Crossfit­joukkueita

Crossfit on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on crossfit. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne crossfit­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan crossfit­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin crossfitjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 crossfitjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Crossfit Loviisa Nimenhuuto.com

Tämä on Crossfit Loviisan ilmoittautumis-/varausjärjestelmä. Sinun tulee rekisteröityä palveluun, jotta voit ilmoittautua ohjatuille tunneille. Jos rekisteröitymisessä ja ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä crossfitloviisa@gmail.com tai soita 050-5938153.

Marja kirjoitti: Hei, kesä on täällä! ☀️ Ohjatut intervalli- ja kahvakuulatunnit jää kesätauolle 1.-17.7. Sen jälkeen jatkuu taas normaalisti. Rentouttavaa kesää kaikille! 🙋🏼‍♀️ (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kahvakuulailu, Sisäpyöräily, Intervallitunnit, Kuntonyrkkeily, Crossfit, Mobility ja Bodyweight
Loviisa
Ei asetettu
725

CFSKids Nimenhuuto.com

CrossFit Seinäjoen Kids ohjaajaryhmä

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Crossfit
Seinäjoki
Sekajoukkue
18

mehiläinencf Nimenhuuto.com

Mehiläisen työntekijöiden treeniporukka. Täältä ilmoittaudut CrossFit 8000 -boksilla pidettäviin yhteistreeneihin.

Jukka-Pekk kirjoitti: Tervehdys treenaajille! Treenikautta on vielä mukavasti jäljelle ja myös nuo kesäkuun puuttuvat treenit on nyt lisätty tänne nimenhuutoon varattavaksi. Juhannukseen asti siis mennään tätä kevätkautta! Ohjelmassa on tarjolla sään salliessa myös ulkotreenejä, joten varauduthan myös pitkähihaisella ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Crossfit
Espoo
Sekajoukkue
116