Jooga­joukkueita

Jooga on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jooga. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jooga­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jooga­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joogajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 7 ja niissä on yhteensä yli 140 pelaajaa.

Jooga: joukkueet kartalla
Kartta - jooga

Jo 7 joogajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

yinvuodenkierto Nimenhuuto.com

Vuodenkiertoa mukailevilla yin tunneilla tasapainotetaan kehoa ja vastataan kehollisesti vuodenajan avaamiin mahdollisuuksiin ja haasteisiin. Yin jooga on rauhallista meditatiivista joogaa, jossa asanoiden pituus lähtee kahdesta minuutista ylöspäin. Yin joogassa herätellään lihaskalvoja eli faskioita ja vapautetaan tilaa muille kudoksille toimia optimaalisemmin. Yin jooga rakentuu kiinalaisen lääketieteen ajatukselle meridiaaneista - energiakanavista, jotka vaikuttavat sisäelinten toimintaan ja elinvoimaan. Aika: 4.9-11.12.2017 (16.10 ei tuntia) klo 19-20.30 Paikka: Taidetila Virgiinia, Viipurinkatu 1 a, katutaso. Hinta: 14 e/ tunti pienituloisille 10 e Tunnit sopivat jooga - ja liikuntataustasta riippumatta kaikenlaisille kehoille.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Yin jooga
Helsinki
Sekajoukkue
9

Jinjang-jooga Nimenhuuto.com

Joogatunteja Vantaalla.

Maria kirjoitti: Hei Plazan joogaajat! Aloitamme joogat taas ma 7.8. Otan kokeiluun myös torstai-illan tunteja, niistä tiedotan erikseen :) Ensimmäiset torstait ovat heti 10. ja 17.8. HUOM! Tunnit alkavat nyt klo 16.30 eli tapaamme hissiaulassa klo 16.10. Tunnit loppuvat 17.30 ja sen jälkeen on 15 min aikaa laitt... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Yinjooga ja Hathajooga
Vantaa
Sekajoukkue
38

Korttelijoogit Nimenhuuto.com

Saukonpaadenrannassa pidettävä yksityinen joogaryhmä

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, ohessa pranayama ohjeita ja vaikutuksia listattuna: 1. Ujjayi http://www.sarvyoga.com/ujjayi-pranayama-ocean-breath-steps-benefits/ 2. Sheetali http://www.sarvyoga.com/sheetali-pranayama-cooling-breath-steps-and-benefits/ 3. Simha (Lions breath) https://moonladyyoga.wordpress.com/2012/02/07/... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jooga
Jätkäsaari
Sekajoukkue
15

Karman Joogit Nimenhuuto.com

Ilana kirjoitti: Hei kaikki! Miten huomenna on karmalla harjoitusaikoja?? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Jooga
Turku
Sekajoukkue
30

Stalajumpparit Nimenhuuto.com

Helena kirjoitti: Tämän viikon syvävenyttely on siirretty torstaille 17.3.2016 klo 16.15 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Fitness, Jooga, Core ja Stretching
Lahti
Sekajoukkue
17

Ramboll-Vahanen-HUS-jooga Nimenhuuto.com

Ramboll-Vahanen-HUS työpaikka jooga

Jussi kirjoitti: Hei! Syksyn joogat selviävät pikkuhiljaa. Cathy jatkaa perjantain aamujoogien pitämistä klo 7:00-8:00 Vahasen 6. kerroksen neukkarissa. Tapaaminen ennen tuntia Vahasen ala-aulassa. Olkaa ajoissa paikalla, Rambollaiset eivät pääse 6. kerrokseen omilla kulkukorteilla. Ensimmäinen tunti tällä viikol... (30 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Jooga
Espoo
Sekajoukkue
82

Salo-Jooga Nimenhuuto.com

Marjaana kirjoitti: 21.9 to teemme visnun lepoasennon,hakien kehon ojennuksen,tasapainoasentojen ja lonkan avausten kautta tasapainoa kylkimakuuuasentoon. Tervetuloa,kaikille sopiva harjoitus! (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jooga
Salo
Sekajoukkue
61

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja