Chat­joukkueita

Chat on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on chat. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne chat­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan chat­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin chatjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 chatjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Sekasin SPR Nimenhuuto.com

Tämä on SPR:n Sekasin-päivystäjien Nimenhuuto, jonka kautta voit ilmoittautua päivystysvuoroihin Vantaan turviksella (Rekolan kartano -osoitteella löytää parhaiten Google Mapsista/navigaattorista), Mieli ry:n toimistolla Helsingissä, tai kotona. Turviksella ja Mieli ry:n toimistolla on muutama tietokone, joita vapaaehtoiset voivat käyttää. Ilmoittautuessasi päivystysvuoroon kerrothan kommenttikentässä, jos tarvitset konetta. Tarvittaessa saat yhteyden Sekasin-tiimiin: sekasin@mieli.fi tai 040 635 9334

Tiina kirjoitti: Tuun näillä näkymjn heti 16.00 ja olen 4-5 tuntia (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Chat
Ei asetettu
Sekajoukkue
19

SEKASIN Nimenhuuto.com

Tämä on Sekasin-chatin päivystyksiin ja työnohjauksiin ilmoittautumisia varten oleva Nimenhuuto. Kun ilmoittaudut päivystämään, muista merkitä kommenttikenttään jos tulet paikanpäälle Pasilaan. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä Sekasin-tiimiin: sekasin@mielenterveysseura.fi

Leena kirjoitti: Aloittaisin 16.30 (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Chat
Ei asetettu
Sekajoukkue
112