Jääpallo bandy­joukkueita

Jääpallo bandy on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jääpallo bandy. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jääpallo bandy­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jääpallo bandy­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jääpallo bandyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jääpallo bandy: joukkueet kartalla
Kartta - jääpallo bandy

Jo 2 jääpallo bandyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VestaP11-JPK Nimenhuuto.com

Stadin iloisin jengi

Merit kirjoitti: Hei - huom! katso kalenteri ja ilmoittaudu meillä on piirissä kolme PP11 peliä pelattavana ke 1.3. klo 20.00 Okelissa - Botnia/valk ke 8.3. klo 19.00 Okelissa - Akilles to 9.3. klo 19.45 Kalliossa/Bragulla - HIFK + JPK-peli ke 8.3. klo 19.00 Okelissa Botnian kanssa tuolloin 8.3. onkin kenttä täyn... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääpallo bandy
Ei asetettu
Sekajoukkue
21

HIFK Bandy P10 ja P11 Nimenhuuto.com

TIMO kirjoitti: Kukaan ilmoittautunut ei voi jäädä pois - Kalle tulee niin juuri täysi miehitys (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääpallo bandy
Helsinki
Ei asetettu
25

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja