Harrastejääkiekko­joukkueita

Harrastejääkiekko on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on harrastejääkiekko. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne harrastejääkiekko­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan harrastejääkiekko­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin harrastejääkiekkojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Harrastejääkiekko: joukkueet kartalla
Kartta - harrastejääkiekko

Jo 3 harrastejääkiekkojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Roni kirjoitti: Moi! Minulta jää varmuudella ainakin elo- ja syyskuu väliin. Selkäleikkauksesta olen jo pikku hiljaa toipunut, mutta viime maanantaina operoitiin oikea polvi tähystyksessä taas kertaalleen. Olen syyskauden mukana ainakin tukijäsenenä maksujen osalta. Vielä en osaa varmuudella sanoa pystynkö harra... (14 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
44

TosiÄijät Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: junnut mukana jos mahtuvat (Noin 4 tuntia sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Harrastejääkiekko
Kuopio
Miehet
40

HyTe2010 Nimenhuuto.com

Hyvinvointia ja terveyttä edistävä harrastekiekkoporukka. Huumorilla ja kaiken peliin laittavalla asenteella mennään! Porukka toimii hienosti, kun jokainen huolehtii oman napansa hyvin.

Valtteri kirjoitti: Isän tilalla (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Oulun Ympäristö
Miehet
58

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja