Kaverikoiravierailut­joukkueita

Kaverikoiravierailut on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kaverikoiravierailut. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kaverikoiravierailut­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kaverikoiravierailut­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kaverikoiravierailutjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Kaverikoiravierailut: joukkueet kartalla
Kartta - kaverikoiravierailut

Jo 3 kaverikoiravierailutjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Vantaa-Sipoo Kaverikoirat Nimenhuuto.com

Vantaa-Sipoo kaverikoirat.

Katariina kirjoitti: Pääseekö joku minun kanssani Kuninkaanhovin seniorikodille lauantaina 23.3. klo 13-13.30, niin ei tarvitse perua. (Noin 6 tuntia sitten)

Päivitetty noin 6 tuntia sitten

Kaverikoiravierailut
Vantaa Sipoo
Ei asetettu
34

Vantaan kaverikoirat Nimenhuuto.com

Vantaan kaverikoirat. Vapaaehtoistyö

Eva kirjoitti: Olen ilmoitautunut su 27.8.17 mäyräkoiramarssiin(hyväntekeväisyys-),olisin mielelläni laittanut kaverikoirahuivin palkitulle nakilleni,mutta tiedän että se on työasu jota käytetään VAIN työtehtävissä,joten otin yhteyttä kennelliittoon.Yhteyshenkilömme palaa lomiltaan 20.8.17 Tiukalle vetää lupa,m... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kaverikoiravierailut
Vantaa Tuusula
Ei asetettu
22

Sipoon kaverikoirat Nimenhuuto.com

Sipoon kaverikoirat. Vapaaehtoistoiminta

Jenni kirjoitti: Hei! Mä olen nyt pudonnut kärryiltä: onko Vantaan ja Sipoon ryhmät tarkoitus yhdistää takaisin samaan tyyliin kuin ennen oli? Muuttuuko mikään muu? Mihin s-postiosoitteeseen (tai minne muualle?) huivillisten koirien kuva&info piti lähettää? Joku Satu? Olen yrittänyt selata näitä viestejä, mutta k... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kaverikoiravierailut
Sipoo Kerava
Ei asetettu
12