Haku­joukkueita

Haku on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on haku. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne haku­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan haku­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin hakujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 17 ja niissä on yhteensä yli 340 pelaajaa.

Jo 17 hakujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

hakua Nimenhuuto.com

Uusi hakuryhmä. * treenien max koirakkojen määrä on viikonloppuna kuusi (6), arkena viisi (5) * vakiojäsenten tulee ilmoittaa osallistumisestaan viimeistään viikko ennen treenejä * mikäli treeneissä on tilaa, vierailijat voivat ilmoittautua * asentakaa Whatsapp puhelimiinne ja ilmoittakaa sillä, jos tulee äkillisiä muutoksia

Krisse kirjoitti: Moi! Saako taas tulla vierailemaan jos treeniin mahtuu? (olikse viikolla max 5, ja vkl max 6?) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Haku
Ei asetettu
Ei asetettu
11

tunnistusetsintäkoirat Nimenhuuto.com

Suomen Tunnistusetsintäkoirat Ryn treenisivusto. Sivusto on vain yhdistyksen jäsenille. Lisätietoa yhdistyksestä ja yhdistyksen jäseneksi liittymisestä löydät sivuiltamme http://tunnistusetsintakoirat.blogspot.fi/ Tämä on Tunnistusetsintäkoirat ryn jäsenten joukkuesivu yleiselle ja yhteiselle keskustelulle ja tiedonjakamiselle Treeneistä sovitaan treeniryhmien omilla sivuilla.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Tunnistusetsintä ja Pelastushaku
Hyvinkää
Sekajoukkue
40

Haamujengi Nimenhuuto.com

Hakuporukan treenikalenteri

Jane kirjoitti: Laitetaan tännekin, jos sattuisi jotain teistä kiinnostamaan. Aki on meidän maalimies ja hänellä käy usein juuri hakukoiria ihan vaan haukkumista harjoittelemassa. Maalimies osaa käyttää hakuharrastajia paremmin koirien viettejä ym. joilla saadaan haukkua avattua/paranneltua. Näin yleistettynä :)... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Henkilöetsintä pk-haku
Espoo
Ei asetettu
16

TuuKK Haku2 Nimenhuuto.com

Tuusulan Kennelkerho ry:n hakuryhmä www.tuusulankennelkerho.fi

Päivi kirjoitti: Moi! Laitoin sunnuntaille Haarajoen paikan vaihtoehdoksi, että sitäkin paikkaa tulisi joskus käytettyä. Tämä on osalle turhan kaukana....tiedän, mutta voin pyytää täytteeksi vierailijoita. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Pk haku
Tuusula
Ei asetettu
13

HiHan haku Nimenhuuto.com

Hiidenhaukkujen hakuryhmä

Ruth kirjoitti: En osallistu hakutreeneihin vaan noudatan sekä Kennelliiton että Palveluskoiraliiton suosituksia koronan osalta. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Haku
Vihti
Ei asetettu
17

TEtsi Hakuryhmä Nimenhuuto.com

Suomen Tunnistusetsintäkoirat Ryn treenisivusto. Sivusto on vain yhdistyksen jäsenille. Lisätietoa yhdistyksestä ja yhdistyksen jäseneksi liittymisestä löydät sivuiltamme http://tunnistusetsintakoirat.blogspot.fi/ Tällä joukkuesivulla sovitaan hakutreeneistä.

Kaisa kirjoitti: 1-2 koiraa (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Pelastushaku
Ei asetettu
Sekajoukkue
39

Tetsi Itä-Suomi treeniryhmä Nimenhuuto.com

Tämä on Suomen Tunnistusetsintäkoirien Itä-Suomen treeniryhmä. Lisätietoa yhdistyksestä ja yhdistyksen jäseneksi liittymisestä löydät sivuiltamme http://tunnistusetsintakoirat.blogspot.fi/

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Tunnistusetsintä, Pelastushaku ja Pelastusjälki
Itä Suomi
Sekajoukkue
3

KoiranaHakua Nimenhuuto.com

Riikka kirjoitti: Blondin eli Kapun veli Koda ja Jussi tulee tutustumaan hakuiluun. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Haku
Pornainen
Ei asetettu
9

VSPKH Nimenhuuto.com

Päivitetty 13 päivää sitten

Palveluskoirien pk haku
Uusikaupunki
Sekajoukkue
25

KKH PK-HAKU Nimenhuuto.com

Keravan coolein hakuporukka. Ryhmään kuuluu huikea joukko kokeneita ja vähemmän kokeneita koirakoita. Kaikilla tähtäimessä koirankoulutus toimivalla menetelmillä - operanttia koulutusmenetelmää käyttämällä koirista tehdään yhteiskuntakelpoisia työ- ja kisakoiria. Ja koirat nauttivat tekemisistään!! :)

Paula kirjoitti: Voiko Sera tulla tallaamaan, vai jätänkö kotiin? (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Henkilöhaku
Kerava
Sekajoukkue
10

Vekora PK harrastajat Nimenhuuto.com

Tervetuloa Vekoran PK harrastajien nimenhuutoon. Aktivoi tunnuksesi ja vahvista sähköpostiosoitteesi, jotta saat ryhmän viestit meiliisi. Lisää myös puhelinnumerosi, jotta sinuun saa yhteyden tarvittaessa nopeasti.

Tuija kirjoitti: Oltiin Ritin kanssa tänään Vesa Kuosmasen jälkisemmassa. On hyvä kouluttaja, suosittelen. Jos Vekora päätyy joskus kutsumaan Vesan kouluttajaksi, niin osallistutaan mielellään. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Pk haku, Pk tottis, Pk peltojälki ja Pk metsäjälki
Veikkola
Ei asetettu
35

VAINU ILMASTA Nimenhuuto.com

Spl Röykän hakuryhmä Kouluttajat: Tiina Seikkula, Hanna Kesseli, Riikka Veikkanen

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Voisko joku, joka pystyy, korjata Keiranin nimen oikeeks. Ei iso asia, mut olis kuitenkin kiva jos oikein😊 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Haku
Röykkä
Ei asetettu
21

Levekhaku Nimenhuuto.com

Salla kirjoitti: Eskon metsä (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Haku
Lempäälä
Sekajoukkue
22

TUUKKhaku Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tiedoksi: Puhelinnumeroni on muuttunut. Uusi numero on 0442417492. Vaihdoin sen tuonne pelaajatietoihin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Haku
Uusimaa
Ei asetettu
10

piilossa Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Heips ja hikistä kesää 😊 Ens viikolla pitäis kotiutua uus vauva -vieläkö mahtuu (pikkasen syksymmällä) mukaan porukkaan? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Haku
Seinäjoki
Sekajoukkue
7

MuRut reenaa Nimenhuuto.com

Taina kirjoitti: Doodle lokakuun treeneistä osoitteessa https://doodle.com/poll/98wh7acmn7gtvwy2 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Haku ja Tottis
Turku
Ei asetettu
9

KKH hakuilijat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi. Emme tule harkkoihin kuin vasta to 10.12. seuraavan kerran. Syynä on liika (lue:paniikki) kiire yo-juhlien valmistelussa. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Haku
Kerava
Ei asetettu
9