Chat­joukkueita

Chat on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on chat. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne chat­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan chat­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin chatjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 chatjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Sekasin SPR Nimenhuuto.com

Korona-tilanteen vuoksi päivystykset tiimin kanssa Vantaalla & Pasilassa ovat tauolla toistaiseksi. Päivystystä voi tehdä etänä ja matalalla kynnyksellä yhteys tiimiin, jos tulee kysyttävää. HUOM! Ilmoittauduthan kotona päivystäessäsi Nimenhuutoon. Tämä on SPR:n Sekasin-päivystäjien Nimenhuuto, jonka kautta ilmoittaudutaan päivystämään chatissa. Tarvittaessa saat yhteyden Sekasin-tiimiin: 040 635 9334 tai sekasin@sekasin.fi Vapaaehtoistoimintaan liittyvät kyselyt: sara.jessen@redcross.fi/040 620 2138

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Chat
Ei asetettu
Sekajoukkue
276

SEKASIN Nimenhuuto.com

Tämä on Sekasin-chatin päivystyksiin, työnohjauksiin ja jatkokoulutuksiin ilmoittautumisia varten oleva Nimenhuuto. Mikäli sinulla on kysyttävää, niin olethan yhteydessä Sekasin-tiimiin: sekasin@sekasin.fi

Päivitetty yli vuosi sitten

Chat
Ei asetettu
Sekajoukkue
246

Banda Caribe Helsinki Nimenhuuto.com

Stadin coolein salsabändi

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salsa, Bachata, Merengue, Son ja Latin
Helsinki
Sekajoukkue
6

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja