Kahvakuula­joukkueita

Kahvakuula on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kahvakuula. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kahvakuula­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kahvakuula­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kahvakuulajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Kahvakuula: joukkueet kartalla
Kartta - kahvakuula

Jo 10 kahvakuulajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Leppäveden Kahvakuula Nimenhuuto.com

Kaveriporukan kahvakuulaus, mukaan saa tulla ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Teemme monipuolisen ohjelman läpi niin että, jokaista liikettä tehdään sekunttikellolla. Liikkeet on jaettu 4-6 minuutin jaksoihin jonka jälkeen tauko. Ohjelma vaihtelee mutta aina pyritään tekemään käsiä, jalkoja selkää ja vatsoja. Opastusta liikkeisiin on aina saatavilla. Oma kuula ja alusta mukaan.

katja kirjoitti: Myöhästyn alusta varmaan vartin, aloittakaa vain, tulen heti kun ehdin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kahvakuula
Leppävesi, Tiituspohja
Sekajoukkue
38

Jaksellaan Nimenhuuto.com

Liikunta- ja hyvinvointipalvelut Jaksellaan Janna Aksela, personal trainer Sähköposti: jaksellaan@gmail.com Puhelin: +358440823823 https://www.facebook.com/jaksellaan Treenit ovat suunnattu kaikille kuntoon, kokoon ja ikään katsomatta. Treenit pidetään ulkona satoi tai paistoi (ainoastaan paha ukkonen/salamointi estää treenaamisen). Treeniterkuin Janna

Jaksellaan kirjoitti: Heippa, juuri laitoin Jaksellaan FB-sivulle mainoksen Ruskarutistuksesta. Tarjolla siis kahdentunnin treeni la 24.10.2015 klo 10-12 Paimion saharannassa (Sahurintie). Hinta 20e/hlö. Ohjelmassa pari-, mäki - ja ryhmäharjoituksia, toiminnallista treeniä jne. Katsotaan mitä kaikkea keksinkään. Paikk... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kahvakuula, Mindful body, Toiminnallinen harjoittelu ja Liikuntatapahtumat
Paimio
Sekajoukkue
38

Crossfit Loviisa Nimenhuuto.com

Tämä on Crossfit Loviisan ilmoittautumis-/varausjärjestelmä. Sinun tulee rekisteröityä palveluun, jotta voit ilmoittautua ohjatuille tunneille. Jos rekisteröitymisessä ja ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä crossfitloviisa@gmail.com tai soita 050-5938153.

Annika kirjoitti: En tajua miksi, mut olin merkannut kalenteriin 19-20..?? Kävin ovella kää.tymäs (4 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kahvakuulailu, Sisäpyöräily, Intervallitunnit, Kuntonyrkkeily, Crossfit, Mobility ja Bodyweight
Loviisa
Ei asetettu
684

K-Kuula Nimenhuuto.com

Kahvakuulan kesyttämistä. kesällä ilmojen salliessa siirrytään ulos jossa mukana myös muunlaisia jumppavälineitä mm.renkaan hakkaaminen lekalla, painoreen vetäminen jne. Mitä mieleen juolahtaa.

Seppo kirjoitti: 17.12 sali on varattu, ollaan ulkona. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kahvakuula ja Crosstraining
Iisalmi
Sekajoukkue
40

Toinen Nimenhuuto.com

Marja kirjoitti: Hei! Muistutukseksi ilmoittautumiskäytännöistä. Jos 8 ilmoittautuu ti klo 12 mennessä ilmoitan Teijalle että kahvakuula pidetään. Tämän jälkeen jos et pääsekään ja tuo 8 hlö jää vajaaksi niin valitettavasti joudut maksamaan tunnin jos et saa tilallesi ketään. Teijan kanssa on sovittu tuo vähimmäi... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kahvakuula
Helsinki
Sekajoukkue
62

Kahvakuulailu Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Tervetuloa kuulailemaan torstaisin Savotta-aukion päiväkodille, niin vakkarit kuin kertakävijät! :) Vakkareita on tällä hetkellä 27 ja nimi näkyy nimenhuudossa keltaisella pohjalla. Jos joku vakkari on klikannut itsensä OUT-tilaan, voi kertakävijä (nimi vihreällä pohjalla) ilmoittaa itsensä IN-ti... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Kahvakuula
Ei asetettu
Ei asetettu
59

Fitnelle training Nimenhuuto.com

Reipasta liikkumista eri muodoissa iloa ja hauskuutta unohtamatta! Kahvakuula kehittää kestävyyttä ja lihaskuntoa, Kehonhuolto pitää sisällään pitkäkestoista venyttelyä ja lihasjumien avausta mm. eri välinein, sopii palauttavana treeninä sekä liikkuvuutta lisäämään, aerobista mennään rennolla menolla, ei monimutkaisia koreografioita, mutta hiki pintaan, circuitissa käydään kehon päälihasryhmät läpi kiertäen pisteeltä pisteelle.

Anneli kirjoitti: Hei, olen muuttanut Orivedeltä Tampereelle auenneiden yhteistyökuvioiden vuoksi, joten en pidä enää treenejä Kiwilinnassa. Kiwoja treenejä ja hyvää jatkoa kaikille, ilmoittelen mm. Facebookissa ja ehkä täälläkin jatkossa, muutamia treenejä seurakunnassa gospel- aerobicin merkeissä alkaen ensi tor... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Kahvakuula, Venyttely, Aerobic ja Circuit
Orivesi, Kiwilinna
Sekajoukkue
21

PT Saija Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittautua mukaan PT Saijan toimintaan. Lajeina mm. Pilates, Kuntosali, Kahvakuula jne..

Saija kirjoitti: Tervetuloa mukaan PT Saijan tunneille :) Alla muutama tiedotusluonteinen asia koskien tunteja: Ilmoittautuminen tunneille on sitova, peruutukset viimeistään edellisenä iltana. Äkillisissä tilanteissa ota suoraan yhteys Saijaan nro. 044-3617546. HUOM! Tunnilta poisjääminen ilman peruutusta on sama... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Pilates, Kuntosali ja Kahvakuula
Rahkonen
Sekajoukkue
53

SPU Nimenhuuto.com

SPU ry. Liikuttava seura Seinäjoelta!

Ilpo kirjoitti: Timpan tuon mukana. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Salibandy, Jääkiekko, Pesäpallo ja Kahvakuula
Seinäjoki
Sekajoukkue
58

IAMkahvakuula Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Mirva kirjoitti: Hei ja hyvää kesäkuuta!!! Jatketaan kuulailuluja ULKONA aina sään salliessa vielä muutaman viikon ajan. Juhannusviikon ma 19.6.2017 klo 1800 on tälle keväälle ja samalla kaudelle viimeinen kahvakuulailu. Syksyllä jatkamme elokuulla! Alustavasti olemme varailleet KESKIVIIKKOA klo 19-2000. Poikkeuk... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kahvakuula
Isokyrö
Sekajoukkue
30