Körsång­joukkueita

Körsång on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on körsång. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne körsång­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan körsång­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin körsångjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Körsång: joukkueet kartalla
Kartta - körsång

Jo 2 körsångjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GÖR Nimenhuuto.com

GÖR är Grankulla Kammarkör | GÖR on Kauniaisten Kamarikuoro

Susanna kirjoitti: Gör har nu en Instagramprofil på namnet grankullakammarkor. Den som är i Instagram börja följa kören Sätt in bilder och tagga Gör om du har någo trevliga. Gör:illä on nyt oma Instagramtili nimellä grankullakammarkor. Te jotka olette instagramissa alkakaa seuraamaan kuoroa. Laita kuvia ja täggää G... (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Körsång
Grankulla
Ei asetettu
37

Gaia Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Tack alla för konserten i måndags! Vad bra det gick och vad fint det lät! Det kändes som att alla körens finaste sidor kom fram och förmedlades. Det är lätt att hålla med om publikens beröm om både stämningar, texter och rytmik. Jag tyckte också att stämningen var god och vi fick ju redan en best... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Körsång
Ei asetettu
Naiset
18