Curling­joukkueita

Curling on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on curling. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne curling­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan curling­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin curlingjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Jo 7 curlingjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Copper Hill CC Nimenhuuto.com

HUOM. CURLINGHALLI AUKEAA LOKAKUUN ALUSSA.TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN Copper Hill CC on turkulainen curlingseura. Seura järjestää harjoitus- ja kilpailutoimintaa. Seuran joukkueet pelaavat Suomen Curlingliiton mestaruussarjaa ja I divaria sekä Länsi-Suomen liigaa ja omaa puulaakia. CHCC:n joukkueet osallistuvat lisäksi kotimaisiin ja kansainvälisiin turnauksiin. Uudet pelaajat ovat tervetulleita yhdistyksen toimintaan. Jäsenmaksu on 50€. Lue lisää toiminnastamme www.turkucurling.fi Ilmoittaudu alkeiskurssille tai mihivuorolle valitsemalla sopiva vuoro. Näet kaikki vuorot painamalla tulevia tapahtumia yhteensä. Lisää nimesi listalle ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja -kohdassa.

Joukkue etsii pelaajia: Copper Hill CC hakee uusia pelaajia (niin naisia kuin miehiä) eri sarjoihin j...

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Curling
Turku
Sekajoukkue
22

Eurosport Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Curling
Hyvinkää
Miehet
3

MalibuBasket Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Koris, Keilaus, Neppailu ja Pöytäcurling
Espoo
Ei asetettu
42

Triplapoisto Nimenhuuto.com

Rami kirjoitti: Mielelläni tulisin mutta katsotaan nyt vielä. Ärtyi niin pahasti leikattu olkapää että voisi sitä hetken lepuuttaa. (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Curling
Lahti
Ei asetettu
6

HRT Nimenhuuto.com

Hard Rock Team, Hyvinkää

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan pesäpalloa kanssamme! Kuten joukkueemme nimikin, Hard Rock Tea...

Osmo kirjoitti: Moro Rokkarit! Löytyiskö jeesihaluista, mulla on olla ensi pe superin matsissa Tahko-Lippo ns. pyttykerhotehtävä, mutta en joutais millään. Voisko joku (jotkut) hoitaa palkittavien valinnan paikan päällä, saat kaksi pääsylippua matsiin. Terveisin Osku (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Curling, Golf, Pesäpallo ja Beachvolley
Hyvinkää
Miehet
34

SCLvalmennus Nimenhuuto.com

Suomen curlingliiton harjoitusryhmän Kisakallion harjoitusvuorot ja viikonlopputapahtumat.

Noora kirjoitti: In klo 12.30 eteenpäin (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Curling
Ei asetettu
Sekajoukkue
19

Hupaajat Nimenhuuto.com

Pia kirjoitti: Pääsen tähän peliin juuri ja juuri. Pääsen töistä 4ltä, sekin on varmaan siinä ja siinä. Tulen vasta 16.58. (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Curling
Hyvinkää
Ei asetettu
9