Körsång­joukkueita

Körsång on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on körsång. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne körsång­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan körsång­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin körsångjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 körsångjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GÖR Nimenhuuto.com

GÖR är Grankulla Kammarkör | GÖR on Kauniaisten Kamarikuoro

Mona kirjoitti: Hej, jag har väntat på besked om vad jag skall betala när förbundsavgiften betalas via en annan kör. Hence, min försening. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Körsång
Grankulla
Ei asetettu
39

Gaia Nimenhuuto.com

Petra kirjoitti: Hej alla! Terminen tog slut av sej själv och vi sjunger inte mer före sommaren. Vore ändå trevligt med ett terminsavslut. Hur ställer ni er till en avslutningspicknick, t.ex. i Lappvikens park, nån gång i början av juni? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Körsång
Ei asetettu
Naiset
15

Novena kvartetten Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Körsång
Ei asetettu
Sekajoukkue
12