Kaverikoiravierailut­joukkueita

Kaverikoiravierailut on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kaverikoiravierailut. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kaverikoiravierailut­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kaverikoiravierailut­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kaverikoiravierailutjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 kaverikoiravierailutjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Keski-Uudenmaan Kaverikoirat Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan kaverikoirat.

Satu kirjoitti: Mulla on nyt automurheita, enkä pääse mihinkään mukaan toistaiseksi, ennen kuin tuo homma ratkeaa. Pahoittelut. (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Kaverikoiravierailut
Tuusula Kerava
Ei asetettu
40

Vantaan kaverikoirat Nimenhuuto.com

Kennelliton alainen kaverikoiraryhmä, joka toimii Vantaan alueella.

Jaana kirjoitti: Hei! Mä oon tippunut tän ryhmän What's up ketjusta pois, kun mulla tilttasi se sovellus puhelimesta ja kaikki viestit hävisi. Joten liittäisikö joku mut siihen takaisin ☺️ Meillä alkaa Hapon kanssa pikkuhiljaa taas mahtumaan käynnit kalenteriin niin ruvetaan taas käymään enemmän! 0400962726 Terve... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Kaverikoiravierailut
Vantaa
Sekajoukkue
30

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja