Jooga­joukkueita

Jooga on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jooga. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jooga­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jooga­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joogajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 11 ja niissä on yhteensä yli 220 pelaajaa.

Jooga: joukkueet kartalla
Kartta - jooga

Jo 11 joogajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on rauhallinen ja kotoinen harjoitussali Alppilan sydämessä. HINNAT Yksittäinen tunti 14/12 € 5 krt kortti 55/65 € 10 krt 110/120 € MAKSAMINEN Tunnit on mahdollista maksaa laskulla tai Mobile Paylla. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä, varaathan mukaasi tasarahan. PERUMINEN Jos estyt tulemasta tunnille, peru se viimeistään samana päivänä ennen klo 12. Tämän jälkeen osallistumistasi ei enää voi perua ja tunti veloitetaan normaalisti. Saavuthan tunneille hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Pyrimme aloittamaan tunnit ajallaan, opettaja on paikalla 15min ennen tunnin alkua. Tervetuloa <3

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille taidetila Virgiiniaan Alppilaan! Lisäti...

Sara kirjoitti: Onko 15.10 yin ihan täynnä? Jos ei ole, niin ilmoittautuisin sinne. T. Sara (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
41

yinvuodenkierto Nimenhuuto.com

Vuodenkiertoa mukailevilla yin tunneilla tasapainotetaan kehoa ja vastataan kehollisesti vuodenajan avaamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Yin jooga on rauhallista meditatiivista joogaa, jossa asanoiden pituus lähtee kahdesta minuutista ylöspäin. Yin joogassa herätellään lihaskalvoja eli faskioita ja vapautetaan tilaa muille kudoksille toimia optimaalisemmin. Yin jooga rakentuu kiinalaisen lääketieteen ajatukselle meridiaaneista - energiakanavista, jotka vaikuttavat sisäelinten toimintaan ja elinvoimaan. Aika: 4.9-11.12.2017 (16.10 ei tuntia) klo 19-20.30 Paikka: Taidetila Virgiinia, Viipurinkatu 1 a, katutaso. Hinta: 14 e/ tunti pienituloisille 10 e Tunnit sopivat jooga - ja liikuntataustasta riippumatta kaikenlaisille kehoille.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Yin jooga
Helsinki
Sekajoukkue
18

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Hei Tikkurilassa alkaa to 11.10 (klo 17.30) Elinan jooga & pilates- kurssi. Sielläkin voi käydä korvaamassa poissaoloja. Mukavaa sunnuntaita! (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
62

Jinjang-jooga Nimenhuuto.com

Joogatunteja Vantaalla.

Maria kirjoitti: Ensi viikon tunti (12.3) on yinjoogaa eli hyvin rauhallinen ja kehoa avaava harjoitus. Koska liikettä on vähän, ota mukaan viltti, villasukat, pitkähihainen paita tai muuta lämmintä vaatetta, ettei tule kylmä. Ota myös tyyny/viltti, jota käytetään asanan tukena. Jos omistat joogavyön, siitäkin on... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Yinjooga, Hathajooga ja Ishtajooga
Vantaa
Sekajoukkue
25

Korttelijoogit Nimenhuuto.com

Saukonpaadenrannassa pidettävä yksityinen joogaryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, ohessa pranayama ohjeita ja vaikutuksia listattuna: 1. Ujjayi http://www.sarvyoga.com/ujjayi-pranayama-ocean-breath-steps-benefits/ 2. Sheetali http://www.sarvyoga.com/sheetali-pranayama-cooling-breath-steps-and-benefits/ 3. Simha (Lions breath) https://moonladyyoga.wordpress.com/2012/02/07/... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jooga
Jätkäsaari
Sekajoukkue
15

Karman Joogit Nimenhuuto.com

Ilana kirjoitti: Hei tämän illan treenaajat-pääsisikö karmalle jo 17 tänään??? (Vuosi sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jooga
Turku
Sekajoukkue
35

Stalajumpparit Nimenhuuto.com

Helena kirjoitti: Tämän viikon syvävenyttely on siirretty torstaille 17.3.2016 klo 16.15 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Fitness, Jooga, Core ja Stretching
Lahti
Sekajoukkue
14

Divein Nimenhuuto.com

SUP-joogaa nyt Kaukajärvellä! SUP-joogaa järjestetään Kaukajärvellä heinäkuussa keskiviikkoisin kello 10 sään salliessa. Rennolla tunnilla tehdään helppoja joogaliikkeitä SUP-laudan päällä. Lähtö Riihiniemen rannasta kioskilta osoitteesta Järvikatu 16, Tampere. Aikaisempaa SUP-kokemusta ei vaadita. Uimataitoisille. Hinta 15 euroa per osallistuja, käteismaksu paikan päällä Sitova ilmoittautuminen nimenhuuto-palvelun kautta, tunti järjestetään sään salliessa ja jos ilmoittautuneena on vähintään kaksi henkilöä Lisää joogatunneista: www.facebook.com/diveinexperiences

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jooga, Sup jooga, Sup jooga ja Sup
Tampere
Sekajoukkue
4

Ramboll-Vahanen-HUS-jooga Nimenhuuto.com

Ramboll-Vahanen-HUS työpaikka jooga

Katariina kirjoitti: Hei, mulle ei sovi tämän viikon perjantai, mutta yleisesti käy sekä to & pe (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jooga
Espoo
Sekajoukkue
108

EasyFit Vaasa Airjooga Nimenhuuto.com

EasyFit Vaasan Airjooga-torstain ryhmä

Tiina kirjoitti: Hellurei! Tämän viikon torstai 10.5. pyhäillään Helatorstain merkeissä, joten jooga peruttu ja joogaillaan jälleen torstaina 17.5. Nauttikaahan auringosta tyypit! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jooga
Vaasa
Sekajoukkue
18

Salo-Jooga Nimenhuuto.com

Tiina-Liis kirjoitti: Hei,onko toivoa,että harjoitukset alkaisivat aiemmin,klo 18.15 oli hyvä aika ainakin itselle! (9 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jooga
Salo
Sekajoukkue
82