Höntsälätkä­joukkueita

Höntsälätkä on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on höntsälätkä. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne höntsälätkä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan höntsälätkä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin höntsälätkäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Höntsälätkä: joukkueet kartalla
Kartta - höntsälätkä

Jo 2 höntsälätkäjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HockIT Nimenhuuto.com

LapIT:n ja Yliopiston ja muiden Rovaniemen IT-miesten oma höntsälätkä porukka.

Roni kirjoitti: In, jos toinen veska joutuu perumaan! Perkule ku sitä ei muista ajoissa ilmottautua : D (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Höntsälätkä
Rovaniemi
Miehet
43

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää" Pelataan Varissuolla lauantai-iltaisin pääsääntöisesti klo 21.00-22.00. Vuoron voit tarkistaa täältä --> https://timmi.turku.fi

Tomi kirjoitti: Tänään 4.11. ajoissa hallille, kentälle pääsee hyvissä ajoin. Jos vaikka silleen että kaikki ois kentällä viim. klo 20.30 Voitais sitten päästää Jucelius pois ajoissa :-) (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Höntsälätkä
Turku
Ei asetettu
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja