Kansantanssi­joukkueita

Kansantanssi on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kansantanssi. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kansantanssi­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kansantanssi­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kansantanssijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 13 ja niissä on yhteensä yli 260 pelaajaa.

Jo 13 kansantanssijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

KerKat Nimenhuuto.com

Keravan kansantanssijat ry on liki 40vuotta toiminut Keravalla. Harjoittelemme ja opettelemme vanhoja ja uusia Suomalaisia kansantansseja, esiinnymme sopivan tilaisuuden tullen. Osallistumme Suomen ja Pohjoismaiden tanhujuhlille kesäisin.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kansantanssi
Kerava
Sekajoukkue
23

Melske Nimenhuuto.com

Janette kirjoitti: Tulee jos rankan viikon jälkeen jaksaa. Paikalle iltapäivällä (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kansantanssi
Klaukkala
Tytöt
13

Tanssakki Nimenhuuto.com

Ilpo kirjoitti: Moi! Olen ollut viime perjantaista asti oikeassa,en miesflunssassa,tulen huomenna jos olotilani siltä tuntuu terv. Ilpo (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kansantanssi
Mietoinen
Ei asetettu
18

Ex-LW Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kansantanssi, Potkupallo ja Muodostelmaluistelu
Tampere
Sekajoukkue
3

Stella Polaris Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kansantanssi
Helsinki
Sekajoukkue
29

Europeade2018 Nimenhuuto.com

Ragni kirjoitti: Sain just kuulla, että meidän suvun nuorimmaisen nimiäisiä vietetään juuri tuolloin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kansantanssi
Koski Tl
Sekajoukkue
12

Laihian Kansantanssijat Nimenhuuto.com

Sari kirjoitti: Sari osallistuu 31.10. harkkoihin, mutta mitä todennäk. ei osallistu tansseihin. Yleisönä :o) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kansantanssi
Laihia
Sekajoukkue
22

SuJut Nimenhuuto.com

Marjuska kirjoitti: https://m.youtube.com/watch?v=QFDF2-lgMsM Helsingin Wanhat vetävät FolkJam goes Wanhat (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Kansantanssi
Hämeenlinna
Ei asetettu
23

Lieke Nimenhuuto.com

Kansantanssia Liekkeenkylästä!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kansantanssi ja Tanssi
Helsinki
Sekajoukkue
7

Saunaryhmä Nimenhuuto.com

Kysy Panulta, Kimmolta tai Tonilta salasana

Panu kirjoitti: Puhuin Helistön kanssa ja se pääsisi esittelemään Uutta Saunaa ti 12.3, ke 20.3 tai ti 26.3 klo 18.00 Tein doodlen johon voi merkitä mikä sopisi (pystyy vastaan sekä täältä että Facesta). Eli käytteks merkkaas mikä on paras: https://doodle.com/poll/2xn9zdqxiw3kex7h (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kansantanssi ja Pelastuskoiratoiminta
Helsinki
Sekajoukkue
19

Karkelo Nimenhuuto.com

Klaukkalan ytimessä Roinelassa kerran viikossa treenaava ala-asteikäisten kansantanssiryhmä. Mukaan mahtuu aina uusia harrastajia! www.klans.fi

Kerttu kirjoitti: Kerttu on kipeä, joten ei tule tänään harkkoihin. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kansantanssi
Klaukkala
Tytöt
15

Kuohu Nimenhuuto.com

Klaukkalan Nuorisoseura Kuohu on 14-20 vuotiaiden kansantanssiryhmä!

Milja kirjoitti: lähden puolenpäivän.jälkeen (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kansantanssi
Klaukkala
Naiset
19

A3 Still Alive 2019 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kansantanssi
Ei asetettu
Naiset
16