Kalastus­joukkueita

Kalastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kalastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kalastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kalastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kalastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 kalastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Stadin Kalajunnut Nimenhuuto.com

Suomen coolein kalastusseura, joka on suunnattu ensisijaisesti lapsille ja lapsiperheille. Seurassa touhutaan kivassa porukassa hyvällä hengessä lapsille ja nuorille suunnattu kalastustoiminta edellä. Iän karttuessa kehitellään toimintaa toiveiden mukaan aikuisillekin, joten seurassa voi pysyä niin kauan kuin veri vetää kalastuksen pariin.

Markus kirjoitti: Mikäli teillä on useampia jäseniä saman sähköpostiosoitteen alla ja tämän takia tapahtumiin ilmoittautuminen tuottaa vaikeuksia ja ylimääräisiä sisäänkirjautumisia, niin voitte hoitaa ilmoittautumisen nostamalla jäsenen nimen hiirellä alhaalla olevasta jäsenluettelosta tapahtuman alle sisään tapa... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Kalastus
Helsinki
Sekajoukkue
94

Norge TEAM Nimenhuuto.com

Miikka kirjoitti: Tiedoksi sählyvuoroa ei järjestetä. Meidän vastustajoukkue ei halunnut enää hakea salivuoroa johtuen pelaajien vähyydestä ja tarvittavasta viikottaisesta pelaaja rekrytoinnista. Jos jollakin on pelivuoroja tiedossa, niin osallistun mielelläni. Terv. Miikka 0407562257 (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Sähläys, Mölkky ja Kalastus
Oulu,Ii
Miehet
12

Naantalin Alamittaiset Nimenhuuto.com

Viikoittain kokoontuva Naantalin kovin kalaporukka! Lapset, nuoret ja perheet tervetuloa. Alle 10-vuotiailla oltava vanhempi mukana, yli 10 vuotiaidenkin vanhemmat lämpimästi tervetuloa! Tehdään ja viritetään omia kalastusvälineitä, opitaan tekniikoita ja käydään kalassa! Lisätietoja: janne.antila(at) vapaa-ajankalastaja.fi

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut kalastuksesta harrastuksena Naantalin seudulla, ota yht...

Martin kirjoitti: Opetellaan uudempien jäsenten kanssa kalalajien tunnistamista. (Vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kalastus
Naantali
Sekajoukkue
25