Ensiapu­joukkueita

Ensiapu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ensiapu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ensiapu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ensiapu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ensiapujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Ensiapu: joukkueet kartalla
Kartta - ensiapu

Jo 5 ensiapujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Lahden Laastarit Nimenhuuto.com

Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Ensiapuryhmään tullessa ei tarvitse olla aikaisempaa ensiapukoulutusta, vaan koulutus tapahtuu koulutusilloissa ja piirin järjestämillä ensiapukursseilla. Voit tulla keskiviikkoisin koulutusiltaan mukaan tai kysyä lisää ensiapuryhmän johtajalta. Koulutusilloissa käyminen ei maksa mitään.

Markku kirjoitti: Ok (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ensiapu
Lahti
Sekajoukkue
61

Pohjois-Helsingin 3K Nimenhuuto.com

Carola kirjoitti: Hei, ea-kurssin "uhrit" voisivat tulla patolaan sunnuntaina klo 13. Harjoitukseen tarvittaisiin 3-4 henkilöä. Jos voit osallistua ilmoittaisitko minulle siitä tekstiviestinä numero on: 0500 603271. T Carola (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Ensiapu
Helsinki
Ei asetettu
30

SPR Asikkala Nimenhuuto.com

SPR Asikkalan ja Padasjoen osastojen ensiapuryhmien jäsenille.

Pasi kirjoitti: Hei Päivystäjät! Osa teistä jo tietääkin, että 21.4. on tulossa päällekkäisyyksiä: FC Lahden peli on jo sovittuna ja tarjolla olisi vielä Tallukkaan Asikkalan nuorisotoimen ja 4H:n järjestämä ASICON-tapahtuman päivystys. Ja jotta elämä ei olisi helppoa, samaan aikaan on myös Ellivuoressa ea-toimi... (9 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Spr, Ensiapu ja Vapaaehtoistyö
Asikkala
Sekajoukkue
39

Spr Porvoo EA Nimenhuuto.com

SPR Borgå-Porvoo osaston EA-ryhmän tapahtumakalenteri

Veli-matti kirjoitti: Onko tosiaan niin, ettei kellään ole aikaa perjantaina tulla Zentraan 15:30-18 kertomaan / opastamaan nuoria ensiavusta? (17 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Ensiapu ja Vapepa
Porvoo
Ei asetettu
28

SPR - Kirkkonummi - EA Nimenhuuto.com

SPR:n Kirkkonummen osaston ensiapuryhmä

Maria kirjoitti: Voin olla ad klo 20, sitten pitää mennä töihin... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ensiapu
Kirkkonummi
Ei asetettu
16