Höntsä lätkä­joukkueita

Höntsä lätkä on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on höntsä lätkä. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne höntsä lätkä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan höntsä lätkä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin höntsä lätkäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 höntsä lätkäjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Seniori Pirkat Nimenhuuto.com

Pirkkojen ikämies porukan ikämies joukkue eli +50v harraste lätkää pelaavia ukkoja. Jäämaksut tilille: Danske Bank - FI24 8146 9710 0708 96

Timo kirjoitti: Moi. Muistakaa hoitaa vakuutusasiat kuntoon. Jo nyt on lähtenyt pelaaja paikattavaksi kesken treenien. Nimiä mainitsematta, vai mitä Habe. Lisenssit ostetaan osoitteesta: https://www.suomisport.fi Tässä jääkiekkoliiton vakuutuksen korvaukset: Hoitokorvaus 15 000 € jokaista äkillistä tapahtumaa ko... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Höntsä lätkä
Pks
Ei asetettu
63