Kamppailu­joukkueita

Kamppailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kamppailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kamppailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kamppailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kamppailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Jo 4 kamppailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Krav Maga Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Tää tiistai taitaa olla se robleemos näissä vedoissa aina, vai onko joku tulossa? Ja mites toi pk viikon päästä? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Itsepuollustus ja Kamppailu
Tampere
Sekajoukkue
8

Hangon Hyrskyt-Hilti junnut Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Kevään viimeiset junnutreenit pidetään keskiviikkona 29.5. 13.7 järjestetään taas Sumnerfight. Samalla viikolla ennen kisoja pidetään taas muutamat treenit, niistä erikseen ilmoitus lähempänä. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Kamppailu
Hanko
Ei asetettu
23

Hangon Hyrskyt - Kamppailujaos Nimenhuuto.com

Päivitetty 7 päivää sitten

Kamppailu
Hanko
Ei asetettu
42

Kushin-Kan junioriohjaajat Nimenhuuto.com

Heini kirjoitti: Tänään käytiin läpi kaikki neljä lajia ja niistä vyökoetekniikat. Yhdessä todettiin, että hjj kaatotekniikka on melko vaatova, mutta ohjattuna menee. 26 junnua oli treenaamassa ja tulossa ensi viikolla suurin osa! Mä voin vetää ens la alkulämmöt, niin Harri ehdit vastata moninaisiin kysymyksiin, ... (Vuosi sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kamppailu
Hämeenlinna
Sekajoukkue
18