Jousiammunta­joukkueita

Jousiammunta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jousiammunta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jousiammunta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jousiammunta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jousiammuntajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 jousiammuntajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Nuoli-Haukat Nimenhuuto.com

Yhdistys ylläpitää ja edistää jousiammunnan harrastustoimintaa erilaisilla jousilla. Nuoli-Haukat on kuuluu kahteen lajiliittoon: Suomen Jousiampujain liitto https://www.sjal.fi/ Suomen Maastojousiampujain liitto https://www.ffaa.fi/ffaa Lisenssit Suomisportista: https://www.suomisport.fi/ Divaritilanne: https://tilasto.sjal.fi/#/divari?bow_type=recurve&season=16 Kilpailukalenterit SJAL: https://www.sjal.fi/etsijaloyda/kilpailutoiminta/kilpailukalenteri-hallikausi-2021-2/ FFAA: https://www.ffaa.fi/kilpailutoiminta/

Päivitetty 5 päivää sitten

Jousiammunta
Hämeenlinna
Sekajoukkue
70

treenaus Nimenhuuto.com

Treeniseuraa ja tapahtumien jakamista maastojousiammuntaan. Lisää tapahtumia jos haluat pyytää muita mukaan tai jos haluat ilmoittaa niistä tälle ryhmälle.

Päivitetty yli vuosi sitten

Jousiammunta
Ei asetettu
Sekajoukkue
13

Ares Nimenhuuto.com

Jousiammuntaseuramme ARES toimii ja vaikuttaa Vaasan Vähässäkyrössä. Ammunnat kesällä tuulivoimapuiston kentällä keskiviikkoisin klo 17-21 ja sunnuntaisin klo 17-21.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jousiammunta
Vähäkyrö
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja