Kaikki lajit­joukkueita

Kaikki lajit on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kaikki lajit. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kaikki lajit­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kaikki lajit­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kaikki lajitjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 kaikki lajitjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

ESSC Nimenhuuto.com

East Side Sports Club - est. 2021 -

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Kaikki lajit
Helsinki
Sekajoukkue
1

Nemo Nimenhuuto.com

Henry kirjoitti: Kaunista päivää! Tänään mukavaa, leppoista ja hyvänhenkistä jalkapallottelua hiirosessa (siinä etukentällä, lähellä ulkovoimailualuetta) klo 17. Tervetuloa tutut ja tuntemattomat, laittakaa mulle viestiä (0408417644) jos oot tulossa niin tiedän infota jos tulee muutoksia. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaikki lajit
Oulu
Sekajoukkue
45