Kehonhuolto­joukkueita

Kehonhuolto on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kehonhuolto. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kehonhuolto­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kehonhuolto­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kehonhuoltojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 kehonhuoltojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Sport-Corner Kivistö Nimenhuuto.com

Monipuolista liikuntaa kotikulmilla!

Satu kirjoitti: Aurinkoista sunnuntaita, Vantaan kaupungilta saaman ohjeistuksen mukaan yli 20 hengen kokoontumiset on kiellettyjä samoin kuin ei suositella aikuisten joukkue- ja kontaktilajien järjestämistä seuraavien kolmen viikon aikana. Zumbassa ja pilateksessa pystytään pitämään turvavälit, joten tunnit jär... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Zumba, Gymstick muscle, Hiit, Pilates, Kehonhuolto, Personal training ja Ravintovalmennus
Vantaa, Kivistö
Ei asetettu
504

minnattic Nimenhuuto.com

Torstain Kehonhuoltotunnit Jorvaksessa yläsalissa klo 16:30 - 17:30. Kaikki viikkotunnit löytyvät omina tapahtumina. Ilmoita keskiviikkoisin klo 17 mennessä pääsetkö kyseisen viikon tunnille. Lisää tunneista: https://www.minnattic.com/tunnit/

Minna kirjoitti: Hei kaikki! Pahoittelen että ilmoitan näin myöhään huomisen torstain tunnin peruuntumisesta. Olen itse töiden takia estynyt pitämään sitä. Ilmoitan nyt varmuudeksi kaikille vaikka vain Katri ja Susanna olitte tulossa. Ruksaattehan kaikki ensi viikon tunnin tiedot päin niin tiedämme kuinka moni pä... (Vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kehonhuolto
Jorvas
Ei asetettu
11