Körsång­joukkueita

Körsång on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on körsång. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne körsång­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan körsång­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin körsångjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 körsångjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GÖR Nimenhuuto.com

GÖR är Grankulla Kammarkör | GÖR on Kauniaisten Kamarikuoro

Mona kirjoitti: Jag förstår er oro, den delar vi alla. Men, julen pågår ju till tjugondag knut så om nu den här treveckors stängningen funkar, varför inte ge julkonsert i januari. Våra lyssnare törstar efter en julkonsert. Är det en helt befängd idé? (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Körsång
Grankulla
Ei asetettu
39

Gaia Nimenhuuto.com

Emma kirjoitti: Hej, Med de nya restriktionerna känns det som att det är läge för en ny check-in. Hur tänker och känner ni kring att öva? //Emma (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty 27 minuuttia sitten

Körsång
Ei asetettu
Naiset
15

Novena kvartetten Nimenhuuto.com

Janika kirjoitti: Kommer att bli ordentligt försenad, men dyker upp så fort jag kan, ca 17.30. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Körsång
Ei asetettu
Sekajoukkue
12