Karting­joukkueita

Karting on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on karting. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne karting­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan karting­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kartingjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Karting: joukkueet kartalla
Kartta - karting

Jo 4 kartingjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VM Karting Center Nimenhuuto.com

Talven harrastesarja pärähtää käyntiin Lokakuussa ja kisoja ajetaan Maanantaisin läpi talven Maaliskuun loppuun asti. Talvikauden uutuutena kuljettajat jaetaan ‘Light’ tai ‘Heavy’ painoluokkiin: Light luokan minimipaino on 70kg ja Heavy luokan uusi minimipaino on 100kg. Painoluokat ajavat erikseen omat aika-ajot ja kisat, eli kuljettaja joutuu valitsemaan kummassa luokassa ajaa. Käytännössä 80kg+ painavan kuljettajan on halutessaan mahdollista osallistua molempiin luokkiin käyttämällä lisäpainoja. HUOM! Syyskauden kahdestatoista osakilpailusta jokaisen kuljettajan kuusi parasta tulosta jää voimaan kevätkaudelle. Tämä tarkoittaa että sijoitus sarjataulukossa ei kärsi vaikka et kerkeä kaikkiin kisoihin mukaan. Voit myös parannella heikompia tuloksia osallistumalla useampaan kisaan.

Markus kirjoitti: Erittäin tiukkaa heavyssa :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Karting
Vm Karting Center, Vantaa
Sekajoukkue
261

SPU Karting Nimenhuuto.com

SPU Karting on Suomen Pankin Urheiluseuran (SPU) Karting jaoksen kisojen osallistujapalvelu. Kisoja ajetaan Vauhdin Maailma Karting Centerissä (VMKC) noin kerran kuukaudessa keväällä ja syksyllä. Ensisijaiset osallistujat ovat pankin kuskit, mutta myös ulkopuoliset voivat osallistua kisoihin, jos pankin kuskit ei täytä kisan osanottolistaa. Kisaan voidaan ottaa maksimissaan 12 kuskia. Kisan hinta ulkopuolisille on 35 €. Pankin kuskeille kisa on ilmainen (SPU Kisatuki 100%).

Timo kirjoitti: Nyt kun budjetti on tiedossa, voimme keskittyä itse asiaan eli kisaamiseen. Viime vuonna ajoimme tiistaisin (kerran kuussa) klo 18. Onko se hyvä ajankohta? Vai olisiko parempi jo klo 17.30? Vai jokin muu? Suunnittelen kevätkautta ensi viikolla. Ensimmäinen kisa vielä helmikuussa tai maaliskuun al... (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Karting
Helsinki
Sekajoukkue
20

HMA Karting Nimenhuuto.com

Hämeenmaan epävirallinen kartingporukka, höystettynä mahdollisilla vierailevilla tähdillä.

Janika kirjoitti: Arto Ranki (Sokos) tulee torstaina 13.10. mukaan. Hän ei ole aiemmin ajanut kartingia. :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Karting
Lahti
Sekajoukkue
14

Ryökäleet Nimenhuuto.com

Etelä-Karjalaista ratakireyttä retarien kesken.

Jani kirjoitti: Out! Pari viikkoa lomaa teistä! Milano! Praha! ja viinit Wienissä! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Futsal, Karting, Beachfutis, Allaspallo ja Keilailu
Joutseno
Miehet
24