Harrastejääkiekko­joukkueita

Harrastejääkiekko on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on harrastejääkiekko. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne harrastejääkiekko­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan harrastejääkiekko­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin harrastejääkiekkojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Harrastejääkiekko: joukkueet kartalla
Kartta - harrastejääkiekko

Jo 3 harrastejääkiekkojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TosiÄijät Nimenhuuto.com

Tosiäijät, tuo Sawon kiekkoilun hiomaton timantti, Kallaveden Boston Bruins, jota hiotaan pari kertaa viikossa yhä kirkkaammaksi. Pelataan Harraste A, sekä +40 sarjaa, huikealla menestyksellä, A sarjassa on jopa kannua nosteltu ja Pappaosastollakin melkein joka kausi voitettu jokunen peli. Henkinen koti joukkueella on Tuplajäillä jo vuodesta 2006 tai 2007.

Jouni kirjoitti: Harrastesarjan aloituspalverin esityslista ohessa. Kommentoikaa tai laittakaa viestiä jos haluatte jotain välitettävän harrastesarjaan. Pelaajien joukkueiden välinen liikkuvuus lienee se suurin asia, onko esim. viimevuosina ollut käytäntö mielestänne hyvä, eli pelaaja saa oman joukkueensa lisäksi... (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Harrastejääkiekko
Kuopio
Miehet
42

Reebok Rangers Nimenhuuto.com

Harrastejääkiekkoa varusteilla, mutta veteraanisäännöillä.

Timo kirjoitti: KIITOS Jätkät! Olipa mukava yllätys kuumaan kesäpäivään viime torstaina kun Tomppa toi salkullisen juotavaa ja lahjakortin Hockey Baseen! Salkku meni heti kylmään ja käyttöön, Hockey Basessa käyntiä pitää vielä suunnitella ja katsoa mitä kauden alkaessa tarvitsee. Kiitos kaikille, vietetään mukav... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Harrastejääkiekko
Espoo/Reebok Arena Leppävaara
Miehet
48

HyTe2010 Nimenhuuto.com

Hyvinvointia ja terveyttä edistävä harrastekiekkoporukka. Huumorilla ja kaiken peliin laittavalla asenteella mennään! Porukka toimii hienosti, kun jokainen huolehtii oman napansa hyvin.

Vesa kirjoitti: Uudet puolet, Sininen: Hyökkääjät: Eerik P, Harri J, Tuomas L, Lauri S, Vesa J, Mika T Puolustajat: Jyri, Jorma K, Riku S, Valtteri N Punainen: Hyökkääjät: Valtteri T, Pekka A, Jussi K, Matti L, Tupe, Riku K Puolustajat: Pekka P, Seppo, Lasse, Antti H (Noin 15 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Harrastejääkiekko
Oulun Ympäristö
Miehet
62