Harrastejääkiekko­joukkueita

Harrastejääkiekko on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on harrastejääkiekko. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne harrastejääkiekko­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan harrastejääkiekko­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin harrastejääkiekkojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Harrastejääkiekko: joukkueet kartalla
Kartta - harrastejääkiekko

Jo 3 harrastejääkiekkojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TosiÄijät Nimenhuuto.com

Tosiäijät, tuo Sawon kiekkoilun hiomaton timantti, Kallaveden Boston Bruins, jota hiotaan pari kertaa viikossa yhä kirkkaammaksi. Pelataan Harraste A, sekä +40 sarjaa, huikealla menestyksellä, A sarjassa on jopa kannua nosteltu ja Pappaosastollakin melkein joka kausi voitettu jokunen peli. Henkinen koti joukkueella on Tuplajäillä jo vuodesta 2006 tai 2007.

Jouni kirjoitti: Saataisko pelille porukkaa vko 10, onko jengiä lomareissuissa? Hiihtolomalle vapautui iso määrä vuoroja ja osa vielä huippu aikaan (klo 17.00-->) Nyt olisi siis mahdollisuus vaihtaa pelien aikoja tai pelata pelejä pois alta! Jos haluatte pelata siis viikolla 10, laittakaa minulle pikaisesti spost... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Harrastejääkiekko
Kuopio
Miehet
42

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Otto kirjoitti: Hei kaikki! Mulla olisi 3.1 ke Hifk- Tepsi matsiin ylimääräinen lippu. Onko kiinnostuneita? TOtto (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
48

HyTe2010 Nimenhuuto.com

Hyvinvointia ja terveyttä edistävä harrastekiekkoporukka. Huumorilla ja kaiken peliin laittavalla asenteella mennään! Porukka toimii hienosti, kun jokainen huolehtii oman napansa hyvin.

Juha kirjoitti: Tomi tulee pelaamaan, jos Tuomas, Jussi Karjula tai Hartsa ei tule pelaamaan (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Harrastejääkiekko
Oulun Ympäristö
Miehet
59