E urheilu­joukkueita

E urheilu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on e urheilu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne e urheilu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan e urheilu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin e urheilujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 e urheilujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

hYgE Nimenhuuto.com

This is organization named HyGe. Team owner Otto Harainen Team manager Joona Tervonen Players: Otto "Otti" Harainen Mathias "Matti" Mphande Tuukka "Khalid" Niemi Rasmus "Mali" Valtonen Leevi "Lekke" Tukiainen Stand in: Aleksi "Vegetable Samosas" Saukkonen Roles: Lekke : IGL / Entry Fragger Matti : Entry Fragger Khalid : Support Otti : Main AWP Mali : Support For more information contac the manager of the team: Joona Tervonen ------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sponsors: NoScopeGlasses U want gaming glasses? check this! https://www.noscopeglasses.com/gaming-glasses?

Khalid kirjoitti: Mitä mä teen 😂👍🏼 samoilla ehdoilla kuin että en ole koskaan ollut mikään ei voi olla että tää oli hyvä mutta ei ole vielä twiitannut ei ollut mitään hajua mitä mieltä olet siitä että hän on jo melkein joka päivä mutta ei se ole mitään tekemistä tälle vuodelle ei ole tullut mieleen on jo melkein k... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

E urheilu
Hyvinkää
Pojat
7

GLMT Nimenhuuto.com

GLMT e-urheilu joukkue

Päivitetty 9 kuukautta sitten

E urheilu
Ei asetettu
Pojat
4