Kansantanssi­joukkueita

Kansantanssi on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kansantanssi. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kansantanssi­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kansantanssi­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kansantanssijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 9 ja niissä on yhteensä yli 180 pelaajaa.

Kansantanssi: joukkueet kartalla
Kartta - kansantanssi

Jo 9 kansantanssijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Tanssakki Nimenhuuto.com

Päivi kirjoitti: Riikka ja minä pääsemme tulospalveluun. Hankkikaa kaikki palkintoja. Mikäli ette pääse tilaisuuteen, niin tuokaa harkkoihin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kansantanssi
Mietoinen
Ei asetettu
18

Europeade2018 Nimenhuuto.com

Taina kirjoitti: Ilmoita aina viikko enne harjoituksia, oletko in vai out, niin pystyn suunnittelemaan harjoitusohjelman sen mukaan. (29 päivää sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Kansantanssi
Koski Tl
Sekajoukkue
12

Melske Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Vanhempainillan asioita Keikat: to 12.10 klo 14 (Nurmijärven seurakuntakeskus) ke 8.11 klo 12 (Roinela) Pyytäkää koulusta vapaaksi tarvittaessa. Kyydit Nurmijärvelle: Hannu K., Tom W. ja Jaana. Suomi 100 – konsertti Seuran kaikkien kansantanssiryhmien yhteinen tanssikonsertti juhlistaen 100-vuoti... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kansantanssi
Klaukkala
Tytöt
15

KerKat Nimenhuuto.com

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Kansantanssi
Kerava
Ei asetettu
22

SuJut Nimenhuuto.com

Marjuska kirjoitti: https://m.youtube.com/watch?v=QFDF2-lgMsM Helsingin Wanhat vetävät FolkJam goes Wanhat (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kansantanssi
Hämeenlinna
Ei asetettu
23

Laihian Kansantanssijat Nimenhuuto.com

Arja kirjoitti: Nyt täytyy siirtää harjoitukset tältä iltaa. Oon kauhias flunssas. Pidetään harkat ensi viikon tiistaina. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kansantanssi
Laihia
Sekajoukkue
22

Karkelo Nimenhuuto.com

Klaukkalan ytimessä Roinelassa kerran viikossa treenaava ala-asteikäisten kansantanssiryhmä. Mukaan mahtuu aina uusia harrastajia! www.klans.fi

Aino kirjoitti: Aino on kipeänä. Ei pääse harkkoihin (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kansantanssi
Klaukkala
Tytöt
13

Kuohu Nimenhuuto.com

Klaukkalan Nuorisoseura Kuohu on 14-20 vuotiaiden kansantanssiryhmä!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (25 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Kansantanssi
Klaukkala
Naiset
19

FC Mouho Gang Nimenhuuto.com

Joona kirjoitti: Kaikki legendat kuolee liian nuorena❤ (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kansantanssi
Jyväskylä
Miehet
5

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kansantanssijoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kansantanssi on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.