Joukkuevoimistel­joukkueita

Joukkuevoimistel on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on joukkuevoimistel. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne joukkuevoimistel­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan joukkuevoimistel­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin joukkuevoimisteljoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 132 ja niissä on yhteensä yli 2600 pelaajaa.

Joukkuevoimistel: joukkueet kartalla
Kartta - joukkuevoimistel

Jo 132 joukkuevoimisteljoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Team Hohde Nimenhuuto.com

Team Hohde -joukkueessa voimistelee yksitoista taitavaa ja innokasta tyttöä. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti 4-5 kertaa viikossa noin 3 tuntia kerrallaan kohti joukkuevoimistelun SM-sarjoja. Harjoituksiin sisältyy myös baletti. Syyskaudella 2018 joukkue kilpailee viimeistä kertaa 10-12 vuotiaiden sarjassa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Miten tuo eväspuoli? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
16

Laruveljet Nimenhuuto.com

Onko porukkanne avoin kaikille vai onko vaatimustaso korkea? Millä tasolla pelaatte ja kuinka usein on harjoituksia? Mikä on tavoitteenne? Porukka ei ole avoin kaikille vaan vaatii kutsun, mukaan ei myöskään pääse jos on ihan paska. Taso on korkea. Harjoituksia kerran viikossa. Tavoitteena on päästä taas syksyllä 2019 matkoille poikien kanssa.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Lauttasaari
Miehet
9

OVO Atomit Nimenhuuto.com

Atomit ovat vuosina 2004 ja 2005 syntyneitä Olarin Voimistelijoita. Syyskaudella 2017 on mukana 53 tyttöä, jotka voimistelevat viidessä joukkueessa. • Team Atomit (9 tyttöä, Joukkuevoimistelu JV ja rytminen voimistelu RV) • Atomit 04 (10, JV) • Atomit 05 (9, JV) • Kilpa-Atomit (11, JV) • Atomit K (14, JV)

Vilma kirjoitti: 17.00-18.45 (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Espoo
Tytöt
58

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
12

HowManyMothers Nimenhuuto.com

Vantaalainen iloisten naisten lauluyhtye Me, HowManyMothers, ”Mammat”, olemme iloisista, reippaista, ”jalat maassa, pää pilvissä”, huumorintajuisista äideistä koostuva lauluyhtye, joka on ilahduttanut yleisöään ympäri Suomea 16 vuotta. Laulamme kaikkea maan ja taivaan väliltä, iloon ja suruun, riemuun ja kaipaukseen. Konserteissa tai yksityiskeikoilla voi meidän kuulla esittävän mm. kansanlauluja, iskelmiä, rakkauslauluja, gospelia tai joululauluja – 3-7 äänisesti joko pianosäestyksellä tai ilman, a cappella. Musiikin maisteri ja laulupedagogi Anne Viljamaa on johtanut sädehtivällä ja määrätietoisella otteellaan meitä vuodesta 2010 alkaen.

Tiina kirjoitti: Hei! Nyt tulee tänne semmosia Espanjan tapahtumia, jotka luonnollisesti koskee vaan reissuun lähtijöitä. Koittakaa kestää! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Laulu ja Joukkuevoimistelu
Vantaa
Naiset
15

HCWrotary Nimenhuuto.com

Helsinki City West Rotary Club

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan Helsinki City West Rotary Clubiin Tervetuloa myös vieraaksi. Visi...

Salme kirjoitti: Piirin rotaryvuoden 2019-2020 virkailijoille suuntaamien koulutustilaisuuksien (PETS ja Pre-PETS) aikataulu on luettavissa Nimenhuudon kansiosta Toimintakausi 2018-2019. (25 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Helsinki
Sekajoukkue
31

Team Tapiola Gloria old Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Katri kirjoitti: Seuran omaan saliin (Kivimiehentie 2, Otaniemi, Forenomin liikuntasali) järjestetään kaksi tutustumiskäyntiä, joihin joukkueet on jaettu seuraavasti: - To 3.8. klo. 18-19; Team Tapiola Jr, Team Tapiola Pre Jr, Team Hohde, Usva, Viima M. - To 10.8. klo. 19-20; Loiste, Tuike, Hohde, Hohde KH, Kaste... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

Viima J Nimenhuuto.com

Viima J

Carolina kirjoitti: Todennäköisesti. (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Joukkuevoimistelu
Tapiolan Voimistelijat
Tytöt
17

Haukiputaan Heitto Kristallit Nimenhuuto.com

Haukiputaan viilein voistelu joukkua. Treenamme ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
27

