Jumppa­joukkueita

Jumppa on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jumppa. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jumppa­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jumppa­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jumppajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jumppa: joukkueet kartalla
Kartta - jumppa

Jo 6 jumppajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Perhenyrkkeily Nimenhuuto.com

Perhenyrkkeily tuo niin ajatuksia herättävästi nimetty lajimme on oikeasti aivan perinteistä kuntonyrkkeilyä sillä höysteellä, että myös perheen pienimmät voivat tunneille osallistua. Tunnilla n. 2 – 9 vuotiaat lapset ovat verhon toisella puolella omissa ohjatuissa "treeneissään", jotka joskus ovat sisältäneet myös ihan askartelua ja leikkimistä. Toisella puolella salia ohjaamme kuntonyrkkeilytreenit muille perheenjäsenille sekä TFC:n harrastajille. Perheet lasten kanssa tunneille mukaan ilmoittautumalla Sarille, Kenille ja Julialle täälllä Nimenhuudossa.

Mika kirjoitti: Huoltaja tunnuksista oli puhetta viimeksi Laurin kanssa tunnilla. Täällä ohjeet millä voit yhdistää huoltaja tunnukset yhdeksi tunnukseksi: http://support.nimenhuuto.com/i51-miten-yhdist%C3%A4n-eri-joukkueissa-k%C3%A4ytt%C3%A4m%C3%A4ni-huoltajatunnukset Täällä myös kysymyksiä ja vastauksia käyttä... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Nyrkkeily, Lasten toiminta, Kuntonyrkkeily ja Jumppa
Turku
Sekajoukkue
34

sipoonkahvakuula Nimenhuuto.com

Ulkokahvakuulatunteja Keravalla ja Sipoossa. Tunnit toteutuvat kun ilmoittautuneita on tunnille keravalla 5 ja sipoossa 6. Ilmoittautuminen tapahtuu edelliseen iltaan kello 21.00 mennessä. Lainakuulia voi tiedustella ohjaajalta. Tervetuloa jumppaan! Emma

Johanna kirjoitti: Muuttuuko Södiksen harkka-aika klo 20? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jumppa
Sipoo, Kerava
Ei asetettu
105

Kamppailijat Nimenhuuto.com

Rajamäen Kamppailijat Ry

Päivitetty yli vuosi sitten

Bjj, Lukkopaini, Hapkido, Potkunyrkkeily ja Su aamujumppa
Rajamäki
Sekajoukkue
78

TAJU vastuut Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Sairastunut (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jumppa
Tampere
Ei asetettu
42

Hurujumppa Nimenhuuto.com

Tilinumero jumppamaksuja varten FI55 1683 3500 0198 37

Urpo kirjoitti: Moi Timppa! Kiitos taas Sinulle aktiivisesta toiminnastasi pitää huolta myös minun kunnostani! Toki olen mukana, vaikka en aina pääsekkään. Viime keskiviikkona jouduin tekemään koko illan töitä, golffaamassa olin tiistaina, enkä keskiviikkona. Kun juttelimme, meni illat sekaisin. Saa nähdä, miten... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

äijäjumppa
Helsinki
Miehet
16

Samlink-mestarit Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkuees... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuntojumppa
Leppävaara
Sekajoukkue
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja