Ishockey­joukkueita

Ishockey on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ishockey. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ishockey­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ishockey­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ishockeyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Ishockey: joukkueet kartalla
Kartta - ishockey

Jo 5 ishockeyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Malax F1 Juniorer Nimenhuuto.com

Camilla kirjoitti: Hei! Olemme mukana Bagar cupenissa Lepplax 9.3. Tarvitsen tietää viimeistään 27.2 kuinka monta osallistuu. Ilmoittakaa IN tai OUT. Treenit su 3.3 voi olla että jää pois. Miesjoukkueella on mahdollisesti ottelu silloin jos ne voittaa lauantain 2.3 ottelu. Voitte vähän seurata kuinka niillä menee. ... (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Ishockey
Malax
Pojat
37

Htuhcu14 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Fysiikka peruttu tänään. Osa kipiänä, osa jääpallo pelis j n e 1 ilmoittautunut. (Vuosi sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Ishockey
Haparanda
Pojat
23

Blåljusen Nimenhuuto.com

Linus kirjoitti: En en gång lägger vi hit det enda och rätta kontonumret. FI53 5578 0420 1415 83 Fem euro var det. (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Ishockey
Mariehamn
Ei asetettu
30

ParSport 02 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa

Nestori kirjoitti: Kioskivuorot, Olkaapas hyvät😉 La 19.1 klo.12.30-15 Söderblom Klo15-18 Leinonen Su 20.1 klo 13-16.15 Johansson Vaihtakaa keskenänne jos tarve ja ilmoitus minulle👍 ❄️Rose (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääkiekko ja Ishockey
Parainen
Ei asetettu
18

Parsport-06 Nimenhuuto.com

Linda kirjoitti: Dansen inhiberas, ingen hinner ordna.. Men talko blir det ändå i augusti, så har vi det fint sen då säsongen kör igång! Mera info senare. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääkiekko ishockey
Parainen / Pargas
Pojat
26