Jooga­joukkueita

Jooga on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jooga. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jooga­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jooga­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joogajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jooga: joukkueet kartalla
Kartta - jooga

Jo 6 joogajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Jinjang-jooga Nimenhuuto.com

Joogatunteja Vantaalla..

Maria kirjoitti: Moi! Ensi viikolla aloitetaan joogailut. Plazan hissiremontista johtuen voi olla, että tammikuussa alkulämmöt otetaan rappusissa eli jos ei hissillä päästä ylös niin sitten kävellään 8. kerrokseen. Tulkaa ajoissa tapaamispaikalle niin rappustreeni sujuu rauhallisesti :) Leppoisaa viikonloppua kai... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Yinjooga, Hathajooga ja Yin yang jooga
Vantaa
Sekajoukkue
33

Korttelijoogit Nimenhuuto.com

Saukonpaadenrannassa pidettävä yksityinen joogaryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, ohessa pranayama ohjeita ja vaikutuksia listattuna: 1. Ujjayi http://www.sarvyoga.com/ujjayi-pranayama-ocean-breath-steps-benefits/ 2. Sheetali http://www.sarvyoga.com/sheetali-pranayama-cooling-breath-steps-and-benefits/ 3. Simha (Lions breath) https://moonladyyoga.wordpress.com/2012/02/07/... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jooga
Jätkäsaari
Sekajoukkue
14

Karman Joogit Nimenhuuto.com

Ilana kirjoitti: Hei kaikki! Miten huomenna on karmalla harjoitusaikoja?? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Jooga
Turku
Sekajoukkue
31

Stalajumpparit Nimenhuuto.com

Helena kirjoitti: Tämän viikon syvävenyttely on siirretty torstaille 17.3.2016 klo 16.15 (Vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Fitness, Jooga, Core ja Stretching
Lahti
Sekajoukkue
16

Ramboll-Vahanen-HUS-jooga Nimenhuuto.com

Ramboll-Vahanen-HUS työpaikka jooga

Jussi kirjoitti: Touko- ja kesäkuun tunnit päivitetty Nimenhuutoon. Pääsääntöisesti maanantaina klo 16-17 ja perjantaina klo 7-8 seuraavin poikkeuksin. - ma 1.5. (Vapunpäivä) ei tuntia, korvaava tunti ke 3.5. - ma 8.5. ei tuntia (samaan aikaan Rambollin uuden lajin kokeilussa Hot Jooga), korvaava tunti ke 10.5. -... (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jooga
Espoo
Sekajoukkue
76

Salo-Jooga Nimenhuuto.com

Piri kirjoitti: Tämän tiistain (16.5.) joogaharjoituksessa teemana hengitys ja tasapaino. Tavoiteasanana on Vishnun lepoasento eli jalan ojennus kylkiasennosta. Voit tulla myös ilman aiempaa kokemusta joogasta. Lämpimästi tervetuloa! Piri (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jooga
Salo
Sekajoukkue
54

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja