Jumppa­joukkueita

Jumppa on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jumppa. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jumppa­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jumppa­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jumppajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 jumppajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Forsell Aktive Nimenhuuto.com

Motion för att hålla i gång, bli bättre, tävla med sig själva och nå ett mål; VILKET det sen är! Vi deltar med egen fritidsförsäkring och med egna begränsningar

Joukkue etsii pelaajia: Kom med Aktivera dig med oss, vi har kul, vi tränar och håller i gång på ett ...

Lars kirjoitti: Hej, enligt överrnskommelse i går i samband med första gymtimmen betalar alla som deltar under våren i timmarna på måndagkvällarna i detta skede 100 euro/person till kontot i OP, FI07 5549 6620 0994 28. Det är öppnat i mitt namn/Äijät 2019. Detta belopp betalar man oberoende när man under våren i... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jumppa
Raseborg
Sekajoukkue
22

OSAO-KAUKOVAINIO Nimenhuuto.com

OSAO Kaukovainion tekniikan yksikön harrastetoimintaa työkyvyn ylläpitämiseen

Mira kirjoitti: Heippa. Huominen (12.11.) sähly peruttu Avoimien ovien messualueen rakentamisen takia. t.Mira (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Salibandy, Lentopallo ja Jumppa
Oulu
Ei asetettu
177

sipoonkahvakuula Nimenhuuto.com

Ulkokahvakuulatunteja Keravalla ja Sipoossa. Tunnit toteutuvat kun ilmoittautuneita on tunnille sipoossa 6 ja Keravalla 2.Ilmoittautuminen tapahtuu edelliseen iltaan kello 21.00 mennessä. Lainakuulia voi tiedustella ohjaajalta. Tervetuloa jumppaan! Emma

Emma kirjoitti: Tänään tunti 19.30 (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jumppa
Sipoo, Kerava
Ei asetettu
121

Kiilto jumppa Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jumppa
Sääksjärvi
Sekajoukkue
13

TAJU vastuut Nimenhuuto.com

Marika kirjoitti: Onkohan tänne tulossa ketään? (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jumppa
Tampere
Ei asetettu
55

Hurujumppa Nimenhuuto.com

Tilinumero jumppamaksuja varten FI55 1683 3500 0198 37

Urpo kirjoitti: Kiitos Timo! Näin varmasti on! Nyt vain täältä Manhattanilta en pääse millään mukaan. Vielä viikon päästä täällä New Yorkissa seminaarissa. Tämä viikko kyllä lomaillaan! Ystävällisesti Upi (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Äijäjumppa
Helsinki
Miehet
16