Höntsälätkä­joukkueita

Höntsälätkä on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on höntsälätkä. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne höntsälätkä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan höntsälätkä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin höntsälätkäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Höntsälätkä: joukkueet kartalla
Kartta - höntsälätkä

Jo 2 höntsälätkäjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HockIT Nimenhuuto.com

LapIT:n ja Yliopiston ja muiden Rovaniemen IT-miesten oma höntsälätkä porukka.

Antti kirjoitti: Valkoinen Arto - Toni - Harri J Marko - Antti - Simo PasiG - Jouni P Häkä Sininen Jussi - Valtteri - Jouni R PetteriT - Jukke - Sakke Mika - Joni Atte M (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Höntsälätkä
Rovaniemi
Miehet
42

Turku Vice Mayors Nimenhuuto.com

Kaupungin rennointa "lätkää" Pelataan Varissuolla lauantai-iltaisin klo 20.00-21.00. Varustusvaatimus: luistimet, maila ja kypärä. Suositus: Hanskat ja kyynärpääsuojat ovat suositeltavia. Vuoron voit tarkistaa täältä --> https://timmi.turku.fi/WebTimmi/getWeekViewAjax.do

Tomi kirjoitti: Sunnuntaina 2.4. vuoro Tarvasjoella klo 16.30-17.30 Liedon Kansalaisopiston kanssa. Vuoron jälkeen mahdollisuus saunoa hallilla. Kenttäpelaajia olisi hyvä saada paikalle vähintään 10kpl niin saadaan pelattua Vice Mayors - Kansalaisopisto ilman, että joukkoja tarvitsee sekoittaa. Sinistä paitaa mu... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Höntsälätkä
Turku
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja