Ice hockey­joukkueita

Ice hockey on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ice hockey. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ice hockey­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ice hockey­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ice hockeyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Ice hockey: joukkueet kartalla
Kartta - ice hockey

Jo 4 ice hockeyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

finnlions Nimenhuuto.com

FinnLions - Moskovan suomalaisten luutapalloseura

Lauri kirjoitti: Finn Lions vs Canadian Cougars, 7-1, 17.1.2018 RE-BIRTH Today we played against the Canadiens with the following lines: 1 Suominen-Sillantaka-Navarrete, Ahokas-Zhukov 2 Vetstein-Filatov-Decaen, Merila-Schwander Goalie: Kozlov Today we changed our team tactics after the failed first game, and our ... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ice hockey
Moskova
Ei asetettu
22

CMS-OldBoys Nimenhuuto.com

Cardigan Mountain School - Finland Alumni Cardigan Old Boys Hyvinkää ry

Lauri kirjoitti: OMEGA (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ice hockey ja Basketball
Hyvinkää
Miehet
33

Griunvaldas Nimenhuuto.com

Benas kirjoitti: Sveiki, rytoj U14 ir U12 treniruotės nebus. Žaisime nuo 16:45 Kaliningrado srities čempionato varžybas. Manieže treniruotės taip pat nebus. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ice hockey
Kaunas
Pojat
73

HLD Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ice hockey
Pori
Miehet
33

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja