Kansantanssi­joukkueita

Kansantanssi on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kansantanssi. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kansantanssi­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kansantanssi­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kansantanssijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Kansantanssi: joukkueet kartalla
Kartta - kansantanssi

Jo 4 kansantanssijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Tanssakki Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Riikka ja minä pääsemme tulospalveluun. Hankkikaa kaikki palkintoja. Mikäli ette pääse tilaisuuteen, niin tuokaa harkkoihin. (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kansantanssi
Mietoinen
Ei asetettu
17

SuJut Nimenhuuto.com

Helmi kirjoitti: Hyvää Joulua kaikille! Harmillisesti kevään osalta osallistumismahdollisuuteni näyttävät yhtä heikointa, kuin syksylläkin :( Lisäksi lomat (ja reissu) sattuivat tahhuillan kanssa päällekkäin. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Kansantanssi
Hämeenlinna
Ei asetettu
25

KerKat Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kansantanssi
Kerava
Ei asetettu
21

Laihian Kansantanssijat Nimenhuuto.com

Arja kirjoitti: Nyt täytyy siirtää harjoitukset tältä iltaa. Oon kauhias flunssas. Pidetään harkat ensi viikon tiistaina. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kansantanssi
Laihia
Sekajoukkue
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja