Friidrott­joukkueita

Friidrott on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on friidrott. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne friidrott­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan friidrott­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin friidrottjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Jo 5 friidrottjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

IF5 Friidrott Nimenhuuto.com

IF Femman friidrott

Terese kirjoitti: Hejsan IF Femman ordnar RT-tävling nu på torsdag 25.7. För F/P 9 finns grenarna 150m, längd och kula. Gå in på kilpailukalenteri.fi och anmäl er. Gratis för IF Femman medlemmar. (27 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Friidrott
Korsholm
Sekajoukkue
80

Esbo IF 09-10 Nimenhuuto.com

Juuli kirjoitti: Muistakaa muutkin laittaa in/out pikaisesti! Pahoittelut, että tämä kisa jäänyt nyt niin vähälle huomiolle, mutta tärkeä kisa ja menossa ollaan! :) Yhteisbussilla mennään, infoan tarkemmin alkuviikosta! (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Friidrott
Esbo
Sekajoukkue
19

Esbo IF 0708 Nimenhuuto.com

Juuli kirjoitti: Muistakaa muutkin laittaa in/out pikaisesti! Pahoittelut, että tämä kisa jäänyt nyt niin vähälle huomiolle, mutta tärkeä kisa ja menossa ollaan! :) Yhteisbussilla mennään, infoan tarkemmin alkuviikosta! (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Friidrott
Esbo
Sekajoukkue
35

IF5 Föreningen Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Orientering, Skidning ja Friidrott
Korsholm
Sekajoukkue
16

Akilles 2000 Nimenhuuto.com

Jonathan kirjoitti: Jonathan kommer med på Nåid lägret (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Friidrott
Borgå
Sekajoukkue
28