Haku­joukkueita

Haku on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on haku. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne haku­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan haku­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin hakujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 21 ja niissä on yhteensä yli 420 pelaajaa.

Jo 21 hakujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

hakua Nimenhuuto.com

Uusi hakuryhmä. * treenien max koirakkojen määrä on viikonloppuna kuusi (6), arkena viisi (5) * vakiojäsenten tulee ilmoittaa osallistumisestaan viimeistään viikko ennen treenejä * mikäli treeneissä on tilaa, vierailijat voivat ilmoittautua * asentakaa Whatsapp puhelimiinne ja ilmoittakaa sillä, jos tulee äkillisiä muutoksia

Krisse kirjoitti: Moi! Saako taas tulla vierailemaan jos treeniin mahtuu? (olikse viikolla max 5, ja vkl max 6?) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Haku
Ei asetettu
Ei asetettu
11

tunnistusetsintäkoirat Nimenhuuto.com

Suomen Tunnistusetsintäkoirat Ryn treenisivusto. Sivusto on vain yhdistyksen jäsenille. Lisätietoa yhdistyksestä ja yhdistyksen jäseneksi liittymisestä löydät sivuiltamme http://tunnistusetsintakoirat.blogspot.fi/ Tämä on Tunnistusetsintäkoirat ryn jäsenten joukkuesivu yleiselle ja yhteiselle keskustelulle ja tiedonjakamiselle Treeneistä sovitaan treeniryhmien omilla sivuilla.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Tunnistusetsintä ja Pelastushaku
Hyvinkää
Sekajoukkue
34

Haamujengi Nimenhuuto.com

Hakuporukan treenikalenteri

Jane kirjoitti: Laitetaan tännekin, jos sattuisi jotain teistä kiinnostamaan. Aki on meidän maalimies ja hänellä käy usein juuri hakukoiria ihan vaan haukkumista harjoittelemassa. Maalimies osaa käyttää hakuharrastajia paremmin koirien viettejä ym. joilla saadaan haukkua avattua/paranneltua. Näin yleistettynä :)... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Henkilöetsintä pk-haku
Espoo
Ei asetettu
16

HiHan haku Nimenhuuto.com

Hiidenhaukkujen hakuryhmä

Sini kirjoitti: Hei, Hiiden Haukkujen PK-ryhmä kaipaisi uutta lajivastaavaa tulevalle vuodelle. Olen ollut vastaavana muutaman vuoden ja kapula siirtyy nyt seuraavalle! Lajivastaavan tehtävä on huolehtia että viikoittaiset tottis- ja hakutreenit pyörii (ja että ne on nimenhuudossa), tehdä halutessaan tottistreen... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Haku
Vihti
Ei asetettu
14

TEtsi Hakuryhmä Nimenhuuto.com

Suomen Tunnistusetsintäkoirat Ryn treenisivusto. Sivusto on vain yhdistyksen jäsenille. Lisätietoa yhdistyksestä ja yhdistyksen jäseneksi liittymisestä löydät sivuiltamme http://tunnistusetsintakoirat.blogspot.fi/ Tällä joukkuesivulla sovitaan hakutreeneistä.

Kaisa kirjoitti: 1-2 koiraa (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Pelastushaku
Ei asetettu
Sekajoukkue
35

TuuKK Haku2 Nimenhuuto.com

Tuusulan Kennelkerho ry:n hakuryhmä www.tuusulankennelkerho.fi

Päivi kirjoitti: Laitoin sunnuntaille iltavaihtoehdon koska halukkaita iltatreeneille näytti olevan. Paikkaa voi kyllä vielä muokata :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Pk haku
Tuusula
Ei asetettu
12

Tetsi Itä-Suomi treeniryhmä Nimenhuuto.com

Tämä on Suomen Tunnistusetsintäkoirien Itä-Suomen treeniryhmä. Lisätietoa yhdistyksestä ja yhdistyksen jäseneksi liittymisestä löydät sivuiltamme http://tunnistusetsintakoirat.blogspot.fi/

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Tunnistusetsintä, Pelastushaku ja Pelastusjälki
Itä Suomi
Sekajoukkue
3

VSPKH Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Palveluskoirien pk haku
Uusikaupunki
Sekajoukkue
20

KoiranaHakua Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: Oltiin tänään kokeessa (taas) Tottis meni ihan pieleen tai siis sitä ei ollut ollenkaan syystä että koira ponkaisi paikkamakuulta laukaisuista luokseni ja siitä kotvan päästä vielä läheiseen pöpelikköön ulos kentältä.. Mutta hei maastosta pisteitä 196!! Ja siitä on kyllä kiittäminen tätä porukkaa... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Haku
Pornainen
Ei asetettu
9

