Jumppa­joukkueita

Jumppa on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jumppa. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jumppa­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jumppa­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jumppajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Jumppa: joukkueet kartalla
Kartta - jumppa

Jo 5 jumppajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Forsell Aktive Nimenhuuto.com

Motion för att hålla i gång, bli bättre, tävla med sig själva och nå ett mål; VILKET det sen är! Vi deltar med egen fritidsförsäkring och med egna begränsningar

Joukkue etsii pelaajia: Kom med Aktivera dig med oss, vi har kul, vi tränar och håller i gång på ett ...

Lars kirjoitti: Jag har kollat med Gym1 om de kan hålla cirkelträningar för oss. Först efter årskiftet passar det måndagkvällar. Nu för hösten föreslår de lördag 11.15 till 12.15, söndag 17-18 och tisdag 17-18. Vad tycker ni? Kostnaden är 60 e per timme med ledare för hela gruppen. Vill man gå extra på gymmet be... (21 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jumppa
Raseborg
Sekajoukkue
22

OSAO-KAUKOVAINIO Nimenhuuto.com

OSAO Kaukovainion tekniikan yksikön harrastetoimintaa työkyvyn ylläpitämiseen

Vesa kirjoitti: Osekkin yksiköiden välinen vuosittainen henkilökunnan sählyturnaus Aika: Pe 15.12, klo 11.30 alkaen- (päättyy viimeistään klo 15.30) HOX! Paikka: Kaukovainion liikuntasali, Kotkantie 2 Joukkueessa: 2 miestä + 2 naista kentällä Peliaika: määräytyy joukkueiden lopullisesta määrästä. Kaikille joukku... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Salibandy, Lentopallo ja Jumppa
Oulu
Ei asetettu
174

sipoonkahvakuula Nimenhuuto.com

Ulkokahvakuulatunteja Keravalla ja Sipoossa. Tunnit toteutuvat kun ilmoittautuneita on tunnille sipoossa 6 ja Keravalla 2.Ilmoittautuminen tapahtuu edelliseen iltaan kello 21.00 mennessä. Lainakuulia voi tiedustella ohjaajalta. Tervetuloa jumppaan! Emma

Emma kirjoitti: Tänään tunti 19.30 (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jumppa
Sipoo, Kerava
Ei asetettu
121

TAJU vastuut Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Tullaan Jennan kanssa hieman myöhässä (Jenna töissä klo 19 asti) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jumppa
Tampere
Ei asetettu
50

Hurujumppa Nimenhuuto.com

Tilinumero jumppamaksuja varten FI55 1683 3500 0198 37

Timo kirjoitti: Ensi keskiviikkona, 16.5. aloitamme jumpan poikkeuksellisesti jo klo 19.00. Lopetetaan kuitenkin viimeitään klo 21.00. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Äijäjumppa
Helsinki
Miehet
15