Kalastus­joukkueita

Kalastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kalastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kalastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kalastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kalastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 kalastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Stadin Kalajunnut Nimenhuuto.com

Suomen coolein kalastusseura, joka on suunnattu ensisijaisesti lapsille ja lapsiperheille. Seurassa touhutaan kivassa porukassa hyvällä hengessä lapsille ja nuorille suunnattu kalastustoiminta edellä. Iän karttuessa kehitellään toimintaa toiveiden mukaan aikuisillekin, joten seurassa voi pysyä niin kauan kuin veri vetää kalastuksen pariin.

Markus kirjoitti: Huomatkaa muutos kokoontumispaikassa. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kalastus
Helsinki
Sekajoukkue
124

Sukellusseura Calypso ry Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Sukellus ja Sukelluskalastus
Kirkkonummi
Ei asetettu
10

Norge TEAM Nimenhuuto.com

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Sähläys, Mölkky ja Kalastus
Oulu,Ii
Miehet
5

Naantalin Alamittaiset Nimenhuuto.com

Joka toinen viikko kokoontuva Naantalin kovin kalaporukka! Lapset, nuoret ja perheet tervetuloa. Alle 10-vuotiailla oltava vanhempi mukana, yli 10 vuotiaidenkin vanhemmat lämpimästi tervetuloa! Tehdään ja viritetään omia kalastusvälineitä, opitaan tekniikoita ja käydään kalassa! Lisätietoja: martin.harjunpaa@gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinnostunut kalastuksesta harrastuksena Naantalin seudulla, ota yht...

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kalastus
Naantali
Sekajoukkue
26