Ensiapu­joukkueita

Ensiapu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ensiapu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ensiapu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ensiapu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ensiapujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Ensiapu: joukkueet kartalla
Kartta - ensiapu

Jo 5 ensiapujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Lahden Laastarit Nimenhuuto.com

Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Ensiapuryhmään tullessa ei tarvitse olla aikaisempaa ensiapukoulutusta, vaan koulutus tapahtuu koulutusilloissa ja piirin järjestämillä ensiapukursseilla. Voit tulla keskiviikkoisin koulutusiltaan mukaan tai kysyä lisää ensiapuryhmän johtajalta. Koulutusilloissa käyminen ei maksa mitään.

Veijo kirjoitti: Tervehdys Markuille, Pekalle, Juhanille, Sirpalle, Tarjalle, Ilkalle, Ernolle ja Teille kaikille päivystäjille, joiden kanssa olen saanut ystävystyä. Taisin jo viime vuoden puolella kertoa joillekin, että olen muuttamassa pois Järvenpäästä ( ja samalla läheltä Lahtea ). Uusi olinpaikkani löytyy M... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Ensiapu
Lahti
Sekajoukkue
65

Pohjois-Helsingin 3K Nimenhuuto.com

Vesa kirjoitti: Ja just se torstai kun mulle sopis niin ryhmäilta jää välistä. No ei voi mitään, toukokuussa nähdään ainakin alkusammutuskoulutuksen merkeissä. Hyviä kesänalkuja itse kullekin :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Ensiapu
Helsinki
Ei asetettu
27

SPR Asikkala Nimenhuuto.com

SPR Asikkalan ja Padasjoen osastojen ensiapuryhmien jäsenille.

Lasse kirjoitti: http://yle.fi/uutiset/3-9359814 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Spr, Ensiapu ja Vapaaehtoistyö
Asikkala
Sekajoukkue
38

Spr Porvoo EA Nimenhuuto.com

SPR Borgå-Porvoo osaston EA-ryhmän tapahtumakalenteri

Veli-matti kirjoitti: Lanssi korjaamolla, saataneen tiistaiksi kuntoon. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Ensiapu ja Vapepa
Porvoo
Ei asetettu
30

SPR - Kirkkonummi - EA Nimenhuuto.com

SPR:n Kirkkonummen osaston ensiapuryhmä

Saija kirjoitti: Hei, Tämä kurssi joudutaan valitettavasti peruuttamaan osallistujien puutteen vuoksi. Yritetään löytää myöhemmin keväällä aika, jolloin olisi osallistujia kurssille. (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Ensiapu
Kirkkonummi
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja