Kaverikoiravierailut­joukkueita

Kaverikoiravierailut on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kaverikoiravierailut. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kaverikoiravierailut­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kaverikoiravierailut­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kaverikoiravierailutjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Kaverikoiravierailut: joukkueet kartalla
Kartta - kaverikoiravierailut

Jo 3 kaverikoiravierailutjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vantaa-Sipoo Kaverikoirat Nimenhuuto.com

Vantaa-Sipoo kaverikoirat.

Eija kirjoitti: Sani loukkasi agiltyssa jalan pari viikkoa sitten ja varoo edelleen astumasta sillä. Yrittää kävellä kolmella jalalla. Maanantaina mennään ortopedille. Katsotaan mitä sanoo. Mutta joka tapauksessa ei päästä käynneille muutamaan viikkoon. Katsoin tapahtumia ja en löytänyt Metsoa ja Kuninkaanhovia ... (Noin tunti sitten)

Päivitetty 27 minuuttia sitten

Kaverikoiravierailut
Vantaa Sipoo
Ei asetettu
35

Vantaan kaverikoirat Nimenhuuto.com

Vantaan kaverikoirat. Vapaaehtoistyö

Eva kirjoitti: Olen ilmoitautunut su 27.8.17 mäyräkoiramarssiin(hyväntekeväisyys-),olisin mielelläni laittanut kaverikoirahuivin palkitulle nakilleni,mutta tiedän että se on työasu jota käytetään VAIN työtehtävissä,joten otin yhteyttä kennelliittoon.Yhteyshenkilömme palaa lomiltaan 20.8.17 Tiukalle vetää lupa,m... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kaverikoiravierailut
Vantaa Tuusula
Ei asetettu
22

Sipoon kaverikoirat Nimenhuuto.com

Sipoon kaverikoirat. Vapaaehtoistoiminta

Jenni kirjoitti: Hei! Mä olen nyt pudonnut kärryiltä: onko Vantaan ja Sipoon ryhmät tarkoitus yhdistää takaisin samaan tyyliin kuin ennen oli? Muuttuuko mikään muu? Mihin s-postiosoitteeseen (tai minne muualle?) huivillisten koirien kuva&info piti lähettää? Joku Satu? Olen yrittänyt selata näitä viestejä, mutta k... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kaverikoiravierailut
Sipoo Kerava
Ei asetettu
12

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja