Hoki­joukkueita

Hoki on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on hoki. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne hoki­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan hoki­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin hokijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 hokijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SEURA Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Mikäli Jokereiden B häviää tänään Jykylässä on mulla keskiviikkona peli Pirkkolassa. Jos, näin käy, en ehdi omaan peliin ollenkaan... Asia selviää tänään illalla. (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Hoki
Esbo
Ei asetettu
28

Hc oc Nimenhuuto.com

Hiasta puulaakikihnutusta ja paariin tähtäävää discgolfia.

Make kirjoitti: Hei. Niemenrannan koululla tehdään Joulujuhlajärjestelyjä aikavälillä 13.12.2018.-19.12.2018. Liikuntasali on tuolloin kalustettuna, joten kaikki iltakäyttövuorot ovat peruttu. Sali on normaalissa käytössä 20.12.2018. Eteenpäin. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Hoki, Säbä ja Dg
Osalo
Ei asetettu
94