Ishockey­joukkueita

Ishockey on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ishockey. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ishockey­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ishockey­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ishockeyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 ishockeyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Malax E2 Ishockey Nimenhuuto.com

Heidi kirjoitti: Kraft - MIF:s hockey school 2-3 januari kostade 50 euro per person för de killar som deltog. Det ska betalas in till lagkontot. Tack på förhand! hälsn. Heidi Kraft - MIF:in hockey school 2-3 tammikuuta osallistujamaksu oli 50 euroa. Osallistujat maksavat tämän summan joukkueen tilille. Kiitos etu... (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Ishockey
Malax
Pojat
34

Malax F2 Ishockey Nimenhuuto.com

Luie kirjoitti: Lite osäkert ännu om Luie kommer (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Ishockey
Malax
Sekajoukkue
25

Htuhcu14 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Fysiikka peruttu tänään. Osa kipiänä, osa jääpallo pelis j n e 1 ilmoittautunut. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ishockey
Haparanda
Pojat
22

Blåljusen Nimenhuuto.com

Linus kirjoitti: En en gång lägger vi hit det enda och rätta kontonumret. FI53 5578 0420 1415 83 Fem euro var det. (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Ishockey
Mariehamn
Ei asetettu
30

ParSport 02 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa

Nestori kirjoitti: Kioskivuorot, Olkaapas hyvät😉 La 19.1 klo.12.30-15 Söderblom Klo15-18 Leinonen Su 20.1 klo 13-16.15 Johansson Vaihtakaa keskenänne jos tarve ja ilmoitus minulle👍 ❄️Rose (Vuosi sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääkiekko ja Ishockey
Parainen
Ei asetettu
18

Parsport-06 Nimenhuuto.com

Linda kirjoitti: Dansen inhiberas, ingen hinner ordna.. Men talko blir det ändå i augusti, så har vi det fint sen då säsongen kör igång! Mera info senare. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääkiekko ishockey
Parainen / Pargas
Pojat
21