Jousiammunta­joukkueita

Jousiammunta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jousiammunta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jousiammunta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jousiammunta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jousiammuntajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Jo 5 jousiammuntajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Nuoli-Haukat Nimenhuuto.com

Yhdistys ylläpitää ja edistää jousiammunnan harrastustoimintaa erilaisilla jousilla. Nuoli-Haukat on kuuluu kahteen lajiliittoon: Suomen Jousiampujain liitto https://www.sjal.fi/ Suomen Maastojousiampujain liitto https://www.ffaa.fi/ffaa Lisenssit Suomisportista: https://www.suomisport.fi/ Divaritilanne: https://tilasto.sjal.fi/#/divari?competitions=true&season=9 Kilpailukalenterit SJAL: https://www.sjal.fi/seuroille/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri/sisakausi-2020/ FFAA: https://www.ffaa.fi/kilpailutoiminta/

Sami kirjoitti: Sunnuntaina ammutaan seuran sisäinen FLINT kilpailu, eli sisäkilpailu muuttuvilla matkoilla. Keskiviikon ja lauantain vuoroilla ammutaan merkkejä kohilleen. Tänään ilmestyy seinälle matkamerkit. Sami (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jousiammunta
Hämeenlinna
Sekajoukkue
98

JHMS Nimenhuuto.com

Jyväskylän Historiallisen Miekkailun Seura ry treenit

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Miekkailu ja Jousiammunta
Jyväskylä
Sekajoukkue
20

Ragnarök Nimenhuuto.com

Tapahtumatuotanto Ragnarökin vapaamuotoisen jousiammuntaharjoittelun ilmoittautuminen.

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jousiammunta
Vesilahti
Sekajoukkue
2

Dianan Kilparyhmä Nimenhuuto.com

Päivitetty 14 päivää sitten

Jousiammunta
Vaasa
Sekajoukkue
10

Diana-57 reeniryhmä Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jousiammunta
Vaasa
Sekajoukkue
9