Judo­joukkueita

Judo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on judo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne judo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan judo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin judojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 12 ja niissä on yhteensä yli 240 pelaajaa.

Jo 12 judojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Shirokawa Nimenhuuto.com

Judoseura Shirokawan treeni- ja tapahtumailmoitussivusto. Seuran nettisivut osoitteessa www.shirokawa.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei Tule harrastamaan maailman suosituinta kamppailulajia joukkoomme ! Seuram...

Salma kirjoitti: Salissa 18-19 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Judo
Porvoo
Sekajoukkue
113

ImatranSukoshi Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan! Sukoshi on imatralainen judon erikoisseura jolla on perinteitä ja judokokemusta jo kohta puolen vuosisadan ajalta. Innokkaita aikuisia kuntojudoilijoita ja jopa treenien vetäjiä kaipaillaan aina, junnutoiminta on aina ollut meillä aktiivista, joten mukaan vaan.

Joukkue etsii pelaajia: Judoamaan!

Ari kirjoitti: Ari aloittaa judojunnujen harkoissa 1.2.2021 alkaen. Tammikuun lopun olen lomalla. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Judo
Imatra
Sekajoukkue
25

Tyrvään Juro Nimenhuuto.com

Tyrvään Juro tarjoaa tehokasta kamppailuvalmennusta kaiken ikäisille ja kokoisille niin kuntoilusta kuin kilpaurheilusta kiinnostuneille!

Ville kirjoitti: Treenit peruttu (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Judo
Sastamala
Sekajoukkue
37

Tampereenjudo Nimenhuuto.com

Tampereen Judo kisajunnut

Päivitetty vuosi sitten

Judo
Tampere
Sekajoukkue
18

Judoseura Sakura Nimenhuuto.com

Ilmoittautumiset treeneihin + muihin tapahtumiin

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty yli vuosi sitten

Judo
Suurmäentie 1
Sekajoukkue
77

Darma-kai Laukaa LKV ry Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Seuran vuosikokous pidetään tiistaina 23.3.2020 klo 18.00. Kokous järjestetään webmeetinginä johon voi osallistua kännykällä, tabletilla tai tietokoneella. Osallistuminen on tärkeää, jotta saadaan kokous päätösvaltaiseksi. Ohjeet ja liittymislinkki lähetetään lähempänä kokousajankohtaa. Tervetulo... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Judo
Laukaa
Ei asetettu
118

Arashi Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Judo
Loviisa
Ei asetettu
3

Jukara-judo Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Judo
Vantaa
Sekajoukkue
80

fuguda Nimenhuuto.com

Judoa lapsille ja aikuisille. Tule kokeilemaan rohkeasti, ryhmissä hyvin tilaa. Treenit keskiviikkoisin 18-19 ja sunnuntaisin 13-14. Harjoitukset pidetään Påminnen liikuntahallissa. lisätietoa: Jyri, jsihvo@gmail.com, 050 560 8659 Allan, allan.niemela@luukku.com, 040 543 4006

Jyri kirjoitti: moi, ens sunnuntaina = isänpäivänä ei harjoituksia. (merkitty myös nimenhuudon tapahtumiin) - jyri (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Judo
Raasepori
Sekajoukkue
37

perjantaijudo Nimenhuuto.com

Perjantaina kaikilla on vapaata. Voit olla illan sohvalla tai ehkä haet mielihyvää tatamilta. Tekniikka ja hikeä yleisön mukaan..

Pierre kirjoitti: Bonjour kaikki, tänään tuli ilmoitus sisätiloissa harrastettujen lajien mm kontaktilajit, niiden joukossa judo ja kiellosta kolmeksi viikoksi. Jään pois tästä päivästä alkaen samalla kiittäen onnesta, että vyökoe järjestettiin viime perjantaina sekä treenikaverit hyvistä treeneistä hyvässä henges... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Judo
Helsinki
Sekajoukkue
54

Judokesäjumppa Nimenhuuto.com

Kesällä peruskuntoa ylläpitävää judollista ja liikunnallista lihas jumppaa sään niin suosiessa gestebyn ruotsinkielisen koulun kentällä torstaisin klo17 30 alkaen

Tomi kirjoitti: Moikka! Tulevana torstaina ei järjestetä pihajumppa treenejä vaan pidetään juhannus tauko ja jatketaan juhannuksen jälkeen taas normaalisti, loistavat jokainen osallistunut jumppasi viimeksi, mahtava juttu!! Syksyllä ukkoa kaatuu taatusti tatamilla!! 👍👍 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Judo
Kirkkonummi
Sekajoukkue
32

Shirokawa hallitus Nimenhuuto.com

Yrjö kirjoitti: Teams (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Judo
Porvoo
Ei asetettu
7