Friidrott­joukkueita

Friidrott on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on friidrott. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne friidrott­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan friidrott­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin friidrottjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Friidrott: joukkueet kartalla
Kartta - friidrott

Jo 5 friidrottjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

IF5 Friidrott Nimenhuuto.com

IF Femman friidrott

Håkan kirjoitti: Ingen träning för Happy feet inkommande söndag 11.9 pga höstkast i Malax. Tränarna (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Friidrott
Korsholm
Sekajoukkue
43

ÅIFK Friidrott 07-08 Nimenhuuto.com

Jon kirjoitti: Hejsan! Notera NÅID-mästerskapen i Pargas nästa veckoslut. Sällan man får åka till mästerskapstävlingar så nära och finns många grenar att välja mellan. Anmälningarna senast på söndag, har ni problem med transport till Pargas var i kontakt. Mvh, Jon (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Friidrott
Åbo
Sekajoukkue
16

Esbo IF 07-08 Nimenhuuto.com

Sophia kirjoitti: Hei, huomenna on NÅID hallikisat liikuntamyllyssä Helsingissä. Kisa alkaa kl. 16, varmistus on AINA TUNNIN ENNEN omaa lajin alku. Yhteisverkat vedetään kl. 15.20 ja 17.00, jos kiinostusta vielä on kolmanteen yhteisverkkaan niin kertokaa...ohjaajat on paikalla jos on kysyttävää. Sophia on paikalla... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Friidrott
Esbo
Sekajoukkue
39

IF5 Föreningen Nimenhuuto.com

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Orientering, Skidning ja Friidrott
Korsholm
Sekajoukkue
8

Akilles 2000 Nimenhuuto.com

Jonathan kirjoitti: Jonathan kommer med på Nåid lägret (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Friidrott
Borgå
Sekajoukkue
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Friidrottjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on friidrott on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.