Handboll käsipallo­joukkueita

Handboll käsipallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on handboll käsipallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne handboll käsipallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan handboll käsipallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin handboll käsipallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 76 ja niissä on yhteensä yli 1500 pelaajaa.

Jo 76 handboll käsipallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HIFK Minitytöt Itä Nimenhuuto.com

HIFK:n Minitytöt Itä harjoittelee käsipallon saloja suurella innolla kerran viikossa Vartiokylässä, ja sielussa palaa roihu pelata jokaisessa turnauksessa. Harkat sekä ruotsiksi että suomeksi. Tilaa löytyy uusille pelaajille, tervetuloa mukaan rempseään ja iloiseen joukkoomme! Jos kiinnostuit, laita mailia osoitteeseen hifkminipun(a)gmail.com , tai tule suoraan harkkoihin kokeilemaan :). ”Vi är RÖD, vi är VIT, vi är HIFKs dynamit!” HIFK Miniflickor Öst tränar med stor iver en gång i veckan i Botby och det brinner i själen att få delta i alla turneringar. Vi tränar både på svenska och finska. Vi har plats i laget för nya spelare, så välkommen med i vårt glada gäng! Om du blev intresserad, släng oss ett mail, hifkminipun(a)gmail.com , eller kom direkt och prova till träningarna.

Joukkue etsii pelaajia: HIFK:n Minitytöt Itä harjoittelee käsipallon saloja suurella innolla kerran v...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikki käsisvanhemmat! Pidemmän aikaa olen jo miettinyt josko saisimme jotain niinkin upeaa aikaseksi että perustaisimme oman pikku harrastekäsisjengimme ja pelaisimme käsipalloa yhdessä kerran viikossa vain ja ainoastaan sen takia, että se olisi niin hurjan kivaa ja samallahan siinä kuntokin... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Handboll käsipallo
Helsinki Itä
Tytöt
8

HIFK Käsipallo 05 Nimenhuuto.com

HIFK:n 2005-syntyneiden käsipallojoukkue pelaa kaudella 2018-2019 poikien C-junioreiden valtakunnallisessa SM-sarjassa. Toiminta on kaksikielistä. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Jos joukkue pelaaa, samana päivänä ei ole treenejä, ellei toisin ilmoiteta. Syys- ja hiihtolomalla ei treenata. Mukaan pelaamaan? Mikäli: joo! Eli haluat pelaamaan vauhdikasta käsipalloa, voit ilmoittautua suoraan harjoituksissa jengiin. Lisätietoja saat joukkueenjohtajalta, mutta ensimmäisiin harjoituksiisi tarvitset mukaan vain juomapullon sekä sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Markus Ånäs joukkueenjohtaja hans.markus.anas@gmail.com

Markus kirjoitti: Ollaan siirrytty siis MyClubiin - siellä on kaikki tapahtumat. Jos joku ei enää näe 05:n tapahtumia siellä, niin ilmoittakaa. Kaikilla pitäisi olla perustasona 05 ja kalenteri näkyvissä. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Helsinki/Helsingfors
Pojat
18

ÅIFK FT 05-06 Nimenhuuto.com

Olemme Turussa käsipalloa pelaava 2005-2006 syntyneitten tyttöjen joukkue. Uusia pelaajia mahtuu aina mukaan joten tule rohkeasti kokeilemaan! Yhteydenotot joukkueenjohtajaan Miikka 040 900 2062. Vi är ett glatt handbollsspelande gäng med flickor födda 2005-2006. Nya spelare är välkomna, så kom med och pröva! Kontakta vår lagledare Miikka tel. 040 900 2062.

Kim kirjoitti: Hei, Kaikille on tänään lähtenyt kutsu liittyä JOPOX-järjestelmään. Tämä tarkoittaa että otamme sen käyttöön ja kaikki tapahtumat on jatkossa siellä. Mikäli ette ole saaneet kutsua niin ilmoittakaa siitä minulle. kim.varjo@gmail.com Kopioin suoraan kaikki sähköpostit nimenhuudosta. Kun menette si... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Handboll käsipallo
Turku
Tytöt
28

KyIF P10 Nimenhuuto.com

KyIF P09-10 käsipallojoukkue v.2009-2010 syntyneille pojille.

Joukkue etsii pelaajia: Joukkue etsii pelaajia

Johan kirjoitti: Lisenssivaihtoehdot ja hinnat 2019-2020 Spellicenser och pris 2019-2020 (24 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll käsipallo
Kirkkonummi
Pojat
13

HIFK handboll mini Nimenhuuto.com

HIFK Handboll: mini -10-12 födda HIFK Käsipallo: mini -10-12 synt.

Joukkue etsii pelaajia: Alla -09-11 födda pojkar välkomna med! Tervetuloa mukaan kaikki -09-11 syntyn...

Fredrick kirjoitti: http://dickencup.fi/ (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Helsinki Helsingfors
Pojat
19

GrIFK Handis Minipojkar Nimenhuuto.com

GrIFK handboll Minipojkar / GrIFK käsipallo Minipojat

Theo kirjoitti: Nyt olisi mahdollisuus tilata GrIFK logosukkia! Valkoiset urheilusukat vihreällä GrIFK logolla myydään paketeissa, joissa on kolme paria sukkia. Hinta 15€/paketti. Sukkien koot: 33-35, 36-38, 39-42 ja 43-46. Tilaukset voi laittaa viim. 29.10. joko Nimenhuudon kautta tai minulle sähköpostilla anna... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll käsipallo
Grankulla Kauniainen
Pojat
46

Grani handis F06 Nimenhuuto.com

GRIFK bästa -06 flickor!

