E sport­joukkueita

E sport on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on e sport. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne e sport­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan e sport­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin e sportjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 e sportjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

MLS Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

E sport
Vantaa
Miehet
4

TheBoogieMans Nimenhuuto.com

BoogieMixu kirjoitti: Kaikkien, jotka eivät pääse treeneihin pitäå ilmoittaa minulle eli kapteenille, miksi eivät pääse. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

E sport
Lintuvaara Ja Montagnola
Miehet
6

KomRÄÄTS Nimenhuuto.com

Suomen E-sport scenen nouseva tähtijoukkue.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

E sport
Karstula
Miehet
4