Kahvakuula­joukkueita

Kahvakuula on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kahvakuula. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kahvakuula­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kahvakuula­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kahvakuulajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 14 ja niissä on yhteensä yli 280 pelaajaa.

Kahvakuula: joukkueet kartalla
Kartta - kahvakuula

Jo 14 kahvakuulajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Leppäveden Kahvakuula Nimenhuuto.com

Kaveriporukan kahvakuulaus, mukaan saa tulla ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Teemme monipuolisen ohjelman läpi niin että, jokaista liikettä tehdään sekunttikellolla. Liikkeet on jaettu 4-6 minuutin jaksoihin jonka jälkeen tauko. Ohjelma vaihtelee mutta aina pyritään tekemään käsiä, jalkoja selkää ja vatsoja. Opastusta liikkeisiin on aina saatavilla. Oma kuula ja alusta mukaan.

Miia kirjoitti: Hei, ajatuksena olisi nyt että siittettäisiin kahvailut ma ja to. mitä mieltä olette? Toivon että mahdollisimman moni vastaa! (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kahvakuula
Leppävesi, Tiituspohja
Sekajoukkue
36

Jaksellaan Nimenhuuto.com

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Jaksellaan Janna Aksela, personal trainer Sähköposti: jaksellaan@gmail.com Puhelin: +358440823823 https://www.facebook.com/jaksellaan Treenit ovat suunnattu kaikille kuntoon, kokoon ja ikään katsomatta. Treenit pidetään ulkona satoi tai paistoi (ainoastaan paha ukkonen/salamointi estää treenaamisen). Treeniterkuin Janna

Jaksellaan kirjoitti: Heippa, juuri laitoin Jaksellaan FB-sivulle mainoksen Ruskarutistuksesta. Tarjolla siis kahdentunnin treeni la 24.10.2015 klo 10-12 Paimion saharannassa (Sahurintie). Hinta 20e/hlö. Ohjelmassa pari-, mäki - ja ryhmäharjoituksia, toiminnallista treeniä jne. Katsotaan mitä kaikkea keksinkään. Paikk... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kahvakuula, Mindful body, Toiminnallinen harjoittelu ja Liikuntatapahtumat
Paimio
Sekajoukkue
39

Crossfit Loviisa Nimenhuuto.com

Tämä on Crossfit Loviisan ilmoittautumis-/varausjärjestelmä. Sinun tulee rekisteröityä palveluun, jotta voit ilmoittautua ohjatuille tunneille. Jos rekisteröitymisessä ja ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä crossfitloviisa@gmail.com tai soita 050-5938153.

Kristiina kirjoitti: Hei!Varmaan mahtuu kaveri mukaan, joka ei ole kirjautuneena tänne nimenhuutoon? (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kahvakuulailu, Sisäpyöräily, Intervallitunnit, Kuntonyrkkeily, Crossfit, Mobility ja Bodyweight
Loviisa
Ei asetettu
672

K-Kuula Nimenhuuto.com

Kahvakuulan kesyttämistä. kesällä ilmojen salliessa siirrytään ulos jossa mukana myös muunlaisia jumppavälineitä mm.renkaan hakkaaminen lekalla, painoreen vetäminen jne. Mitä mieleen juolahtaa.

Seppo kirjoitti: Moi! Sanna K vetää harkkat.. Vettä ja pyyhe mukaan.. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kahvakuula ja Crosstraining
Iisalmi
Sekajoukkue
39

JKL move Nimenhuuto.com

Toiminnallinen harjoittelu, kahvakuulatreenit, voimanais-mieskisat, putkirullatreenit...

Pasi kirjoitti: siis 27 linkkurin käännöspaikaikan vieressä...:) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kahvakuula
Jyväskylä
Sekajoukkue
12

Toinen Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Hei! Muistutukseksi ilmoittautumiskäytännöistä. Jos 8 ilmoittautuu ti klo 12 mennessä ilmoitan Teijalle että kahvakuula pidetään. Tämän jälkeen jos et pääsekään ja tuo 8 hlö jää vajaaksi niin valitettavasti joudut maksamaan tunnin jos et saa tilallesi ketään. Teijan kanssa on sovittu tuo vähimmäi... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kahvakuula
Helsinki
Sekajoukkue
62

