Jodo­joukkueita

Jodo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jodo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jodo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jodo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jodojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 jodojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Helsinki Jodokai Nimenhuuto.com

Puistotreenit Kulosaaressa keväällä ja kesällä 2023! #Kulosaari #jodo #jojutsu Helsinki Jodokai Facebookissa: https://www.facebook.com/HelsinkiJodokai/

Joukkue etsii pelaajia: Jodo ("kepin tie") on samurailta periytyvä taistelulaji, jossa opetellaan puo...

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jodo
Helsinki
Sekajoukkue
15

lebudo Nimenhuuto.com

Ilmoittautu Leppävaaran Budoseuran (Lebudo) tapahtumiin! Ilmoittautuminen on vapaaehtoista, tosin suotavaa, eikä myöskään ole sitovaa.

Joukkue etsii pelaajia: Ilmoittaudu mukaan!

Päivitetty vuosi sitten

Jodo, Iaido ja Kendo
Espoo
Sekajoukkue
11

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja