Judo­joukkueita

Judo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on judo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne judo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan judo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin judojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Jo 10 judojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Shirokawa Nimenhuuto.com

Judoseura Shirokawan treeni- ja tapahtumailmoitussivusto. Seuran nettisivut osoitteessa www.shirokawa.com

Joukkue etsii pelaajia: Hei Tule harrastamaan maailman suosituinta kamppailulajia joukkoomme ! Seuram...

Yrjö kirjoitti: Olen paikalla auttamassa, JOS perjantaina on ilmoittautuneita. Itse en treenaa. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Judo
Porvoo
Sekajoukkue
43

ImatranSukoshi Nimenhuuto.com

Tervetuloa mukaan! Sukoshi on imatralainen judon erikoisseura jolla on perinteitä ja judokokemusta jo kohta puolen vuosisadan ajalta. Innokkaita aikuisia kuntojudoilijoita ja jopa treenien vetäjiä kaipaillaan aina, junnutoiminta on aina ollut meillä aktiivista, joten mukaan vaan.

Joukkue etsii pelaajia: Judoamaan!

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Judo
Imatra
Sekajoukkue
25

Tyrvään Juro Nimenhuuto.com

Tyrvään Juro tarjoaa tehokasta kamppailuvalmennusta kaiken ikäisille ja kokoisille niin kuntoilusta kuin kilpaurheilusta kiinnostuneille!

Ville kirjoitti: Treenit peruttu vähäisen ilmoittautuneiden määrän vuoksi. (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Judo
Sastamala
Sekajoukkue
31

Judoseura Sakura Nimenhuuto.com

Ilmoittautumiset treeneihin + muihin tapahtumiin

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Judo
Suurmäentie 1
Sekajoukkue
80

Darma-kai Laukaa LKV ry Nimenhuuto.com

Henri kirjoitti: Hei kaikki! Ensiviikolla (Vko 9) vietetään hiihtolomaa. Laukaan mattosalilla treenit seuraavasti: -Maanantaina klo 18 yhteistreenit -Keskiviikkona klo 18 yhteistreenit Muut treenit lomaillaan. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Judo
Laukaa
Ei asetettu
72

Iisalmen judoseura Nimenhuuto.com

Juhani kirjoitti: Essille ei tälläkään kertaa Oulusta sarjaa tule, joten me pidämme vapaapäivän. Kyydit menisi mielestäni aika kivuttomasti näin: Kristerin kyytiin Anton, Georgi ja Eemeli, Jarmolle Silja, Sisu, Joona ja Jere. Lapinlahdelta lisäksi tulossa Antin mukana Vilho ja Eeli eli hyvin on sekä kisaajaa, että... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Judo
Iisalmi
Sekajoukkue
35

Arashi Nimenhuuto.com

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Judo
Loviisa
Ei asetettu
6

fuguda Nimenhuuto.com

Judoa lapsille ja aikuisille. Tule kokeilemaan rohkeasti, ryhmissä hyvin tilaa. Treenit keskiviikkoisin 18-19 ja sunnuntaisin 13-14. Harjoitukset pidetään Påminnen liikuntahallissa. lisätietoa: Jyri, jsihvo@gmail.com, 050 560 8659 Allan, allan.niemela@luukku.com, 040 543 4006

Arvid kirjoitti: 1 x huppari kokoa xxl, Arvid Hanell. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Judo
Raasepori
Sekajoukkue
24

Shirokawa hallitus Nimenhuuto.com

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Judo
Porvoo
Ei asetettu
6

meidokan Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (9 kuukautta sitten)

Judo
Helsinki
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Judojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on judo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.