Ensiapu­joukkueita

Ensiapu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ensiapu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ensiapu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ensiapu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ensiapujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Ensiapu: joukkueet kartalla
Kartta - ensiapu

Jo 5 ensiapujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Lahden Laastarit Nimenhuuto.com

Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Ensiapuryhmään tullessa ei tarvitse olla aikaisempaa ensiapukoulutusta, vaan koulutus tapahtuu koulutusilloissa ja piirin järjestämillä ensiapukursseilla. Voit tulla keskiviikkoisin koulutusiltaan mukaan tai kysyä lisää ensiapuryhmän johtajalta. Koulutusilloissa käyminen ei maksa mitään.

Earj kirjoitti: 24.5 ilta on peruttu (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ensiapu
Lahti
Sekajoukkue
65

Pohjois-Helsingin 3K Nimenhuuto.com

Risto kirjoitti: Hei kesäkuulle on tullut päivystys tiedustelua. Pistin päivät kalenteriin miettikää pääsettekö mukaan. Alustavasti miehitys 3 henkilöä vuorossa, tarkentunee kun saan lisätietoja järjestävältä seuralta. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Ensiapu
Helsinki
Ei asetettu
27

SPR - Kirkkonummi - EA Nimenhuuto.com

SPR:n Kirkkonummen osaston ensiapuryhmä

Hanna kirjoitti: Miettikää myös valmiiksi milloin mentäis syömään ja minne? (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Ensiapu
Kirkkonummi
Ei asetettu
20

Spr Porvoo EA Nimenhuuto.com

SPR Borgå-Porvoo osaston EA-ryhmän tapahtumakalenteri

Anneli kirjoitti: Moi Sain viiveellä tietää Avantin päivystyksestä. Ne on nyt kaikki tarjolla. Laittakaa asap itsenne in tai out. Toivottavasti saadaan hoidettua nämä. Itse pääsen paikalle to ja su. Anneli (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ensiapu ja Vapepa
Porvoo
Ei asetettu
28

SPR Asikkala Nimenhuuto.com

SPR Asikkalan ja Padasjoen osastojen ensiapuryhmien jäsenille.

Pasi kirjoitti: Hei! Perjantai-illan pelistä puuttuu vielä 3 päivystäjää ja lauantain Rompetorilta 1-2 päivystäjää. Kipin kapin ilmoittautumaan! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Spr, Ensiapu ja Vapaaehtoistyö
Asikkala
Sekajoukkue
42

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja