Harrastajaorkesteri­joukkueita

Harrastajaorkesteri on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on harrastajaorkesteri. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne harrastajaorkesteri­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan harrastajaorkesteri­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin harrastajaorkesterijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 harrastajaorkesterijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

sipoonsoittajat Nimenhuuto.com

Sipoonsoittajat, eli Sipoon kamariorkesteri ry. on Sipoolainen harrastajaorkesteri. Treenit perjantaisin klo 18-20.30 . Paikka. Sipoon Kirkko, Iso kylätie 1, 04130 SIPOO. https://www.sipoonkamariorkesteri.net/ Lisää soittajia kaivataan! Lisätietoja Kati Liukolta (kati.liukko@porvoo.fi) puh. 040-4891763

Eero kirjoitti: Mulla jousitetut sellostemmat konserttoihin 20, 21, 25 ja 26. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastajaorkesteri
Sipoo
Ei asetettu
66

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja