Jalkapallo ja kaukalopallo­joukkueita

Jalkapallo ja kaukalopallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jalkapallo ja kaukalopallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jalkapallo ja kaukalopallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jalkapallo ja kaukalopallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jalkapallo ja kaukalopallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 jalkapallo ja kaukalopallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Koheltajat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Moijens! Huomenna alkaa jalkapallon ulkopelikausi Haukiniemen nurmella klo 20. Jotta pääsisitte pelaamaan, niin hakekaa pallo- ja liivikassi Prisman alapuolelta, Telkänkatu 12 etuterassilta. Kassia ei tarvitse palauttaa, minulla on toinen kassi itsellä odottamassa sunnuntaipelejä. Hyviä pelejä! P... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo ja kaukalopallo
Iisalmi
Sekajoukkue
71

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja