Karting­joukkueita

Karting on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on karting. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne karting­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan karting­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kartingjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 kartingjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SPU Karting Nimenhuuto.com

SPU Karting on Suomen Pankin Urheiluseuran (SPU) Karting jaoksen kisojen osallistujapalvelu. Kisoja ajetaan Vauhdin Maailma Karting Centerissä (VMKC) noin kerran kuukaudessa keväällä ja syksyllä. Ensisijaiset osallistujat ovat pankin kuskit, mutta myös ulkopuoliset voivat osallistua kisoihin, jos pankin kuskit ei täytä kisan osanottolistaa. Kisaan voidaan ottaa maksimissaan 12 kuskia. Kisan hinta ulkopuolisille on 40 €. Pankin kuskeille kisa on ilmainen (SPU Kisatuki 100%), jos budjetti myöten. Poikkeukset tähän sääntöön kisakohtaisesti, jos tarvetta 8lähinnä loppukaudesta).

Jarkko kirjoitti: Peruutetaan tämä kisavaraus. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Karting
Helsinki
Sekajoukkue
33

KIC Nimenhuuto.com

WinterCUP is Bäck. Helmikuussa 2019 aloitetaan jälleen harjoittelu omilla autoilla Kart in Cubilla Helsingissä. Ajosessioissa ei ajetaan kilpaa, vaan tarkoituksena on pitää kuljettajalla yllä ajokuntoa ja ehkä myös mekaanikoilla näppituntumaa. Ajosessiot alkavat kello 17 ja kestävät kolme tuntia. Kuljettajat on jaettu autojen perusteella kolmeen ryhmään: Puffot ja Cadetit ajavat samassa, MINI60 ja Raket 95 ajevat yhdessä ryhmässä, ja kaikkein nopeimmat ajavat yhdessä ryhmässä. Näin kaikilla moottoreilla ja jokaiselle kuljettajalle löytyy varmasti oma ajoryhmä.  Jokaisella ryhmällä on aina kerrallaan ajoaikaa 10 minuuttia, joka vastaa reilua 20 kierrosta.

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty yli vuosi sitten

Karting
Kart In Club Helsinki
Sekajoukkue
36

EMSC Nimenhuuto.com

EMSC:n lapsi- ja nuorisojäsenien treenipäivä. Harjoitukset ovat pääasiassa pelaamista, mutta silloin tällöin voi tulla yllätysohjaaja käymään ja vetää fysiikka- ja tekniikkatreenit jäsenten iloksi. Kaikki rohkeasti liikkumaan!

Päivitetty yli vuosi sitten

Karting
Espoo Bemböle
Sekajoukkue
11

VM Karting Center Nimenhuuto.com

VMKC kirjoitti: Huomio! Väärää tietoa laitettu kiertoon! Jäsenillemme on tänään aamulla tullut virheelistä viestiä ensi viikon viikkokisaan liittyen. Maanantaille 22.2 oli luotu tapahtuma ulkopuolisen toimesta joka on nyt poistettu. Kisan "virallinen" ilmoittautuminen on nyt avattu ja pyydämme teitä jakossakin r... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Karting
Vm Karting Center, Vantaa
Sekajoukkue
561

Ruukin FK-karting koulu Nimenhuuto.com

Karting
Ruukki
Sekajoukkue
4

Alue1valmennus Nimenhuuto.com

Alue1valmennus ryhmän tapahtumien ilmoittautumis

Päivitetty yli vuosi sitten

Karting
Ei asetettu
Sekajoukkue
16