Ensiapu­joukkueita

Ensiapu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ensiapu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ensiapu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ensiapu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ensiapujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Ensiapu: joukkueet kartalla
Kartta - ensiapu

Jo 5 ensiapujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Lahden Laastarit Nimenhuuto.com

Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Ensiapuryhmään tullessa ei tarvitse olla aikaisempaa ensiapukoulutusta, vaan koulutus tapahtuu koulutusilloissa ja piirin järjestämillä ensiapukursseilla. Voit tulla keskiviikkoisin koulutusiltaan mukaan tai kysyä lisää ensiapuryhmän johtajalta. Koulutusilloissa käyminen ei maksa mitään.

Harri kirjoitti: Tulen lauantaina 1.7. raviradalle suoraan klo 12.15. Harri (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ensiapu
Lahti
Sekajoukkue
62

Pohjois-Helsingin 3K Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: Hei kesäkuulle on tullut päivystys tiedustelua. Pistin päivät kalenteriin miettikää pääsettekö mukaan. Alustavasti miehitys 3 henkilöä vuorossa, tarkentunee kun saan lisätietoja järjestävältä seuralta. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ensiapu
Helsinki
Ei asetettu
33

SPR - Kirkkonummi - EA Nimenhuuto.com

SPR:n Kirkkonummen osaston ensiapuryhmä

Eva kirjoitti: Moi. Tämä tapahtuma olisi kohta edessä. Kenellä mahdollisuus päivystää? Kilpailu alkaa kello 10 ja palkintojenjako alkaa kello 14.00. Päivystysaika tarkentuu lähempänä tapahtumaa. Laittakee tietoo käytettävyydestänne, niin että tiedetään voimmeko ottaa päivystyksen hoitaakseemme. (21 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ensiapu
Kirkkonummi
Ei asetettu
19

SPR Asikkala Nimenhuuto.com

SPR Asikkalan ja Padasjoen osastojen ensiapuryhmien jäsenille.

Tuula kirjoitti: Jep. Kunhan löytyy kavereita ja välineet. Kiitos. Ja löytyyhän meitä. Olen se epäilevä tuomastuula. (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Spr, Ensiapu ja Vapaaehtoistyö
Asikkala
Sekajoukkue
42

Spr Porvoo EA Nimenhuuto.com

SPR Borgå-Porvoo osaston EA-ryhmän tapahtumakalenteri

Anneli kirjoitti: Kiireellistä asiaa Riverside truck meeting Loviisassa 1.7.2017 kello 8 - 20 Pääseekö päivystäjiä paikalle. Minä ja Tuija emme ole käytettävissä. Vastauksia tänää Terveisin Anneli (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ensiapu ja Vapepa
Porvoo
Ei asetettu
24

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja