Kahvakuula­joukkueita

Kahvakuula on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kahvakuula. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kahvakuula­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kahvakuula­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kahvakuulajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 10 ja niissä on yhteensä yli 200 pelaajaa.

Jo 10 kahvakuulajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Leppäveden Kahvakuula Nimenhuuto.com

Kaveriporukan kahvakuulaus, mukaan saa tulla ikään, sukupuoleen tai kuntoon katsomatta. Teemme monipuolisen ohjelman läpi niin että, jokaista liikettä tehdään sekunttikellolla. Liikkeet on jaettu 4-6 minuutin jaksoihin jonka jälkeen tauko. Ohjelma vaihtelee mutta aina pyritään tekemään käsiä, jalkoja selkää ja vatsoja. Opastusta liikkeisiin on aina saatavilla. Oma kuula ja alusta mukaan.

katja kirjoitti: Jos ei pakkanen mene mahottomaksi, olen paikalla ☆ (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Kahvakuula
Leppävesi, Tiituspohja
Sekajoukkue
30

TurkuFightingCenter Nimenhuuto.com

Turku Fighting Center on Turussa toimiva urheiluseura, jonka harjoittelee osoitteessa Hakapellonkatu 2 sijaitsevalla salilla tai sen viereisellä ruohokentällä. Seuran omaan lajivalikoimaan kuuluu kuntonyrkkeily sekä kahvakuulaharjoittelu.

Jarno kirjoitti: Noin tunti ennen h-hetkeä. Ennakkoilmoittautuneiden lista on tyhjillään. Pistetään täten illan treenien ylle henkselit ja jatketaan lauantaina! :-) Mukavaa torstaita! (15 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kahvakuula ja kuntonyrkkeily
Ei asetettu
Sekajoukkue
53

Crossfit Loviisa Nimenhuuto.com

Tämä on Crossfit Loviisan ilmoittautumis-/varausjärjestelmä. Sinun tulee rekisteröityä palveluun, jotta voit ilmoittautua ohjatuille tunneille. Jos rekisteröitymisessä ja ilmoittautumisessa on ongelmia, ota yhteyttä crossfitloviisa@gmail.com tai soita 050-5938153.

Marja kirjoitti: Arvoisat asiakkaat! Sali muuttaa uusiin tiloihin kuun vaihteessa. Valitettavasti tilan puutteen vuoksi pyörät eivät muuta mukana, eli sisäpyöräilytunnit loppuvat tuntitarjonnastamme. Muutto tulee nyt vähän nopealla aikataululla, joten viimeinen sisäpyöräilytunti pidetään keskiviikkona 24.7. klo 1... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kahvakuulailu, Sisäpyöräily, Intervallitunnit, Kuntonyrkkeily, Crossfit, Mobility ja Bodyweight
Loviisa
Ei asetettu
704

turkuaikikai Nimenhuuto.com

Dojolla tavataan!

Ollipekka kirjoitti: Hassua, palvelu ei anna laittaa oikeaa päättymisaikaa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Aikido, Iaido ja Kahvakuula
Turku
Sekajoukkue
3

K-Kuula Nimenhuuto.com

Kahvakuulan kesyttämistä. kesällä ilmojen salliessa siirrytään ulos jossa mukana myös muunlaisia jumppavälineitä mm.renkaan hakkaaminen lekalla, painoreen vetäminen jne. Mitä mieleen juolahtaa.

Seppo kirjoitti: Soinlahdessa ollaan . (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kahvakuula ja Crosstraining
Iisalmi
Sekajoukkue
40

helmijana Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: - vähintään 2 metrin turvavälit - tuon kuulat sisältä portaille, josta ne voi hakea/palauttaa yksi hlö kerrallaan - kuittaukset kortteihin itse - maksu ensisijaisesti sähköisesti - pidän maskia ja hanskoja alkutohinoissa - ei kuulan vaihtoja osalliatujien kesken ilman desinfiointia - piha saattaa... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kahvakuula ja Treeni
Ei asetettu
Sekajoukkue
14

kahvakuula spinnaajat Nimenhuuto.com

Päivitetty 4 päivää sitten

Kahvakuula
Jyväskylä
Sekajoukkue
9

Fitnelle training Nimenhuuto.com

Reipasta liikkumista eri muodoissa iloa ja hauskuutta unohtamatta! Kahvakuula kehittää kestävyyttä ja lihaskuntoa, Kehonhuolto pitää sisällään pitkäkestoista venyttelyä ja lihasjumien avausta mm. eri välinein, sopii palauttavana treeninä sekä liikkuvuutta lisäämään, aerobista mennään rennolla menolla, ei monimutkaisia koreografioita, mutta hiki pintaan, circuitissa käydään kehon päälihasryhmät läpi kiertäen pisteeltä pisteelle.

Anneli kirjoitti: Hei, olen muuttanut Orivedeltä Tampereelle auenneiden yhteistyökuvioiden vuoksi, joten en pidä enää treenejä Kiwilinnassa. Kiwoja treenejä ja hyvää jatkoa kaikille, ilmoittelen mm. Facebookissa ja ehkä täälläkin jatkossa, muutamia treenejä seurakunnassa gospel- aerobicin merkeissä alkaen ensi tor... (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Kahvakuula, Venyttely, Aerobic ja Circuit
Orivesi, Kiwilinna
Sekajoukkue
21

Askolan kahvakuulaajat Nimenhuuto.com

Harrastaa kahvakuulaa Askolassa.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kahvakuula
Askola
Sekajoukkue
27

SPU Nimenhuuto.com

SPU ry. Liikuttava seura Seinäjoelta!

Ilpo kirjoitti: Timpan tuon mukana. (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jalkapallo, Salibandy, Jääkiekko, Pesäpallo ja Kahvakuula
Seinäjoki
Sekajoukkue
58