Ensiapu­joukkueita

Ensiapu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ensiapu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ensiapu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ensiapu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ensiapujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 8 ja niissä on yhteensä yli 160 pelaajaa.

Ensiapu: joukkueet kartalla
Kartta - ensiapu

Jo 8 ensiapujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SPR Napapiiri Nimenhuuto.com

Punaisen Ristin Napapiirin osasto sijoittuu Rovaniemelle ja ympäristöön - "Kylien Rovaniemelle". Osaston toimitilat ovat Muurolassa, osoite on Jaakopintie 1. Toimintaa järjestetään tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan myös muualla. Punaisen Ristin toimintamuotoja ovat mm: ENSIAPURYHMÄTOIMINTA NUORISOTOIMINTA KERÄYSTOIMINTA YSTÄVÄTOIMINTA TERVEYDEN EDISTÄMINEN VALMIUSTOIMINTA Löydät meidät myös facebookista: https://www.facebook.com/groups/127119536479/

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan ensiapuryhmätoimintaan! Harjoittelemme Muurolassa viikottain tiis...

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ensiapuryhmä
Rovaniemi
Sekajoukkue
22

Ensiapu- ja valmiusryhmä Lahti Nimenhuuto.com

Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Ensiapu ja valmiusryhmään tullessa ei tarvitse olla aikaisempaa ensiapukoulutusta, vaan koulutus tapahtuu koulutusilloissa ja piirin järjestämillä ensiapukursseilla. Voit tulla keskiviikkoisin koulutusiltaan mukaan tai kysyä lisää ryhmän johtajalta. Koulutusilloissa käyminen ei maksa mitään.

Päivi kirjoitti: Heips! Jos su ei kuskia, pärjättäiskö ilman tarvikearkkua? Kamat mahtuis mun autoon. Avain on. (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Ensiapu ja Valmiustoiminta
Lahti
Sekajoukkue
65

SPR KÄRKÖLÄ Nimenhuuto.com

Ensiapuryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ensiapu ja Etsintä
Kärkölä
Sekajoukkue
18

Herttoniemi earyhmä Nimenhuuto.com

Ensiapuryhmässä opettelemme ja harjoittelemme ensiaputaitoja ja järjestämme kursseja ja tempauksia. Tervetuloa mukaan!

Pertti kirjoitti: Osallistuminen vapaaeht talkooporukkaan huomioliiveissä eli ilman SPR tunnuksia. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Ensiapuryhmä ja Punainen risti
Herttoniemi, Helsinki
Ei asetettu
19

EA ja valmiusryhmä Pohj-Hel Nimenhuuto.com

Carola kirjoitti: Hei, Olen varannut 10-12 henkilölle ravintola Koskenrannasta pöydän meidän kevätkauden päättäjäisiä varten. Varaus minun nimelläni, klo 18.30 alkaen ja osoite on:Katariina Saksilaisen katu 9, 00560 Helsinki T. Carola (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Ensiapu
Helsinki
Ei asetettu
34

SPR Asikkala Nimenhuuto.com

SPR Asikkalan ja Padasjoen osastojen ensiapuryhmien jäsenille.

Tarja kirjoitti: Torstaina Kärkölään tulijat; muistakaa varusteet mukaan. Liivit päälle, käytännön syistä. Tervetuloa! (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Spr, Ensiapu ja Vapaaehtoistyö
Asikkala
Sekajoukkue
41

SPR - Kirkkonummi - EA Nimenhuuto.com

SPR:n Kirkkonummen osaston ensiapuryhmä

Outi kirjoitti: Hei! Nyt olisi aika tarkistaa EA korttien voimassaoloaika! Siis katso korttiasi, siinä kerrotaan mihin asti se on voimassa (3 vuotta suorituspäivästä). Kerro minulle, mikäli EA 1 tai EA 2 korttisi on piakkoin vanhenemassa. Järjestetään tarpeen mukaan päivityskoulutus, jolla näihin kortteihin voi ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Ensiapu
Kirkkonummi
Ei asetettu
18

Spr Porvoo EA Nimenhuuto.com

SPR Borgå-Porvoo osaston EA-ryhmän tapahtumakalenteri

Anneli kirjoitti: Moi Laittakaahan pikaisesti ilmoittautumiset jotta voin vahvistaa tilaajalle. Anneli (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ensiapu ja Vapepa
Porvoo
Ei asetettu
28