Darts­joukkueita

Darts on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on darts. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne darts­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan darts­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin dartsjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Darts: joukkueet kartalla
Kartta - darts

Jo 2 dartsjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ABB Darts Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: 30. ABB Dartsmestaruuskisan tulokset - 30th ABB Oy Championships results 1. Juho Jerkku 24 pist 2. Janne Jurvanen 20 3. Jarmo Tahvanainen 16 4. Joni Rakkolainen 13 5. Samuli Kallio 9 6. Anton Rosqvist 6 7. Sasikumar R 2 Juho 2 kertaa 22 tikkaa ja 104 pox. Janne ja Jarmo heittivät yhden 23 tikan e... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Darts
Helsinki
Sekajoukkue
10

Bee DC Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Darts
Ei asetettu
Sekajoukkue
31