TUUKKhaku Nimenhuuto.com

Tuija kirjoitti: Tiedoksi: Puhelinnumeroni on muuttunut. Uusi numero on 0442417492. Vaihdoin sen tuonne pelaajatietoihin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Haku
Uusimaa
Ei asetettu
10

KKH PK-HAKU Nimenhuuto.com

Keravan coolein hakuporukka. Ryhmään kuuluu huikea joukko kokeneita ja vähemmän kokeneita koirakoita. Kaikilla tähtäimessä koirankoulutus toimivalla menetelmillä - operanttia koulutusmenetelmää käyttämällä koirista tehdään yhteiskuntakelpoisia työ- ja kisakoiria. Ja koirat nauttivat tekemisistään!! :)

Paula kirjoitti: Onko ketään tulossa, vai pidetäänkö vapaa päivä? (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Henkilöhaku
Kerava
Sekajoukkue
8

MKKn himohakuilijat Nimenhuuto.com

Tavoitteellisesti treenaava joukko hakuharrastajia. Osallistumisoikeus kaikilla Mäntsälän koirakerhon jäsenillä jotka hakuilevat säännöllisesti.

Jasmine kirjoitti: Olisko mahdollista aloittaa klo 11 tai 12, mulla on iltamenoa? (17 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Hakuryhmä
Mäntsälä
Ei asetettu
13

Vekora PK harrastajat Nimenhuuto.com

Tervetuloa Vekoran PK harrastajien nimenhuutoon. Aktivoi tunnuksesi ja vahvista sähköpostiosoitteesi, jotta saat ryhmän viestit meiliisi. Lisää myös puhelinnumerosi, jotta sinuun saa yhteyden tarvittaessa nopeasti.

Tuija kirjoitti: Oltiin Ritin kanssa tänään Vesa Kuosmasen jälkisemmassa. On hyvä kouluttaja, suosittelen. Jos Vekora päätyy joskus kutsumaan Vesan kouluttajaksi, niin osallistutaan mielellään. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pk haku, Pk tottis, Pk peltojälki ja Pk metsäjälki
Veikkola
Ei asetettu
31

VAINU ILMASTA Nimenhuuto.com

Spl Röykän hakuryhmä Kouluttajat: Tiina Seikkula, Hanna Kesseli, Riikka Veikkanen

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Voisko joku, joka pystyy, korjata Keiranin nimen oikeeks. Ei iso asia, mut olis kuitenkin kiva jos oikein😊 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Haku
Röykkä
Ei asetettu
21

HKK Nimenhuuto.com

Hyvinkään Käyttökoirien hakuporukka Päivitetään treenipäivät ja vahvistellaan tänne kuka pääsee treeneihin.

Pia kirjoitti: Mä joudun nyt valitettavasti perumaan kuitenkin tuloni. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Pk-haku
Hyvinkää
Ei asetettu
9

lappalaistenhaku Nimenhuuto.com

Lappalaiskoirien hakuporukka

Tarja kirjoitti: Paljonko ihmisiä tarvittaisiin, että kannattaa toteuttaa? Minä olisin sunnuntaina vapaa kaikkien kolmen kanssa - toki vain yksi ihminen :) (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Haku
Ei asetettu
Ei asetettu
50

CB HAKU Nimenhuuto.com

CityBelgit ry:n hakuryhmä kaikentasoisille harrastajille.

Marjo kirjoitti: Ilmotelkaahan taas mitkä päivät kesän ajan kenellekkin käy viikkotreeneihin. Ja lisätkää ihmeessä viikonlopuksi treenejä. Mä pääsen aika huonosti viikonloppusin, joten en laita niitä valmiiksi. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Haku
Helsinki
Ei asetettu
9

Levekhaku Nimenhuuto.com

Kaarina kirjoitti: Kelpaako kellekään? Koerata siis paikkana. Juhliiko kaikki isänpäivää vai oletteko jääneet talvitauolle? (9 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Haku
Lempäälä
Sekajoukkue
23

piilossa Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Heips ja hikistä kesää 😊 Ens viikolla pitäis kotiutua uus vauva -vieläkö mahtuu (pikkasen syksymmällä) mukaan porukkaan? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Haku
Seinäjoki
Sekajoukkue
6

MuRut reenaa Nimenhuuto.com

Taina kirjoitti: Doodle lokakuun treeneistä osoitteessa https://doodle.com/poll/98wh7acmn7gtvwy2 (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Haku ja Tottis
Turku
Ei asetettu
9