Jooga­joukkueita

Jooga on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jooga. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jooga­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jooga­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joogajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Jooga: joukkueet kartalla
Kartta - jooga

Jo 9 joogajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

yinvuodenkierto Nimenhuuto.com

Vuodenkiertoa mukailevilla yin tunneilla tasapainotetaan kehoa ja vastataan kehollisesti vuodenajan avaamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Yin jooga on rauhallista meditatiivista joogaa, jossa asanoiden pituus lähtee kahdesta minuutista ylöspäin. Yin joogassa herätellään lihaskalvoja eli faskioita ja vapautetaan tilaa muille kudoksille toimia optimaalisemmin. Yin jooga rakentuu kiinalaisen lääketieteen ajatukselle meridiaaneista - energiakanavista, jotka vaikuttavat sisäelinten toimintaan ja elinvoimaan. Aika: 4.9-11.12.2017 (16.10 ei tuntia) klo 19-20.30 Paikka: Taidetila Virgiinia, Viipurinkatu 1 a, katutaso. Hinta: 14 e/ tunti pienituloisille 10 e Tunnit sopivat jooga - ja liikuntataustasta riippumatta kaikenlaisille kehoille.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Yin jooga
Helsinki
Sekajoukkue
18

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Heidi kirjoitti: Hei! Muistathan käydä itse perumassa osallistumisen, jos et pääsekään tunnille. Korvaustunnin voit varata aina, kun ryhmässä on vapaita paikkoja. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
48

Jinjang-jooga Nimenhuuto.com

Joogatunteja Vantaalla.

Tiina kirjoitti: Hei Maria, tilaisin 5 kertaa joogaa lisää. Lähetätkö laskun sähköpostiini. Ystävällisin terveisin Tiina (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Yinjooga ja Hathajooga
Vantaa
Sekajoukkue
36

Korttelijoogit Nimenhuuto.com

Saukonpaadenrannassa pidettävä yksityinen joogaryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, ohessa pranayama ohjeita ja vaikutuksia listattuna: 1. Ujjayi http://www.sarvyoga.com/ujjayi-pranayama-ocean-breath-steps-benefits/ 2. Sheetali http://www.sarvyoga.com/sheetali-pranayama-cooling-breath-steps-and-benefits/ 3. Simha (Lions breath) https://moonladyyoga.wordpress.com/2012/02/07/... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jooga
Jätkäsaari
Sekajoukkue
15

Karman Joogit Nimenhuuto.com

Ilana kirjoitti: Hei tämän illan treenaajat-pääsisikö karmalle jo 17 tänään??? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jooga
Turku
Sekajoukkue
30

Stalajumpparit Nimenhuuto.com

Helena kirjoitti: Tämän viikon syvävenyttely on siirretty torstaille 17.3.2016 klo 16.15 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Fitness, Jooga, Core ja Stretching
Lahti
Sekajoukkue
14

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinian jooga- ja pilatestunnit Virgiinia on rauhallinen ja kotoinen harjoitussali Alppilan sydämessä. HINNAT Yksittäinen tunti 14/12 € 5 krt kortti 55/65 € 10 krt 110/120 € Yksityistunti pilates 60 min 50 € Yksityistunti jooga 90 min 60 € Myymme myös lahjakortteja haluamaasi summalla. MAKSAMINEN Tunnit on mahdollista maksaa laskulla tai Mobile Paylla. Maksathan tunnin ennen tunnille saapumistasi. Mikäli maksat laskulla, ota yhteys sähköpostilla, niin saat laskun sähköpostitse ennen ensimmäistä tuntia. Sarjakortin saat mukaasi tunnille saapuessasi, mikäli olet maksanut sen. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä, varaathan mukaasi tasarahan. Saavuthan tunneille hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Pyrimme aloittamaan tunnit ajallaan, opettaj

Paula kirjoitti: Tämän illan tunti varmaan peruuntuu? (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
25

Ramboll-Vahanen-HUS-jooga Nimenhuuto.com

Ramboll-Vahanen-HUS työpaikka jooga

Jussi kirjoitti: Hyvää uutta vuotta! Kevään joogat jatkuvat ensi viikolla vanhoilla paikoilla eli maanantaina 8.1. klo 16-17 ohjaajana Anna ja perjantaina 12.1. klo 7-8 ohjaajana Cathy. Tunnit lisätty Nimenhuutoon Vappuun asti. Tervetuloa tunneille! (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Jooga
Espoo
Sekajoukkue
87

Salo-Jooga Nimenhuuto.com

Elina kirjoitti: Tällä viikolla harjoitamme tasapainoa, vahvistamme selkää ja tunnustelemme oman äänen vaikutusta kehoon. Teemme meditoivaa harjoitusta, jossa rauhoitamme ajatusten laukkaa esimerkiksi laskemalla ajatuksissamme 1, 2, 3 ... tai ajattelemalla mantraa. Päätteeksi asetumme ottamaan vastaan harjoitukse... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jooga
Salo
Sekajoukkue
67

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Joogajoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jooga on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.