Karting­joukkueita

Karting on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on karting. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne karting­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan karting­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kartingjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Karting: joukkueet kartalla
Kartta - karting

Jo 3 kartingjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VM Karting Center Nimenhuuto.com

VM Karting Center tarjoaa nyt uutuutena sarjamuotoisen sprinttikilpailun, joka pärähtää käyntiin toukokuun ensimmäisenä maanantaina (7.5). Osakilpailuja ajetaan maanantaisin läpi koko kesän (Touko-Elokuu) ja kisoihin voi osallistua joko yksin tai kahden/useamman kaverin joukkueena. Sarja on jaettu kahteen eri painoluokkaan (70kg ja 100kg) ja kuljettajat/joukkueet saavat itse valita kummassa luokassa haluaa ajaa. Maksimi osallistujamäärä jokaista osakilpailua kohden on 12 autokuntaa per painoluokka, eli kisapaikka kannattaa varmistaa ilmoittautumalla ennakkoon! Osallistumismaksu on 50€/osakilpailu. Sarjaan ilmoittautuminen ei siis maksa mitään, maksat vain kisoista joihin osallistut. Lue sarjasta lisää osoitteessa: http://www.vmkarting.com/sprint-cup-2018/

Christian kirjoitti: Talvisarjan päätös huipentuu nyt maanantaina ja kärkipaikoista taistellaan taas kerran viime metreille! Päätöskisassa ajetaan täysin uudella rataprofiililla joka ei aiemmin ollut mahdollinen, eli kaikille täysin uusi rata! Rata muokataan valmiiksi maanantaina aamupäivällä ja illan rataa pääsee ha... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Karting
Vm Karting Center, Vantaa
Sekajoukkue
283

SPU Karting Nimenhuuto.com

SPU Karting on Suomen Pankin Urheiluseuran (SPU) Karting jaoksen kisojen osallistujapalvelu. Kisoja ajetaan Vauhdin Maailma Karting Centerissä (VMKC) noin kerran kuukaudessa keväällä ja syksyllä. Ensisijaiset osallistujat ovat pankin kuskit, mutta myös ulkopuoliset voivat osallistua kisoihin, jos pankin kuskit ei täytä kisan osanottolistaa. Kisaan voidaan ottaa maksimissaan 12 kuskia. Kisan hinta ulkopuolisille on 35 €. Pankin kuskeille kisa on ilmainen (SPU Kisatuki 100%).

Timo kirjoitti: Nyt kun budjetti on tiedossa, voimme keskittyä itse asiaan eli kisaamiseen. Viime vuonna ajoimme tiistaisin (kerran kuussa) klo 18. Onko se hyvä ajankohta? Vai olisiko parempi jo klo 17.30? Vai jokin muu? Suunnittelen kevätkautta ensi viikolla. Ensimmäinen kisa vielä helmikuussa tai maaliskuun al... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Karting
Helsinki
Sekajoukkue
21

Ryökäleet Nimenhuuto.com

Etelä-Karjalaista ratakireyttä retarien kesken.

Jani kirjoitti: Out! Pari viikkoa lomaa teistä! Milano! Praha! ja viinit Wienissä! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Futsal, Karting, Beachfutis, Allaspallo ja Keilailu
Joutseno
Miehet
24