Fotboll jalkapallo Helsingfors - helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors - helsinki ja lajina on fotboll jalkapallo. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on . Muita suosittuja lajeja ovat: .

Katso lista koko maan fotboll jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - fotboll jalkapallo - Helsingfors - Helsinki

Fotboll jalkapallo - Helsingfors - Helsinki

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Fabriksplan). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 30 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmesti viikossa (Väiski, Tehtaankenttä). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på ...

Henrik kirjoitti: Henrik on poissa peleistä näillä näkymin 16.10. saakka (mihin asti lääkärin määräämä vapautus koululiikunnasta on määrätty). Vasen värttinäluu on murtunut ja käsi kipsattu. Treenejä ( syöttely ja pallonkäsittely jaloin) voidaan ehkä harkita jossakin vaiheessa ennen sitä. (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
36