Jumppa­joukkueita

Jumppa on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jumppa. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jumppa­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jumppa­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jumppajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 8 ja niissä on yhteensä yli 160 pelaajaa.

Jumppa: joukkueet kartalla
Kartta - jumppa

Jo 8 jumppajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Perhenyrkkeily Nimenhuuto.com

Perhenyrkkeily tuo niin ajatuksia herättävästi nimetty lajimme on oikeasti aivan perinteistä kuntonyrkkeilyä sillä höysteellä, että myös perheen pienimmät voivat tunneille osallistua. Tunnilla n. 2 – 9 vuotiaat lapset ovat verhon toisella puolella omissa ohjatuissa "treeneissään", jotka joskus ovat sisältäneet myös ihan askartelua ja leikkimistä. Toisella puolella salia ohjaamme kuntonyrkkeilytreenit muille perheenjäsenille sekä TFC:n harrastajille. Perheet lasten kanssa tunneille mukaan ilmoittautumalla Sarille, Kenille ja Julialle täälllä Nimenhuudossa.

Mika kirjoitti: Huoltaja tunnuksista oli puhetta viimeksi Laurin kanssa tunnilla. Täällä ohjeet millä voit yhdistää huoltaja tunnukset yhdeksi tunnukseksi: http://support.nimenhuuto.com/i51-miten-yhdist%C3%A4n-eri-joukkueissa-k%C3%A4ytt%C3%A4m%C3%A4ni-huoltajatunnukset Täällä myös kysymyksiä ja vastauksia käyttä... (Vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Nyrkkeily, Lasten toiminta, Kuntonyrkkeily ja Jumppa
Turku
Sekajoukkue
34

OSAO-KAUT Nimenhuuto.com

OSAO Kaukovainion tekniikan yksikön harrastetoimintaa työkyvyn ylläpitämiseen

Vesa kirjoitti: Tapahtumat - kohdan lopusta löytyy ohjeet tapahtumien viemiseksi omaan kalenteriisi, alla ohjeet: Lataa tiedot omaan kalenteriin tai nettisivulle Kopioi joukkueen iCal-osoite kalenteriohjelmaasi: • iCal-muoto (suositus): https://osao-kaut.nimenhuuto.com/calendar/ical • Csv-muoto (vaihtoehto): htt... (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Salibandy, Lentopallo ja Jumppa
Oulu
Ei asetettu
168

sipoonkahvakuula Nimenhuuto.com

Ulkokahvakuulatunteja Keravalla ja Sipoossa. Tunnit toteutuvat kun ilmoittautuneita on tunnille sipoossa 6 ja Keravalla 2.Ilmoittautuminen tapahtuu edelliseen iltaan kello 21.00 mennessä. Lainakuulia voi tiedustella ohjaajalta. Tervetuloa jumppaan! Emma

Emma kirjoitti: Tänään tunti 19.30 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jumppa
Sipoo, Kerava
Ei asetettu
121

Kamppailijat Nimenhuuto.com

Rajamäen Kamppailijat Ry

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Bjj, Lukkopaini, Hapkido, Potkunyrkkeily ja Su aamujumppa
Rajamäki
Sekajoukkue
78

TAJU vastuut Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Sairastunut (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jumppa
Tampere
Ei asetettu
44

Forsell Aktive Nimenhuuto.com

Motion för att hålla i gång, bli bättre, tävla med sig själva och nå ett mål; VILKET det sen är!

Joukkue etsii pelaajia: Kom med Aktivera dig med oss, vi har kul, vi tränar och håller i gång på ett ...

Kunto-Keij kirjoitti: Hej, inkommande må är jag bortrest. Hls KS (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jumppa
Raseborg
Sekajoukkue
17

Hurujumppa Nimenhuuto.com

Tilinumero jumppamaksuja varten FI55 1683 3500 0198 37

Timo kirjoitti: Moi Maija tuo jumppaan tullessaan jotain tarvikkeita. Käypä merkkaamassa, oletko tulossa vai et, jotta saadaan riittävä määrä ilman, että pitää raahata turhia. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

äijäjumppa
Helsinki
Miehet
15

Samlink-mestarit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kuntojumppa
Leppävaara
Sekajoukkue
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja