Jumppa­joukkueita

Jumppa on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jumppa. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jumppa­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jumppa­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jumppajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 8 ja niissä on yhteensä yli 160 pelaajaa.

Jo 8 jumppajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Sannan Sporttis Nimenhuuto.com

Sannan Sporttis on hyvän mielen liikuntapalvelu, joka järjestää ryhmäliikuntaa, pienryhmävalmennusta, sekä pt valmennuksia. Lisäpalveluna erikseen sovittuna hierojapalvelut.

Joukkue etsii pelaajia: Sannan Sporttis on hyvän mielen liikuntapalvelu, joka järjestää ryhmäliikunta...

Sanna kirjoitti: Aluehallintovirasto määräsi asiakastiloja suljettavaksi pääkaupunkiseudulla ja sen lähialueella 1.-14.3. väliseksi ajaksi Alla AVIn 26.2.2021 tiedotteesta poimittua- "Etelä-Suomen aluehallintovirasto on tehnyt 26.2.2021 päätöksen, jolla määrätään suljettavaksi asiakas-, osallistuja- ja odotustilo... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Fitness, Jumppa, Valmennus ja Hieronta
Espoo
Sekajoukkue
80

FriskisSvettisVantaa Nimenhuuto.com

Olemme länsivantaalainen vapaaehtoisvoimin toimiva liikuntaseura, järjestämme ryhmäliikuntaa Myyrmäen alueella. Liikunnan iloa hyvässä seurassa! Mikäli et ole vielä seuramme jäsen, palveluun tarvitaan salasana, jonka saat tekstiviestillä numerosta 044 980 6928.

Henriikka kirjoitti: Ohjeita ennakkoilmoittautumiseen: - Ennakkoilmoittautuminen koskee kaikkia tuntejamme. - Varaa paikkasi valitsemalla IN Oma ilmoittautuminen -kohdasta. - Varauksia voi tehdä tunnin alkuun saakka. - Järjestelmästä näkyy, montako paikkaa tunnille on vapaana. - Sinulla voi olla KAKSI voimassa olevaa... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jumppa
Vantaa
Sekajoukkue
72

Team OnniBus Nimenhuuto.com

Team OnniBus treenaa tosissaan, mutta leikkimielellä. Mukaan ovat tervetulleita kaikki liikunnasta vähääkään kiinnostuneet, kukin omalla tasolla ja tavalla. Go Team!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Höntsypesis, Kimppajumppa ja Kirkkovenesoutu
Tampere
Sekajoukkue
9

OSAO-KAUKOVAINIO Nimenhuuto.com

OSAO Kaukovainion tekniikan yksikön harrastetoimintaa työkyvyn ylläpitämiseen

Mira kirjoitti: Heippa. Huominen (12.11.) sähly peruttu Avoimien ovien messualueen rakentamisen takia. t.Mira (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Salibandy, Lentopallo ja Jumppa
Oulu
Ei asetettu
177

sipoonkahvakuula Nimenhuuto.com

Ulkokahvakuulatunteja Keravalla ja Sipoossa. Tunnit toteutuvat kun ilmoittautuneita on tunnille sipoossa 6 ja Keravalla 2.Ilmoittautuminen tapahtuu edelliseen iltaan kello 21.00 mennessä. Lainakuulia voi tiedustella ohjaajalta. Tervetuloa jumppaan! Emma

Emma kirjoitti: Tänään tunti 19.30 (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jumppa
Sipoo, Kerava
Ei asetettu
121

TAJU vastuut Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Onkohan tänne tulossa ketään? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jumppa
Tampere
Ei asetettu
55

Kiilto jumppa Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Jumpat on toistaiseksi peruttu. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jumppa
Sääksjärvi
Sekajoukkue
14

Hurujumppa Nimenhuuto.com

Tilinumero jumppamaksuja varten FI55 1683 3500 0198 37

Timo kirjoitti: Tervehdys Maailmanpoliittinen tilanne on siinä määrin kireä, että Suomen armeija on päättänyt järjestää sotaharjoitukset. Eipä siinä muuten mitään, mutta kun Sari on määrätty osallistumaan tapahtumaan. Näin poikkeustilan vallitessa en ryhdy hankkimaan sijaista, vaan joudumme ikävä kyllä jättämään... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Äijäjumppa
Helsinki
Miehet
15