Körsång­joukkueita

Körsång on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on körsång. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne körsång­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan körsång­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin körsångjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 körsångjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GÖR Nimenhuuto.com

GÖR är Grankulla Kammarkör | GÖR on Kauniaisten Kamarikuoro

Peter kirjoitti: Hej! Här kommer listan på betalningar för övernattningarna i Rom. Var snäll och använd referensnumren då ni betalar. Tässä lista yöpymismaksuista Roomassa. Ole hyvä ja käytä viitenumeroa maksettaessa. Betala före utgången av september! Maksa syyskuun aikana! Please! Konto, Tili: FI434055295000587... (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Körsång
Grankulla
Ei asetettu
28

Gaia Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Hej Gaior, Jag har fått en helt galen laryngit och är nästan helt stum - jag kan med andra ord tyvärr inte hålla övning imorgon. Beklagar massor! H/Emma (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Körsång
Ei asetettu
Naiset
16

Novena kvartetten Nimenhuuto.com

Janika kirjoitti: Kommer att bli ordentligt försenad, men dyker upp så fort jag kan, ca 17.30. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Körsång
Ei asetettu
Sekajoukkue
15