Bernt kirjoitti: Atlas har inte fått några anmälningar i F06 klassen för Atlas Cup, varför den sannolikt inte kommer att spelas i den klassen. Jag har därför tagit bort Atlas Cup från NH. Atlas Cupia ei todennäköisesti pelata T06:n osalta, koska järjestävä seura ei ole saanut yhtään ilmoittautumista. Poistin turn... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Handboll käsipallo
Grankulla
Tytöt
25

GrIFK Handboll B-pojkar Nimenhuuto.com

GrIFK handboll B pojkar/pojat 2003/2004

Peter kirjoitti: Hej ALLA! Vi behöver 2 st funktionärer till denna hemma match. Det har tydligen varit problem på våra matcher då laget inte ställt upp med funktionärer, så nu hoppas jag att det finns två stycken som kan anmäla sig. För framtiden så bör vi ha ett bättre system med funktionärer, så jag hoppas det ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Handboll käsipallo
Grankulla Kaunianen
Pojat
30

Dicken P09 Nimenhuuto.com

Detta är Dickens minilag för för 2009 födda pojkar Dickenin mini joukkua 2009 syntyneille pojille

Frank kirjoitti: Ronny-Frank..(skoldag/basar på dagen) (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Handboll käsipallo
Helsingfors
Pojat
20

SIF FT09 Nimenhuuto.com

Iloinen siuntiolainen käsipallojoukkue 2009 syntyneille tytöille. Treenaamme kaksi kertaa viikossa Siuntion palloiluhallilla/ Siuntion Folksam Areenalla.

Päivitetty 7 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Tytöt
21

Sparta IF E-tytöt -08 Nimenhuuto.com

Spartan F-tytöt

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Mahtuisiko Safiya jonkun kyytiin? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Handboll käsipallo
Helsinki
Tytöt
17

SIF P06 Nimenhuuto.com

Handbollslag i Sjundeå för pojkar födda 2006 . Träningarna är tvåspråkiga, vi talar både svenska och finska. Siuntion käsipallojoukkue vuonna 2006 syntyneille pojille.

Hanna kirjoitti: Sitovat ilmoittautumiset 5.10.2019 mennessä. Laita tähän viestiketjuun myös jos pelaajan lisäksi teiltä lähtee mukaan vanhempia. Vanhempien majoituskortti 75e. Laittakaa OUT jos lapsi ei ole lähdössä, niin tiedän että olette nähneet tapahtuman. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
20

granihandisfmini Nimenhuuto.com

GrIFKs Minilag för Flickor

Alexandra kirjoitti: Hej, Kan den som tog hand målvaktens orangea väst efter MiniCupen ta med den till träningarna, så att den kommer tillbaks till rätt lag. Mvh Thomas (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Handboll käsipallo
Grankulla
Tytöt
48

SIF P09 Nimenhuuto.com

Käsipalloa, nopeaa ja iloista peliä!

Christel kirjoitti: Hei kaikille, ”tiedostossa” pari tärkeätä liitettä: syksyn infokirje kausimaksuista ja SIF hallituksen kiitoskirje kyselyyn vastanneille. I ”tiedostot” finns nu två viktiga dokument: infobrev om spelpassavgifterna och ett tackbrev från SIF’s styrelse gällande enkäten. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Handboll käsipallo
Siuntio
Pojat
13

HC HIK BP 2019 Nimenhuuto.com

Hikkenin käsipallojunnut harjoitukset ja pelit valmentajina toimii Teppo Puputti

Jonas kirjoitti: Hejsan allihopa! Möte inkommande söndag 7.7 klo. 19.00 i Idrottshuset. Info om kommande säsong. Både för b laget och herrarna. Alla med!!!😄😄😎👍✌️💪🤟 (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Hanko
Ei asetettu
17

SIF POJKAR 2010-2011 Nimenhuuto.com

SIF P10-11 Handboll / Käsipallo Nya spelare välkomna! Uudet pelaajat tervetulleita!

Minna kirjoitti: Hei, Treenit jatkuvat koulujen alkamisen jälkeen. Koska vanha halli on käyttökiellossa kunta ei vieläkään ole jakanut vuoroja seuroille. Palataan heti kun tiedetään jotain, tarkoitus on että treenataan 2 kertaa viikossa. 💪 Jos vuoroja ei ilmoiteta tällä viikolla keksitään jotain treenejä ensi vii... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Sjundeå
Pojat
13

GrIFK A Pojkar 2019-2020 Nimenhuuto.com

GrIFK handis B Pojkar

Robin kirjoitti: Hej! Är det så att matchen är i Riihimäki? Robin behöver i alla fall skjuts, själv borta på kvällen. H. Millan (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Grankulla Kaunianen
Miehet
32

Div 2 Eif Handboll Nimenhuuto.com

Eif handboll herrar

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Ekenäs
Miehet
18

Dicken Bollskola -11 och -12 Nimenhuuto.com

Detta är Dickens bollskola som hålls för flickor och pojkar födda 2011 eller 2012. Tämä on Dickenin palloilukoulu joka pidetään 2011 ja 2012 syntyneille tytöille ja pojille.

Anna kirjoitti: Hej alla! Som tidigare meddelat så är Bollskolan för denna säsong nu över (i misstag fanns ett evenemang ännu på nästa lö 27.5 men då är det alltså ingen Bollskola). Vi från Dickens sida vill tacka alla för en fin säsong. De som inte var på Junioravslutningen igår och inte fick en medalj kan komm... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Helsinki
Sekajoukkue
21

Dicken F09 Nimenhuuto.com

Detta är Dickens lag för 2009 födda flickor Tämä on Dickenin joukkue 2009 syntyneille tytöille

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Helsingfors
Tytöt
27