RudusSport Nimenhuuto.com

Mika kirjoitti: Pääsiäisen kunniaksi saatte levätä maanantaina. Toki halukkaat voivat tulla normitreeneihin 17:30 Emppu on luvannut ohjata pääsiäis extran. :) Oli keskiviikkona puhetta että tuskin on tulijoita maanantaina. Tällä kertaa muistin jopa poistaa vuoron. Rentouttavaa pääsiäistä ja keskiviikkona sitten ... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kahvakuula ja Kuntonyrkkeily
Turku
Miehet
10

Kahvakuulailu Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Tervetuloa kuulailemaan torstaisin Savotta-aukion päiväkodille, niin vakkarit kuin kertakävijät! :) Vakkareita on tällä hetkellä 27 ja nimi näkyy nimenhuudossa keltaisella pohjalla. Jos joku vakkari on klikannut itsensä OUT-tilaan, voi kertakävijä (nimi vihreällä pohjalla) ilmoittaa itsensä IN-ti... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kahvakuula
Ei asetettu
Ei asetettu
61

Fitnelle training Nimenhuuto.com

Reipasta liikkumista eri muodoissa iloa ja hauskuutta unohtamatta! Kahvakuula kehittää kestävyyttä ja lihaskuntoa, Kehonhuolto pitää sisällään pitkäkestoista venyttelyä ja lihasjumien avausta mm. eri välinein, sopii palauttavana treeninä sekä liikkuvuutta lisäämään, aerobista mennään rennolla menolla, ei monimutkaisia koreografioita, mutta hiki pintaan, circuitissa käydään kehon päälihasryhmät läpi kiertäen pisteeltä pisteelle.

Anneli kirjoitti: Hei, olen muuttanut Orivedeltä Tampereelle auenneiden yhteistyökuvioiden vuoksi, joten en pidä enää treenejä Kiwilinnassa. Kiwoja treenejä ja hyvää jatkoa kaikille, ilmoittelen mm. Facebookissa ja ehkä täälläkin jatkossa, muutamia treenejä seurakunnassa gospel- aerobicin merkeissä alkaen ensi tor... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kahvakuula, Venyttely, Aerobic ja Circuit
Orivesi, Kiwilinna
Sekajoukkue
21

PT Saija Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittautua mukaan PT Saijan toimintaan. Lajeina mm. Pilates, Kuntosali, Kahvakuula jne..

Sanna kirjoitti: Hei, lisäätkö Karita G tänään alkavalle alk. kurssille (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Pilates, Kuntosali ja Kahvakuula
Ullava
Sekajoukkue
48

SPU Nimenhuuto.com

SPU ry. Liikuttava seura Seinäjoelta!

Ilpo kirjoitti: Timpan tuon mukana. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo, Salibandy, Jääkiekko, Pesäpallo ja Kahvakuula
Seinäjoki
Sekajoukkue
58

Kahvakuula Nimenhuuto.com

Janan Kuntoliikunnan torstain kahvakuulatunnit. Tunnit pidetään 2017 torstaisin klo 18.30-19.30 Turengissa Kuumolatalolla. Kertamaksu 8 € tai 10-kortti 50 €. Ohjaajana Heikki tai Mirka. Tiedustelut:Janakkalan Jana Kuntoliikunta

Mirka kirjoitti: Heippa! Huomisesta,kellon aika sama 17.30.Paikka on eri,Kauppakuja 1.jokainen ajaa tästä ohi tullessaan Kuumolaan.Ala kioskin parkkipaikka. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kahvakuulaharjoittelu
Janakkala
Ei asetettu
23

IAMkahvakuula Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mirva kirjoitti: Hei ja hyvää kesäkuuta!!! Jatketaan kuulailuluja ULKONA aina sään salliessa vielä muutaman viikon ajan. Juhannusviikon ma 19.6.2017 klo 1800 on tälle keväälle ja samalla kaudelle viimeinen kahvakuulailu. Syksyllä jatkamme elokuulla! Alustavasti olemme varailleet KESKIVIIKKOA klo 19-2000. Poikkeuk... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Kahvakuula
Isokyrö
Sekajoukkue
30

Kahvakuula-Paippinen Nimenhuuto.com

Jeanette kirjoitti: Huom! Nyt on lisätty treeni 18.5 klo 19:30! :) Klikkaa itsesi joko IN tai OUT riippuen oletko tulossa vai et ;) Kertamaksu 10€/hlö 10-kerran kortti 80€ (koko kurssin kesto yhteensä 11 kertaa) Voi maksaa Smartum liikuntaseteleillä, käteisellä tai laskulla. Laskua varten tarvitsen sähköpostiosoitteen. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kahvakuula
Ei asetettu
Sekajoukkue
14