Körsång­joukkueita

Körsång on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on körsång. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne körsång­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan körsång­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin körsångjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 körsångjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GÖR Nimenhuuto.com

GÖR är Grankulla Kammarkör | GÖR on Kauniaisten Kamarikuoro

Eva kirjoitti: Är på jobb till 19. så där först 20-tiden om jag kommer. Glad Sommar allesammans ! (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Körsång
Grankulla
Ei asetettu
28

Gaia Nimenhuuto.com

Harriet kirjoitti: Innan vi bokar på Meiccu 27.5 borde vi kanske kolla att vi får öva i Steinerskolan ännu den måndagen - det är skolavslutningsvecka. Om övningen blir någon annanstans (Fonden?) ligger Meiccu litet på sidan om och vi kan återkomma till stället en annan gång. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Körsång
Ei asetettu
Naiset
17