Harrastejääkiekko­joukkueita

Harrastejääkiekko on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on harrastejääkiekko. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne harrastejääkiekko­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan harrastejääkiekko­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin harrastejääkiekkojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 harrastejääkiekkojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TosiÄijät Nimenhuuto.com

Tosiäijät, tuo Sawon kiekkoilun hiomaton timantti, Kallaveden Boston Bruins, jota hiotaan pari kertaa viikossa yhä kirkkaammaksi. Pelataan Harraste A, sekä +40 sarjaa, huikealla menestyksellä, A sarjassa on jopa kannua nosteltu ja Pappaosastollakin melkein joka kausi voitettu jokunen peli. Henkinen koti joukkueella on Tuplajäillä jo vuodesta 2006 tai 2007.

Jouni kirjoitti: Mahdollisesti Atte M vois tulla maalille. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääkiekko ja Harrastejääkiekko
Kuopio
Miehet
43

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, mulla leikattiin polvi keväällä enkä usko että enää kestää tolppien välissä seisoskelua. Tämän lisäksi vaihtui myös työ ja tämän hetken työaika ei jousta enää aamujäille. Kova päätös, mutta toistaiseksi olen laittanut räpylän ”naulaan”. Hyviä pelejä! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
47

HyTe2010 Nimenhuuto.com

Hyvinvointia ja terveyttä edistävä harrastekiekkoporukka. Huumorilla ja kaiken peliin laittavalla asenteella mennään! Porukka toimii hienosti, kun jokainen huolehtii oman napansa hyvin.

Vesa kirjoitti: Vakipelaajien syyskauden pelimaksu 200Eur. Voi maksaa erissä: 100Eur ja 2kpl 50eur. 14.10, 14.11, 14.12 Tilinumero:FI65 5029 0420 0317 89 laskun eräpäivä aina 15 päivä, niin suoritukset mieluusti ennen tätä. Tuuraajat 9Eur per kerta, maksun voi laittaa tilille tai mobilepay:lla 0407006421 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Oulun Ympäristö
Miehet
71