Harrastejääkiekko­joukkueita

Harrastejääkiekko on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on harrastejääkiekko. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne harrastejääkiekko­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan harrastejääkiekko­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin harrastejääkiekkojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Harrastejääkiekko: joukkueet kartalla
Kartta - harrastejääkiekko

Jo 3 harrastejääkiekkojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TosiÄijät Nimenhuuto.com

Tosiäijät, tuo Sawon kiekkoilun hiomaton timantti, Kallaveden Boston Bruins, jota hiotaan pari kertaa viikossa yhä kirkkaammaksi. Pelataan Harraste A, sekä +40 sarjaa, huikealla menestyksellä, A sarjassa on jopa kannua nosteltu ja Pappaosastollakin melkein joka kausi voitettu jokunen peli. Henkinen koti joukkueella on Tuplajäillä jo vuodesta 2006 tai 2007.

Sami kirjoitti: +40 peleihin, jos on (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastejääkiekko
Kuopio
Miehet
40

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Juha kirjoitti: Moro Kuten aamulla oli puhetta niin sunnuntaina 21.4. olisi Salmisaaressa kl.18 meidän kaukisjengin vuoro jolla voitaisiin pääsiäisen kunniaksi pelata vähän lätkää. Laittakaa tähän ketjuun vastauksia jotka olisi tulossa niin lisään teitä sitä mukaa meidän nimenhuutoon. Veskarit olisi hyvä saada, ... (8 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
47

HyTe2010 Nimenhuuto.com

Hyvinvointia ja terveyttä edistävä harrastekiekkoporukka. Huumorilla ja kaiken peliin laittavalla asenteella mennään! Porukka toimii hienosti, kun jokainen huolehtii oman napansa hyvin.

Pekka kirjoitti: Tälle illalle tarttis saada kaksi veskaa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Oulun Ympäristö
Miehet
65