OVO Kilpa-Ionit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden huippuvoimistelijat!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Heippa! Lämpimät kiitokset kaikille yhteisestä ioni-ajasta! Kaikkea hyvää voimistelun parissa ja elämässä muutenkin! Yst. Siiri ja Nea (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

Odessa Raju Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelua Raisiossa

Elsa kirjoitti: Sovittiin vanhempainillassa, että tsempataan me vanhemmat KE ja SU ennen treenejä mattojen auttamisessa. Eli aina ennen Kerttulan treenejä tarvitaan muutama vanhempi kantamaan matot paikoilleen, käykää ainakin tsekkaamassa onko porukkaa tarpeeksi. (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Raisio
Tytöt
18

Coraliet KX Nimenhuuto.com

Coraliet K ja X:n omat sivut. Sivuilla ilmoittaudutaan harjoituksiin ja tapahtumiin. Tärkeitä yhteisiä asioita.

Viveca kirjoitti: Fysioksen Kati Natunen tulee tekemään tytöille Lihastasapainokartoituksia. Lihastasapainokartoituksissa tarkastetaan ryhtiä, alaraajojen linjauksia sekä liikkuvuutta. Liikkuvuuden arvoja verrataan lajin hyviin arvoihin sekä kiinnitetään huomiota molemminpuoleisuuteen. Kati ohjaa tarvittaessa tule... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
24

OVO Elektronit Nimenhuuto.com

Olarin voimistelijoiden joukkuevoimistelun 2012-2013 syntyneiden ikäkausi.

Päivitetty 7 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Ei asetettu
Tytöt
43

Sykkeen Timantit Nimenhuuto.com

Sykkeen Timanttien eli kilpa- ja valmennusjoukkueiden treenit!

Leena kirjoitti: Leenan arviointikeskustelu sattuikin tähän aikaan! (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Joukkuevoimistel
Muurame
Tytöt
25

OD Vapa Nimenhuuto.com

Mukaan ovat tervetulleita kaikki OD:laiset, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan työhyvinvointia ylläpitävään vapaa-ajan toimintaan.

Sanna kirjoitti: Huom, SITOVA ilmottautuminen keskiviikkoon 12.9. mennessä! :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Sekajoukkue
88

Zinnia Nimenhuuto.com

Seinäjoen voimistelijoiden joukkuevoimisteluun tähtäävä tiimi, jossa voimistelee n.30 tyttöä, jotka ovat syntyneet vuosina 2010 ja 2011. Tekemisen meininki ja reipas mieli ovat harjoituksissamme aina läsnä!

Silja kirjoitti: Voi olla ettei päästä,tullaan jos saadaan asiat järjestymään (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Seinäjoki
Tytöt
37

Celina KX Nimenhuuto.com

Täällä Celina K:n ja X:n harjoitukset, tapahtumat ja tiedotteet. Merkatkaa tapahtumiin IN jos osallistutaan ja OUT jos on pois. OUT lisätietoihin miksi pois "esim sairas, loma tms". Lähtökohtaisesti kaikkeen osallistutaan.

Viveca kirjoitti: starojen ajankohdat ovat päivitetty kalenteriin mutta muistutan että muutoksia saattaa edelleen tulla! mutta tavoitteena olisi osallistua 31.3. vantaalle ja 14.4 forssan staratapahtumiin. kisakatselmus 17.3. ja kevätnäytös 19.5. eivät muutu ainakaan :) (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
25

OVO Neutronit Nimenhuuto.com

Tulevaisuuden mestareita Olarin Voimistelijoiden 2010-2011 syntyneiden ikäryhmästä.

Anni kirjoitti: Hei, Tässä tämän kevään NanoPiko -joukkuejaot. Pikot: Yasmin Fere Maia Jauhonen Pihla Karhunen Alina Lappalainen Inka Murtonen Emilia Reinilä Tessa Roimola Iida Sarja Ilona Suihkonen Alessia Vepsä Sofia Volotinen Nanot: Sonja Karppanen Inari Koskensalo Lilja Kristiansson Maria Laperie Aamu Liuhto... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
65

Darla Nimenhuuto.com

Oulun naisvoimistelijoiden 2013-2015 syntyneiden joukkuevoimisteluryhmä.

Päivitetty 25 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Oulu
Tytöt
20

Seiren Brilliant Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelujoukkue, joka esiintyy starassa, sekä aloittaa pian myös kisaamisen 8-10 vuotiaiden kilpasarjassa.

Nea kirjoitti: Tänne olisi kahviosta jääneitä herkkuja tarjolla: limsaa, pillimehuja, lakuja, s (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Jyväskylä, Tikkakoski
Tytöt
16