Kanoottipoolo­joukkueita

Kanoottipoolo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kanoottipoolo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kanoottipoolo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kanoottipoolo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kanoottipoolojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Kanoottipoolo: joukkueet kartalla
Kartta - kanoottipoolo

Jo 4 kanoottipoolojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Meloiloa Nimenhuuto.com

Olemme harrastajajoukkue, joka opettelee melonnan salaisuuksia nauttien. Hiki tulee otsalle palloa takaa-ajaessa tai voit köllöttellä keskellä kenttää ja syöttää palloa sieltä, miten vain haluat. Niin tai näin, opit melontaa korkea tasoisesti. Poolon lisäksi käymme koskella ja retkeilemme. Halukkaat saavat räätälöityä valmennusta, osallistua SM turnauksiin, koskipujottelu, -syöksy, sprintti tai maraton kisoihin. Lentoliput 2016 Rio de Janeiroon ovat jaossa jo nyt! **** We like to have fun in the water playing canoe polo. Come and join us. First timers are as wellcome as those who know how to handle the kayak.

Joukkue etsii pelaajia: - Jos haluat oppia melomaan, esim. retkeillä turvallisesti - Jos haluat haast...

Béla kirjoitti: Vielä yksi mukaan!! :D (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kanoottipoolo
Jyväskylä
Sekajoukkue
28

HiiPu Nimenhuuto.com

Hiidenveden Purjehtijoiden Kanoottipoolojoukkue

Veikko kirjoitti: Nimenhuutoon on lisätty tapahtumia. Lisäsin sinne myös Mansepoolon, jotta näemme mahdollisuutemme osallistua niihin kekkereihin. T: Veikko (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kanoottipoolo
Nummela
Ei asetettu
12

Jyystö-Jengi Nimenhuuto.com

Jyystö-Jengi perustettu 1300-luvulla. Pojat jyystää kaikkee liikkuvaa millä on vähänkin reiän näköistä vehjetta haarojen välissä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Teimme teille myös esimerkkipelaajan ja -tapahtuman. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, kannattaa lukea http://nimenhuuto.com/faq . Terkuin, Satu asiakaspalvelusta. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Kanoottipoolo, Agility, Roller derby ja Voimistelu
Vaasa/Tampere
Miehet
8

MeVä poolo Nimenhuuto.com

Melan Vääntäjien kanoottipoolon miesten joukkue

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kanoottipoolo
Lohja
Ei asetettu
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja