Chat­joukkueita

Chat on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on chat. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne chat­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan chat­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin chatjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 chatjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Sekasin SPR Nimenhuuto.com

HUOM! ILMOITTAUDU NIMENHUUDOSSA MYÖS KOTONA PÄIVYSTYS -VUOROIHIN :). Tämä on SPR:n Sekasin-päivystäjien Nimenhuuto, jonka kautta ilmoittaudutaan päivystämään Vantaan turviksella (Rekolan kartano -osoitteella löytää parhaiten Google Mapsista/navigaattorista), Mieli ry:n toimistolla Pasilassa, tai kotona. Vantaan turviksen 'vakiovuoro' on tiistai-ilta: kannattaa tulla erityisesti silloin, jos tykkäät päivystää isomman porukan kanssa. Pasilassa on myös porukkapäivystyksiä joka toinen su klo 18-21 12.1 alkaen ja to klo 20-23 16.1 alkaen. Jos olet tulossa päivystämään ensimmäistä kertaa harjoitusvuoron jälkeen, vinkkaathan myös siitä. Tarvittaessa saat yhteyden Sekasin-tiimiin: 040 635 9334 tai sekasin@mieli.fi

Vappu kirjoitti: Tulossa päivystämään n. 18-20 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Chat
Ei asetettu
Sekajoukkue
64

SEKASIN Nimenhuuto.com

Tämä on Sekasin-chatin päivystyksiin ja työnohjauksiin ilmoittautumisia varten oleva Nimenhuuto. Kun ilmoittaudut päivystämään, muista merkitä kommenttikenttään jos tulet paikanpäälle Pasilaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä Sekasin-tiimiin: sekasin@mielenterveysseura.fi

Leena kirjoitti: Aloittaisin 16.30 (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Chat
Ei asetettu
Sekajoukkue
150