Capoeira­joukkueita

Capoeira on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on capoeira. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne capoeira­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan capoeira­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin capoeirajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 capoeirajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VpcTurku Nimenhuuto.com

Volta por Cima, Cordao de Ouro, Turku (VPC Turku) on Turussa toimiva ryhmä/yhdistys, jonka tavoitteena on tehdä tunnetuksi capoeiraa, brasilialaista kulttuuria ja musiikkia sekä edistää yhteisöllisyyttä. Volta por Cima, Cordao de Ouro, Turku is a non-profit group/organization that aims to promote capoeira, Brasilian culture and music and communality.

Päivitetty 22 päivää sitten

Capoeira
Turku
Ei asetettu
69

RC Hämeenlinna Nimenhuuto.com

Päivitetty yli vuosi sitten

Capoeira
Ei asetettu
Sekajoukkue
48

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja