Hevosurheilu­joukkueita

Hevosurheilu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on hevosurheilu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne hevosurheilu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan hevosurheilu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin hevosurheilujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 hevosurheilujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Priima Nimenhuuto.com

Priima ry.:n vapaaehtoistyön kalenteri

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö ja Hevosurheilu
Koskenkorva
Sekajoukkue
8

Heppakerho Nimenhuuto.com

Oulun ravinuorten heppakerho

Päivitetty yli vuosi sitten

Hevosurheilu
Oulu
Sekajoukkue
17

Sankku Nimenhuuto.com

Sankun hoitovuorot ylläpidetään ja varataan tapahtumien kautta. Klikkaa IN - jos otat vuoron hoitaaksesi, niin varmistutaan että joka vuorolle löytyy hoitaja.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Hevosurheilu
Helsinki
Sekajoukkue
33

Peter ja Rommi Nimenhuuto.com

Päivitetty vuosi sitten

Hevosurheilu
Seinäjoki
Ei asetettu
7