Jooga­joukkueita

Jooga on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jooga. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jooga­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jooga­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joogajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Jooga: joukkueet kartalla
Kartta - jooga

Jo 10 joogajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

yinvuodenkierto Nimenhuuto.com

Vuodenkiertoa mukailevilla yin tunneilla tasapainotetaan kehoa ja vastataan kehollisesti vuodenajan avaamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Yin jooga on rauhallista meditatiivista joogaa, jossa asanoiden pituus lähtee kahdesta minuutista ylöspäin. Yin joogassa herätellään lihaskalvoja eli faskioita ja vapautetaan tilaa muille kudoksille toimia optimaalisemmin. Yin jooga rakentuu kiinalaisen lääketieteen ajatukselle meridiaaneista - energiakanavista, jotka vaikuttavat sisäelinten toimintaan ja elinvoimaan. Aika: 4.9-11.12.2017 (16.10 ei tuntia) klo 19-20.30 Paikka: Taidetila Virgiinia, Viipurinkatu 1 a, katutaso. Hinta: 14 e/ tunti pienituloisille 10 e Tunnit sopivat jooga - ja liikuntataustasta riippumatta kaikenlaisille kehoille.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Yin jooga
Helsinki
Sekajoukkue
18

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Hei maanantain ryhmäläiset! Kausi jatkuu teidän osalta 28.5 asti. Lisäsin tunnit tapahtumakalenteriin. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
54

Jinjang-jooga Nimenhuuto.com

Joogatunteja Vantaalla.

Maria kirjoitti: Ensi viikon tunti (12.3) on yinjoogaa eli hyvin rauhallinen ja kehoa avaava harjoitus. Koska liikettä on vähän, ota mukaan viltti, villasukat, pitkähihainen paita tai muuta lämmintä vaatetta, ettei tule kylmä. Ota myös tyyny/viltti, jota käytetään asanan tukena. Jos omistat joogavyön, siitäkin on... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Yinjooga ja Hathajooga
Vantaa
Sekajoukkue
36

Korttelijoogit Nimenhuuto.com

Saukonpaadenrannassa pidettävä yksityinen joogaryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, ohessa pranayama ohjeita ja vaikutuksia listattuna: 1. Ujjayi http://www.sarvyoga.com/ujjayi-pranayama-ocean-breath-steps-benefits/ 2. Sheetali http://www.sarvyoga.com/sheetali-pranayama-cooling-breath-steps-and-benefits/ 3. Simha (Lions breath) https://moonladyyoga.wordpress.com/2012/02/07/... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jooga
Jätkäsaari
Sekajoukkue
15

Karman Joogit Nimenhuuto.com

Ilana kirjoitti: Hei tämän illan treenaajat-pääsisikö karmalle jo 17 tänään??? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jooga
Turku
Sekajoukkue
34

Stalajumpparit Nimenhuuto.com

Helena kirjoitti: Tämän viikon syvävenyttely on siirretty torstaille 17.3.2016 klo 16.15 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Fitness, Jooga, Core ja Stretching
Lahti
Sekajoukkue
14

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinian jooga- ja pilatestunnit Virgiinia on rauhallinen ja kotoinen harjoitussali Alppilan sydämessä. HINNAT Yksittäinen tunti 14/12 € 5 krt kortti 55/65 € 10 krt 110/120 € Yksityistunti pilates 60 min 50 € Yksityistunti jooga 90 min 60 € Myymme myös lahjakortteja haluamaasi summalla. MAKSAMINEN Tunnit on mahdollista maksaa laskulla tai Mobile Paylla. Maksathan tunnin ennen tunnille saapumistasi. Mikäli maksat laskulla, ota yhteys sähköpostilla, niin saat laskun sähköpostitse ennen ensimmäistä tuntia. Sarjakortin saat mukaasi tunnille saapuessasi, mikäli olet maksanut sen. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä, varaathan mukaasi tasarahan. Saavuthan tunneille hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Pyrimme aloittamaan tunnit ajallaan, opettaj

Anni kirjoitti: Hei, Linda sijaistaa tänään tunnin. Mulla on enskari! Anni (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
35

EasyFit Vaasa Airjooga Nimenhuuto.com

EasyFit Vaasan Airjooga-torstain ryhmä

Tiina kirjoitti: Hellurei! Tämän viikon torstai 10.5. pyhäillään Helatorstain merkeissä, joten jooga peruttu ja joogaillaan jälleen torstaina 17.5. Nauttikaahan auringosta tyypit! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jooga
Vaasa
Sekajoukkue
18

Ramboll-Vahanen-HUS-jooga Nimenhuuto.com

Ramboll-Vahanen-HUS työpaikka jooga

Cathy kirjoitti: Hei, ensi perjantaina 11.5 aamutuntiin pitää ilmoittautua viimeistään torstaina klo.19:00 mennessä. Jos tunnille ei ole 3 henkeä tulossa siinä mennessä niin tunti ei toteudu. Olen itse estetty mutta Janina Pentikäinen (joka on tuurannut teitä joskus ennen) pitää tuntia. Samassa salissa kuin Annan... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jooga
Espoo
Sekajoukkue
100

Salo-Jooga Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Kurssi toteutuu kun, 5 ilmoittautunutta! =) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jooga
Salo
Sekajoukkue
72