Kaikki lajit­joukkueita

Kaikki lajit on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kaikki lajit. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kaikki lajit­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kaikki lajit­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kaikki lajitjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Kaikki lajit: joukkueet kartalla
Kartta - kaikki lajit

Jo 2 kaikki lajitjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Nemo Nimenhuuto.com

Tuomo kirjoitti: Oisko kuitenki kello 7 eli seittemäntoista? ;) (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kaikki lajit
Oulu
Sekajoukkue
42

Puumalan Äijjät Urheilutalolla Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Kaikki lajit
Puumala
Sekajoukkue
6