Jumppa­joukkueita

Jumppa on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jumppa. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jumppa­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jumppa­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jumppajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 jumppajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

FriskisSvettisVantaa Nimenhuuto.com

Olemme länsivantaalainen vapaaehtoisvoimin toimiva liikuntaseura, järjestämme ryhmäliikuntaa Myyrmäen alueella. Liikunnan iloa hyvässä seurassa! Mikäli et ole vielä rekisteröitynyt Nimenhuuto-palveluumme, saat rekisteröitymiseen tarvittavan salasanan tekstiviestillä numerosta 044 980 6928.

Mari kirjoitti: Eli ei ole tanssia tänään? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jumppa
Vantaa
Sekajoukkue
118

Tallukka Jumpat Nimenhuuto.com

MOI! Nyt Tallukaan treenaamaan & mukaan ryhmäliikuntaan! Tarjolla on jumppaa 8h/vko TI - TO -LA: vesijumppaa, Hyvä Ryhti+Lihashuolto, Pump Up!, TBC, Spinning+Kahvakuula, Lavis-lavatanssijumppa, Kiinteytys-Mix. Jumpat pidetään alussa 3 - jatkossa 4 hlöä. Varaukset / perumiset edellisenä iltana klo 20 mennessä. Muista perua, jollet pääse tulemaan, muutoin jos et peru etkä saavu paikalle peritään kertamaksu. PAIKKOJA ON JUMPPIIN MAX 15.PAIKKAA. HUOM! Jos jumpassa on tilaa, voit tulla SAMANA PÄIVÄNÄ MUKAAN :) mutta ILMOITA siitä TXT Jarille 041-5077919 tai Joonalle 040-1402849, nimi ja mikä jumppa -kiitos! UUTUUS! Kangoo Power & Step Core Board on tulossa - kunhan jumpat käynnistyy! NETTISIVUT - tarkempi info, hinnat ym: https://www.tmijarik.simplesite.com/451243542

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ryhmäliikunta ja Vesijumppa
Vääksy, Asikkala
Sekajoukkue
115

Hurujumppa Nimenhuuto.com

Tilinumero jumppamaksuja varten FI55 1683 3500 0198 37

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Äijäjumppa
Helsinki
Miehet
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja