Jooga­joukkueita

Jooga on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jooga. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jooga­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jooga­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joogajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 12 ja niissä on yhteensä yli 240 pelaajaa.

Jooga: joukkueet kartalla
Kartta - jooga

Jo 12 joogajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

virgiinia Nimenhuuto.com

Virgiinia on rauhallinen ja kotoinen harjoitussali Alppilan sydämessä. HINNAT Yksittäinen tunti 14/12 € 5 krt kortti 55/65 € 10 krt 110/120 € MAKSAMINEN Tunnit on mahdollista maksaa laskulla tai Mobile Paylla. Yksittäisen tunnin voi maksaa myös käteisellä, varaathan mukaasi tasarahan. PERUMINEN Jos estyt tulemasta tunnille, peru se viimeistään samana päivänä ennen klo 12. Tämän jälkeen osallistumistasi ei enää voi perua ja tunti veloitetaan normaalisti. Saavuthan tunneille hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Pyrimme aloittamaan tunnit ajallaan, opettaja on paikalla 15min ennen tunnin alkua. Tervetuloa <3

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa jooga- ja pilatestunneille taidetila Virgiiniaan Alppilaan! Lisäti...

Anni kirjoitti: Tänään ei tuntia! Hyvää vkonloppua. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jooga ja Pilates
Helsinki
Sekajoukkue
45

Divein Nimenhuuto.com

Divein-kotistudiolla joogaillaan joka viikko tiistai- ja torstaiaamuisin. Et tarvitse mukaasi kuin itsesi ja rennot vaatteet, muu rekvisiitta on valmiina. Aamujoogassa herätellään kehoa uuteen päivään, harjoitus muokkautuu aina osallistujien mukaan ja jokaiselle annetaan sopivia liikevaihtoehtoja. Tule mukaan aloittamaan päiväsi hyvin joogalla! Järvikadun studio sopii kissoista pitäville, mukana venyttelemässä pari pörrökattia. Joogan jälkeen mahdollisuus jäädä myös ohjattuun meditaatioon. Hinnat 10 € kerta tai 8 € kymppikortilla. Maksu käteisellä, kortilla tai liikuntasetelillä Lisää joogatunneista: www.facebook.com/diveinexperiences

Emilia kirjoitti: Tervetuloa joogailemaan! Ensi viikosta lähtien torstain aamutunti on vasta kello 10 eli vähän myöhäisemmätkin heräilijät ehtivät mukaan! (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jooga, Aamujooga, Yoga, Morning yoga, Streching, Venyttely ja Meditaatio
Tampere
Sekajoukkue
7

yinvuodenkierto Nimenhuuto.com

Vuodenkiertoa mukailevilla yin tunneilla tasapainotetaan kehoa ja vastataan kehollisesti vuodenajan avaamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Yin jooga on rauhallista meditatiivista joogaa, jossa asanoiden pituus lähtee kahdesta minuutista ylöspäin. Yin joogassa herätellään lihaskalvoja eli faskioita ja vapautetaan tilaa muille kudoksille toimia optimaalisemmin. Yin jooga rakentuu kiinalaisen lääketieteen ajatukselle meridiaaneista - energiakanavista, jotka vaikuttavat sisäelinten toimintaan ja elinvoimaan. Aika: 4.9-11.12.2017 (16.10 ei tuntia) klo 19-20.30 Paikka: Taidetila Virgiinia, Viipurinkatu 1 a, katutaso. Hinta: 14 e/ tunti pienituloisille 10 e Tunnit sopivat jooga - ja liikuntataustasta riippumatta kaikenlaisille kehoille.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Yin jooga
Helsinki
Sekajoukkue
18

Wärtsilä Campus Sports Nimenhuuto.com

Community for Wärtsilä Helsinki Campus sport arrangements. Welcome and play floorball every Tuesday at 17:00-18:00 in Hakaniemi together with Teboil and Nordea (Arena Center)!

Harri kirjoitti: Please join to our last futsal. It would be nice to play with big group still one more time. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Salibandy, Jooga, Kiipeily, Rantalentopallo, Kuntosali ja Juoksu
Helsinki
Sekajoukkue
119

Pilates Tikkurila Nimenhuuto.com

Pilates- ja joogatunnit Tikkurilassa, Orvokkitie 6.

Terhi kirjoitti: Hei. Flunssan takia en pääsekään osallistumaan illan tunnille (18-19). (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Pilates ja Jooga
Tikkurila, Orvokkitie 6
Sekajoukkue
63

Jinjang-jooga Nimenhuuto.com

Joogatunteja Vantaalla.

Katja kirjoitti: Heippa Maria <3 Mä olen flunssassa ja joudun kyllä nyt perumaan. Vielä aamulla olin toiveikas, että olo helpottaisi riittävästi päivän kuluessa, mutta nyt täytyy kuunnella kehoa ja siirtyä vaan sohvalle teemukin kanssa. Kiitos taas tämän vuoden yoga-sessioista ja jatketaan ensi vuonna <3. Katja (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Yinjooga, Hathajooga ja Ishtajooga
Vantaa
Sekajoukkue
17

Korttelijoogit Nimenhuuto.com

Saukonpaadenrannassa pidettävä yksityinen joogaryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, ohessa pranayama ohjeita ja vaikutuksia listattuna: 1. Ujjayi http://www.sarvyoga.com/ujjayi-pranayama-ocean-breath-steps-benefits/ 2. Sheetali http://www.sarvyoga.com/sheetali-pranayama-cooling-breath-steps-and-benefits/ 3. Simha (Lions breath) https://moonladyyoga.wordpress.com/2012/02/07/... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jooga
Jätkäsaari
Sekajoukkue
15

Karman Joogit Nimenhuuto.com

Ilana kirjoitti: Hei tämän illan treenaajat-pääsisikö karmalle jo 17 tänään??? (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jooga
Turku
Sekajoukkue
35

Stalajumpparit Nimenhuuto.com

Helena kirjoitti: Tämän viikon syvävenyttely on siirretty torstaille 17.3.2016 klo 16.15 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Fitness, Jooga, Core ja Stretching
Lahti
Sekajoukkue
14

Ramboll-Vahanen-HUS-jooga Nimenhuuto.com

Ramboll-Vahanen-HUS työpaikka jooga

Jussi kirjoitti: Hei! Maanantain tunnit lisätty jouluun asti. Marras-joulukuun vaihteessa on koulutustila remontissa, minkä vuoksi jää tunnit välistä 23.11.-7.12 remontin aikana. Perjantai 9.11. jää väliin muun varauksen takia. Perjantai 2.11. siirretty torstaille 1.11. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jooga
Espoo
Sekajoukkue
115

EasyFit Vaasa Airjooga Nimenhuuto.com

EasyFit Vaasan Airjooga-torstain ryhmä

Tiina kirjoitti: Hellurei! Tämän viikon torstai 10.5. pyhäillään Helatorstain merkeissä, joten jooga peruttu ja joogaillaan jälleen torstaina 17.5. Nauttikaahan auringosta tyypit! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jooga
Vaasa
Sekajoukkue
18

Salo-Jooga Nimenhuuto.com

Anna kirjoitti: Torstain joogassa rauhoittumista näin joulun alla✨ Kehoa ja mieltä tasapainottavia liikkeitä huomioiden ryhmän sen hetkiset tarpeet. Loppuun rumpurentoutus ja meditaatioharjoitus. Tervetuloa💜 (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Jooga
Salo
Sekajoukkue
84