Kävely­joukkueita

Kävely on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kävely. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kävely­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kävely­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kävelyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Kävely: joukkueet kartalla
Kartta - kävely

Jo 6 kävelyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Doorikset Turku Nimenhuuto.com

Kirkkovenesoutua ja muuta mukavaa liikuntaa erityisesti naisille, mutta miehetkin tervetulleita. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä doorikset@gmail.com Katso myös: http://www.youtube.com/watch?v=IOkO6vJvRaE

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa soutamaan kirkkovenettä tai pienempää 4+1 venttä Turun soutu- ja m...

Jaana kirjoitti: Tänään kierrettiin Ruissalo 10 naisen ja yhden miehen voimin. Valitettavasti ei siis vene täynnä. Perämiehenä Seija. Lähdettiin liikkeelle klo 17.46 ja matkaa kertyi 25.67 km. Aikaa kului 2:28:45. Eli vauhti 5:47min/ km. 1 km 6:18, 2 km 6:28, 3 km 6:28, 4 km 6:20, 5 km 6:30, 6 km 7:22, 7 km 5:52,... (8 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kirkkovenesoutu, Juoksu, Suokävely sauvoi ja Pyöräily
Turku
Ei asetettu
85

Kallio vaunuilee Nimenhuuto.com

Kallion ja lähialueiden pikkulasten vanhempien lenkkiporukka. Treenataan yhdessä raskaus- tai muut ylimääräiset kilot pois tai ihan vaan parannellaan pyykkilautaa. Huutele seuraa vaunulenkeille tai muuhun kivaan liikuntaan.

Heidi kirjoitti: En pääsekään, hajos rattaista rengas aamulla :( (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kävely ja Juoksu
Helsinki (Kallio Ja Lähialueet)
Sekajoukkue
32

Wake Nimenhuuto.com

Turvallisten aikuisten kohtaaminen nuorten elämässä, jokainen kohtaaminen on ainutkertainen

Joukkue etsii pelaajia: Haemme uusia vapaaehtois työntekijöitä matkailuauto kahvilaamme Wainuun, jos ...

Henri kirjoitti: Hei tulkaa nyt joku 3 lauantaina (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kävely
Salo
Sekajoukkue
30

Kävelyklinikka Espoo Nimenhuuto.com

Kilpakävelyklinikka

Jani kirjoitti: Moi, Ensi viikon tiistaina (27.6) pitää treenin Nummen Taika. Koska itse en ole sillä viikolla paikalla, laittaisitko osallistumisen (taikka jos et osallistu myös sen) jo huomisen keskiviikon aikana. Samoin voisitte laittaa jo kesää silmällä pitäen tietoa, miten olette tulossa, jotta tiedetään, p... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kilpakävely
Espoo
Sekajoukkue
17

SGSlarulenkille Nimenhuuto.com

kävely ja juoksu AVOIN ryhmä. kaikille tervetuloa! Lisätkää tapahtumia kalenteriin itse. Tulevista tapahtumista lähetetään yhteenveto sunnuntaisin.

Tapio kirjoitti: Osallistumismaksu maksettu (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Juoksu ja Kävely
Laru
Sekajoukkue
11

Herttoniemen kävelykaverit Nimenhuuto.com

Tarkoitus on julkaista täällä kävelytapahtumia, johon kuka tahansa voi tulla mukaan. Kävelyt toteutetaan Herttoniemen ja Herttoniemenrannan alueella, mutta voi niitä toteuttaa missä tahansa muuallakin, kaikki riippuu sinusta ja tähän hankkeeseen osallistujista.

Jouni kirjoitti: Tervehdys kävelykaverit! Viime torstain kävelyyn saatiin mukavasti porukkaa. Kiersimme Herttoniemen siirtolapuutarhan kautta rannan keskiaikaiselle hautakummulle Sorsavuorella. Päätimme jatkaa kävelyjä säännöllisesti lauantaisin klo10 samalla kokoontumispaikalla kirkon kulmalla eikä ennakkoilmoit... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kävely
Herttoniemi
Sekajoukkue
6

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja