Körsång­joukkueita

Körsång on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on körsång. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne körsång­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan körsång­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin körsångjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Körsång: joukkueet kartalla
Kartta - körsång

Jo 2 körsångjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GÖR Nimenhuuto.com

GÖR är Grankulla Kammarkör | GÖR on Kauniaisten Kamarikuoro

Satu kirjoitti: Ohjelmistotoimikunta (ja miksei muutkin)! Syksyn ohjelmisto on päätöksenteon alla ja ohjelmistoehdotuksia otetaan vielä tämän viikon vastaan. Haluaako ohjelmistotoimikunta kokoontua erikseen? Minä olen poissa paikkakunnalta kesäkuun alussa 2 viikkoa. Tällä viikolla onnistuisi siis vielä. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Körsång
Grankulla
Ei asetettu
31

Gaia Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Bokade ett bord för oss på Lasipalatsi nästa måndag kl. 19.45. Tog ett bord i salen eftersom minimiförsäljningen för kabinettet är 300,- så det blir lätt onödigt mycket per person ifall någon faller bort. Menyn kan ni kolla in här https://www.ravintolalasipalatsi.fi/ravintola-helsinki/?lang=sv Ko... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Körsång
Ei asetettu
Naiset
15