Kävely­joukkueita

Kävely on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kävely. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kävely­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kävely­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kävelyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Kävely: joukkueet kartalla
Kartta - kävely

Jo 6 kävelyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Harjun samoilijat Nimenhuuto.com

Kuvittele astuvasi metsän salaperäiseen varjoon. Vihreät lehdet havisevat tuulessa, polku vie yhä syvemmälle rauhaisaan hämärään. Kaikki kiireet jäävät taakse, on aika rauhoittua ja vain olla läsnä joka solullasi. Kuuntele metsän ääniä, antaudu levollisen tunnelman vietäväksi. Hengitä syvään ja anna rauhallisen tunteen vallata mielesi.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Metsäily, Kävely, Polkujuoksu ja Luonnon ihailu
Hausjärvi
Sekajoukkue
2

Doorikset Turku Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoutua ja muuta mukavaa liikuntaa erityisesti naisille, mutta miehetkin tervetulleita. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä doorikset@gmail.com Katso myös: http://www.youtube.com/watch?v=IOkO6vJvRaE

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa soutamaan kirkkovenettä tai pienempää 4+1 venttä Turun soutu- ja m...

Merja kirjoitti: Mikä kesän treeneistä on pitkä soutu , Sulkavaa silmälläpitäen? (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Kirkkovenesoutu, Juoksu, Suokävely sauvoi ja Pyöräily
Turku
Ei asetettu
85

Kallio vaunuilee Nimenhuuto.com

Kallion ja lähialueiden pikkulasten vanhempien lenkkiporukka. Treenataan yhdessä raskaus- tai muut ylimääräiset kilot pois tai ihan vaan parannellaan pyykkilautaa. Huutele seuraa vaunulenkeille tai muuhun kivaan liikuntaan.

Heidi kirjoitti: En pääsekään, hajos rattaista rengas aamulla :( (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Kävely ja Juoksu
Helsinki (Kallio Ja Lähialueet)
Sekajoukkue
32

Wake Nimenhuuto.com

Turvallisten aikuisten kohtaaminen nuorten elämässä, jokainen kohtaaminen on ainutkertainen

Joukkue etsii pelaajia: Haemme uusia vapaaehtois työntekijöitä matkailuauto kahvilaamme Wainuun, jos ...

Heidi kirjoitti: Heipsanhei! Kevät keikkuen tulevi ja Wainu kulkee taas. Wainu on aloittanut jo keskiviikko- ja perjantaiviihdytykset kaupungin nuorisotoimen väen toimesta. Meille jäi siksi, toukokuun loppuun asti, tuo lauantai. Vähän nihkeältä näyttää lauantaihulina vapareiden suhteen. Tulkaa edes kerran, tai ka... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Kävely
Salo
Sekajoukkue
30

SGSlarulenkille Nimenhuuto.com

kävely ja juoksu AVOIN ryhmä. kaikille tervetuloa! Lisätkää tapahtumia kalenteriin itse. Tulevista tapahtumista lähetetään yhteenveto sunnuntaisin.

Tapio kirjoitti: Osallistumismaksu maksettu (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Juoksu ja Kävely
Laru
Sekajoukkue
11

Herttoniemen kävelykaverit Nimenhuuto.com

Tarkoitus on julkaista täällä kävelytapahtumia, johon kuka tahansa voi tulla mukaan. Kävelyt toteutetaan Herttoniemen ja Herttoniemenrannan alueella, mutta voi niitä toteuttaa missä tahansa muuallakin, kaikki riippuu sinusta ja tähän hankkeeseen osallistujista.

Jouni kirjoitti: Tervehdys kävelykaverit! Viime torstain kävelyyn saatiin mukavasti porukkaa. Kiersimme Herttoniemen siirtolapuutarhan kautta rannan keskiaikaiselle hautakummulle Sorsavuorella. Päätimme jatkaa kävelyjä säännöllisesti lauantaisin klo10 samalla kokoontumispaikalla kirkon kulmalla eikä ennakkoilmoit... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Kävely
Herttoniemi
Sekajoukkue
6

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja