Kamppailu­joukkueita

Kamppailu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kamppailu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kamppailu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kamppailu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kamppailujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Kamppailu: joukkueet kartalla
Kartta - kamppailu

Jo 5 kamppailujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Turun seudun kamppailijat ry Nimenhuuto.com

Turun seudun kamppailijat ry järjestää nyrkkeilyä, thainyrkkeilyä, perhekamppailukoulua sekä joogaa kamppailijoille.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kamppailulajit ja Jooga
Turku
Sekajoukkue
9

Krav Maga Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Tää tiistai taitaa olla se robleemos näissä vedoissa aina, vai onko joku tulossa? Ja mites toi pk viikon päästä? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Itsepuollustus ja Kamppailu
Tampere
Sekajoukkue
8

Hangon Hyrskyt - Kamppailujaos Nimenhuuto.com

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kamppailu
Hanko
Ei asetettu
42

Hangon Hyrskyt-Hilti junnut Nimenhuuto.com

Lasse kirjoitti: Hei, Lasse pitää paussia treeneistä kevään ajan. Katsotaan sitten syksyllä jos on uutta motivaatiota. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kamppailu
Hanko
Ei asetettu
23

Kushin-Kan junioriohjaajat Nimenhuuto.com

Heini kirjoitti: Tänään käytiin läpi kaikki neljä lajia ja niistä vyökoetekniikat. Yhdessä todettiin, että hjj kaatotekniikka on melko vaatova, mutta ohjattuna menee. 26 junnua oli treenaamassa ja tulossa ensi viikolla suurin osa! Mä voin vetää ens la alkulämmöt, niin Harri ehdit vastata moninaisiin kysymyksiin, ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kamppailu
Hämeenlinna
Sekajoukkue
18