Körsång­joukkueita

Körsång on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on körsång. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne körsång­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan körsång­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin körsångjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Körsång: joukkueet kartalla
Kartta - körsång

Jo 2 körsångjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

GÖR Nimenhuuto.com

GÖR är Grankulla Kammarkör | GÖR on Kauniaisten Kamarikuoro

Peter kirjoitti: Repertoar till vårkonserten ser ut såhär för tillfället. Några små ändringar kan ske beträffande de gemensamma sångerna. GÖR: · Satu Simola: Sicilia- fantasia Rossini: Villagers’ chorus · Verdi: Anvil chorus · Verdi: Chorus of the Hebrew slaves · · Morricone: Cinema Paradiso, Love Theme · Nino Ro... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Körsång
Grankulla
Ei asetettu
27

Gaia Nimenhuuto.com

Fia kirjoitti: Hejsan! Om vi håller övning 18.2. (vilket verkade troligt när vi diskuterade saken förra veckan) så erbjuder jag utrymme hemma hos oss. Emma sa att hon kan ordna programmet så att vi inte behöver piano; det har vi tyvärr inte. Men jag bjuder gärna på ett glas vin med lite tilltugg. Adressen är Pe... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Körsång
Ei asetettu
Naiset
18