Ishockey­joukkueita

Ishockey on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on ishockey. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne ishockey­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan ishockey­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin ishockeyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Ishockey: joukkueet kartalla
Kartta - ishockey

Jo 5 ishockeyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Malax F1 Juniorer Nimenhuuto.com

Camilla kirjoitti: Hej! Kom ihåg att ta med ordentliga skridskoskydd ikväll eftersom vi kanske byter om i idrottshallen när vi blir så många. Mvh, Camilla o tränarna (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Ishockey
Malax
Pojat
35

Htuhcu14 Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Fysiikka peruttu tänään. Osa kipiänä, osa jääpallo pelis j n e 1 ilmoittautunut. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ishockey
Haparanda
Pojat
24

Blåljusen Nimenhuuto.com

Linus kirjoitti: En en gång lägger vi hit det enda och rätta kontonumret. FI53 5578 0420 1415 83 Fem euro var det. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Ishockey
Mariehamn
Ei asetettu
30

ParSport 02 Nimenhuuto.com

Juniorijääkiekkoa

Nestori kirjoitti: Kioski asiaa☀️ Kioskiviikot ovat 40, 44, 48, 3, 7, 11 ja joulun alla kolme viikkoa hoidamme kaikki joukkueet yhdessä, luultavasti vain 1 päivä kioski auki. Ilmoittele, jos jokin päivä ei käy. Sovimme, että 1 perhe hoitaa vuoronsa, pelaajan voi ottaa mukaan myymään😉 Vuorot ovat 2-4h pitkiä, peleis... (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääkiekko ja Ishockey
Parainen
Ei asetettu
19

Parsport-06 Nimenhuuto.com

Linda kirjoitti: Dansen inhiberas, ingen hinner ordna.. Men talko blir det ändå i augusti, så har vi det fint sen då säsongen kör igång! Mera info senare. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääkiekko ishockey
Parainen / Pargas
Pojat
27