E sport­joukkueita

E sport on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on e sport. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne e sport­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan e sport­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin e sportjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

E sport: joukkueet kartalla
Kartta - e sport

Jo 2 e sportjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Yogurt Ninjas Nimenhuuto.com

Olemme CS-GO:n pelaamiseen keskittynyt Helsinkiläinen e-sport joukkue, jonka toimintaa on tervetullut kuka tahansa pelaamisesta kiinnostunut.

Henri kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

E sport
Helsinki
Sekajoukkue
5

KOFF Nimenhuuto.com

Fuulio kirjoitti: I tryy keretä! (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

E sport
Poland
Sekajoukkue
46