Körsång­joukkueita

Körsång on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on körsång. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne körsång­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan körsång­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin körsångjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Körsång: joukkueet kartalla
Kartta - körsång

Jo 2 körsångjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GÖR Nimenhuuto.com

GÖR är Grankulla Kammarkör | GÖR on Kauniaisten Kamarikuoro

Mona kirjoitti: Så här seg flunsas har jag aldrig haft förr. Sjunger inte ännu. (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Körsång
Grankulla
Ei asetettu
31

Gaia Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Kära Gaia-vänner! Jag har efter moget övervägande kommit fram till att jag måste ta paus från Gaia-kören resten av den här terminen. Det har varit jätteroligt att sjunga med er och jag har verkligen njutit av vår fina gemenskap, men jag är nu i den situationen att jag varken har tid eller krafter... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Körsång
Ei asetettu
Naiset
15