Karting­joukkueita

Karting on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on karting. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne karting­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan karting­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kartingjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 4 ja niissä on yhteensä yli 80 pelaajaa.

Karting: joukkueet kartalla
Kartta - karting

Jo 4 kartingjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VM Karting Center Nimenhuuto.com

VM Karting Centerin Harrastesarja (talvi 2018/19) pärähtää käyntiin taas Marraskuussa maanantaina 12.11! 2018/19 uutuutena on, että tänä vuonna ajetaan kaksi eri sarjaa (‘Master’ ja ‘Amateur’): Master-luokkaan pääsee mukaan alittamalla 42,000s kierrosaika vakioradalla (uusilla sähköautoilla ja 'Standard' tehoasetuksella), TAI erikseen asetettava tavoiteaika muunnetulla rataprofiililla. Mikäli aloitat kauden 'Amateur'-luokassa ja alitat kierrosaikatavoitteen, voit halutessasi siirtyä 'Master'-luokkaan (SIIRTO EI PAKOLLINEN). Siirron jälkeen voit toki edelleen osallistua 'Amateur'-luokan kisoihin, mutta sarjapisteitä kerrytät ainoastaan 'Master'-sarjassa. Osallistumismaksu: 40€/kisa Lue lisää osoitteessa: http://www.vmkarting.com/harrastesarja

Jaakko kirjoitti: Olisiko mahdollista palauttaa Amateur-sarjan osallistujamääräksi 24? Jos osallistujat pitää jakaa kolmeen ryhmään, niin siinä tulee liikaa odottelua. Viimeksi odottelin itse yli tunnin kisan alkua. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Karting
Vm Karting Center, Vantaa
Sekajoukkue
333

KIC Nimenhuuto.com

WinterCUP is Bäck. Helmikuussa 2019 aloitetaan jälleen harjoittelu omilla autoilla Kart in Cubilla Helsingissä. Ajosessioissa ei ajetaan kilpaa, vaan tarkoituksena on pitää kuljettajalla yllä ajokuntoa ja ehkä myös mekaanikoilla näppituntumaa. Ajosessiot alkavat kello 17 ja kestävät kolme tuntia. Kuljettajat on jaettu autojen perusteella kolmeen ryhmään: Puffot ja Cadetit ajavat samassa, MINI60 ja Raket 95 ajevat yhdessä ryhmässä, ja kaikkein nopeimmat ajavat yhdessä ryhmässä. Näin kaikilla moottoreilla ja jokaiselle kuljettajalle löytyy varmasti oma ajoryhmä.  Jokaisella ryhmällä on aina kerrallaan ajoaikaa 10 minuuttia, joka vastaa reilua 20 kierrosta.

Joukkue etsii pelaajia

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Karting
Kart In Club Helsinki
Sekajoukkue
10

SPU Karting Nimenhuuto.com

SPU Karting on Suomen Pankin Urheiluseuran (SPU) Karting jaoksen kisojen osallistujapalvelu. Kisoja ajetaan Vauhdin Maailma Karting Centerissä (VMKC) noin kerran kuukaudessa keväällä ja syksyllä. Ensisijaiset osallistujat ovat pankin kuskit, mutta myös ulkopuoliset voivat osallistua kisoihin, jos pankin kuskit ei täytä kisan osanottolistaa. Kisaan voidaan ottaa maksimissaan 12 kuskia. Kisan hinta ulkopuolisille on 40 €. Pankin kuskeille kisa on ilmainen (SPU Kisatuki 100%), jos budjetti myöten. Poikkeukset tähän sääntöön kisakohtaisesti, jos tarvetta 8lähinnä loppukaudesta).

Timo kirjoitti: Nyt kun budjetti on tiedossa, voimme keskittyä itse asiaan eli kisaamiseen. Viime vuonna ajoimme tiistaisin (kerran kuussa) klo 18. Onko se hyvä ajankohta? Vai olisiko parempi jo klo 17.30? Vai jokin muu? Suunnittelen kevätkautta ensi viikolla. Ensimmäinen kisa vielä helmikuussa tai maaliskuun al... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Karting
Helsinki
Sekajoukkue
26

Ryökäleet Nimenhuuto.com

Etelä-Karjalaista ratakireyttä retarien kesken.

Jani kirjoitti: Out! Pari viikkoa lomaa teistä! Milano! Praha! ja viinit Wienissä! (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Futsal, Karting, Beachfutis, Allaspallo ja Keilailu
Joutseno
Miehet
24