E urheilu­joukkueita

E urheilu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on e urheilu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne e urheilu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan e urheilu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin e urheilujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

E urheilu: joukkueet kartalla
Kartta - e urheilu

Jo 2 e urheilujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

hYgE Nimenhuuto.com

This is organization named HyGe. Team owner Otto Harainen Players: Otto "Otti" Harainen Mathias "Matti" Mphande Tuukka "Khalid" Niemi Rasmus "Mali" Valtonen Leevi "Lekke" Tukiainen Stand in: Aleksi "Vegetable Samosas" Saukkonen Roles: Lekke : IGL / Entry Fragger Matti : Entry Fragger Khalid : Support Otti : Main AWP Mali : Support ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sponsors: NoScopeGlasses U want gaming glasses? check this! https://www.noscopeglasses.com/gaming-glasses?

Khalid kirjoitti: Nojep niioliki joo❤️ (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

E urheilu
Hyvinkää
Pojat
7

GLMT Nimenhuuto.com

GLMT e-urheilu joukkue

Päivitetty 2 kuukautta sitten

E urheilu
Ei asetettu
Pojat
4