Karting­joukkueita

Karting on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on karting. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne karting­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan karting­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kartingjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Karting: joukkueet kartalla
Kartta - karting

Jo 3 kartingjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VM Karting Center Nimenhuuto.com

VM Karting Centerin Harrastesarja (talvi 2018/19) pärähtää käyntiin taas Marraskuussa maanantaina 12.11! 2018/19 uutuutena on, että tänä vuonna ajetaan kaksi eri sarjaa (‘Master’ ja ‘Amateur’): Master-luokkaan pääsee mukaan alittamalla 42,000s kierrosaika vakioradalla (uusilla sähköautoilla ja 'Standard' tehoasetuksella), TAI erikseen asetettava tavoiteaika muunnetulla rataprofiililla. Mikäli aloitat kauden 'Amateur'-luokassa ja alitat kierrosaikatavoitteen, voit halutessasi siirtyä 'Master'-luokkaan (SIIRTO EI PAKOLLINEN). Siirron jälkeen voit toki edelleen osallistua 'Amateur'-luokan kisoihin, mutta sarjapisteitä kerrytät ainoastaan 'Master'-sarjassa. Osallistumismaksu: 40€/kisa Lue lisää osoitteessa: http://www.vmkarting.com/harrastesarja

Christian kirjoitti: Talvisarjan päätös huipentuu nyt maanantaina ja kärkipaikoista taistellaan taas kerran viime metreille! Päätöskisassa ajetaan täysin uudella rataprofiililla joka ei aiemmin ollut mahdollinen, eli kaikille täysin uusi rata! Rata muokataan valmiiksi maanantaina aamupäivällä ja illan rataa pääsee ha... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Karting
Vm Karting Center, Vantaa
Sekajoukkue
305

SPU Karting Nimenhuuto.com

SPU Karting on Suomen Pankin Urheiluseuran (SPU) Karting jaoksen kisojen osallistujapalvelu. Kisoja ajetaan Vauhdin Maailma Karting Centerissä (VMKC) noin kerran kuukaudessa keväällä ja syksyllä. Ensisijaiset osallistujat ovat pankin kuskit, mutta myös ulkopuoliset voivat osallistua kisoihin, jos pankin kuskit ei täytä kisan osanottolistaa. Kisaan voidaan ottaa maksimissaan 12 kuskia. Kisan hinta ulkopuolisille on 40 €. Pankin kuskeille kisa on ilmainen (SPU Kisatuki 100%), jos budjetti myöten. Poikkeukset tähän sääntöön kisakohtaisesti, jos tarvetta 8lähinnä loppukaudesta).

Timo kirjoitti: Nyt kun budjetti on tiedossa, voimme keskittyä itse asiaan eli kisaamiseen. Viime vuonna ajoimme tiistaisin (kerran kuussa) klo 18. Onko se hyvä ajankohta? Vai olisiko parempi jo klo 17.30? Vai jokin muu? Suunnittelen kevätkautta ensi viikolla. Ensimmäinen kisa vielä helmikuussa tai maaliskuun al... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Karting
Helsinki
Sekajoukkue
24

Ryökäleet Nimenhuuto.com

Etelä-Karjalaista ratakireyttä retarien kesken.

Jani kirjoitti: Out! Pari viikkoa lomaa teistä! Milano! Praha! ja viinit Wienissä! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Futsal, Karting, Beachfutis, Allaspallo ja Keilailu
Joutseno
Miehet
24