Ensiapu­joukkueita

Ensiapu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ensiapu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ensiapu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ensiapu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ensiapujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Jo 5 ensiapujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Ensiapu- ja valmiusryhmä Lahti Nimenhuuto.com

Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia jäseniä. Ensiapu ja valmiusryhmään tullessa ei tarvitse olla aikaisempaa ensiapukoulutusta, vaan koulutus tapahtuu koulutusilloissa ja piirin järjestämillä ensiapukursseilla. Voit tulla keskiviikkoisin koulutusiltaan mukaan tai kysyä lisää ryhmän johtajalta. Koulutusilloissa käyminen ei maksa mitään.

Päivi kirjoitti: Heips! Olisiko Kärkölässä ketään, jota kiinnostaisi Raksa messujen päivystys lauantaina klo 10-17? T. Päivi (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ensiapu ja Valmiustoiminta
Lahti
Sekajoukkue
65

SPR Ensiapuryhmä Rovaniemi Nimenhuuto.com

SPR Rovanimen osasto Ensiapuryhmä Ensiapuryhmämme kokoontuu osaston tiloissa osoitteessa Rovakatu 23 pääsääntöisesti joka keskiviikko klo 18.15. www.rovaniemi.punainenristi.fi

Ville kirjoitti: Ensiapupäivystäjien kevään ensimmäiset pienryhmäharjoitukset löytyy nyt Nimenhuudosta. Ensimmäisten pienryhmäharjoitusten aiheena on hypoterminen vammapotilas ja harjoitukset järjestetään yhteensä kolme kertaa. Harjoituksiin mahtuu max. 8 osallistujaa / kerta, joten käy nopeasti valitsemassa itse... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ensiapu ja Valmius
Rovaniemi
Sekajoukkue
43

EA ja valmiusryhmä Pohj-Hel Nimenhuuto.com

Carola kirjoitti: Hei, Olen varannut 10-12 henkilölle ravintola Koskenrannasta pöydän meidän kevätkauden päättäjäisiä varten. Varaus minun nimelläni, klo 18.30 alkaen ja osoite on:Katariina Saksilaisen katu 9, 00560 Helsinki T. Carola (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Ensiapu
Helsinki
Ei asetettu
36

Spr Porvoo EA Nimenhuuto.com

SPR Borgå-Porvoo osaston EA-ryhmän tapahtumakalenteri

Anneli kirjoitti: PikAISET VASTAUKSET TÄHÄN. Lupasin ilmoittaa viimeistään 25.9. tilaajalle (13 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ensiapu ja Vapepa
Porvoo
Ei asetettu
29

SPR - Kirkkonummi - EA Nimenhuuto.com

SPR:n Kirkkonummen osaston ensiapuryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! Missä tapaaminen tarkalleen on? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Ensiapu
Kirkkonummi
Ei asetettu
16