Chat­joukkueita

Chat on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on chat. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne chat­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan chat­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin chatjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 chatjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Sekasin SPR Nimenhuuto.com

Korona-tilanteen vuoksi päivystykset tiimin kanssa Vantaalla & Pasilassa ovat tauolla elokuuhun asti. Päivystystä voi tehdä etänä ja matalalla kynnyksellä yhteys tiimiin, jos tulee kysyttävää. HUOM! Ilmoittauduthan kotona päivystäessäsi Nimenhuutoon. Tämä on SPR:n Sekasin-päivystäjien Nimenhuuto, jonka kautta ilmoittaudutaan päivystämään Vantaan turviksella (Rekolan kartano -osoitteella löytää parhaiten Google Mapsista/navigaattorista), Mieli ry:n toimistolla Pasilassa, tai kotona. Tarvittaessa saat yhteyden Sekasin-tiimiin: 040 635 9334 tai sekasin@mieli.fi

Vappu kirjoitti: Tulossa päivystämään n. 18-20 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Chat
Ei asetettu
Sekajoukkue
111

SEKASIN Nimenhuuto.com

Tämä on Sekasin-chatin päivystyksiin ja työnohjauksiin ilmoittautumisia varten oleva Nimenhuuto. Kun ilmoittaudut päivystämään, muista merkitä kommenttikenttään jos tulet paikanpäälle Pasilaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä Sekasin-tiimiin: sekasin@mielenterveysseura.fi

Leena kirjoitti: Aloittaisin 16.30 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Chat
Ei asetettu
Sekajoukkue
173