Keilaus­joukkueita

Keilaus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on keilaus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne keilaus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan keilaus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin keilausjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 keilausjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Bay Nimenhuuto.com

Suomen suurin keilaseura!

Jouko kirjoitti: Sarjamyllykierrokset jatkuvat tulevana sunnuntaina ja maanantaina. Bay:n joukkueet pelaavat seuraavilla kokoonpanoilla: 1- Divisioona sunnuntaina 04.02 klo 12:00 Valtasaari Virve Ruponen Seija Manni Aila Lähteenmäki Päivi Mestaruussarja 05.02 klo 17:30 Bay 1 Ahokas Jarmo Leskinen Roni Kuusela Ant... (27 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Keilailu ja Keilaus
Lahti
Ei asetettu
84

MalibuBasket Nimenhuuto.com

Päivitetty 9 päivää sitten

Koris, Keilaus, Neppailu, Pöytäcurling, Padel ja Darts
Espoo
Ei asetettu
36

TBT Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Moi TBT! IFK järjestää omien kisojen yhteydessä joukkuekisan Sunnuntaina 3.3. klo. 11.00 johon voi osallistua neljän hengen joukkueella. Ilmoittautumiset Paavo Auliolle To 22.2. mennessä. Alla kisainfo. HUOM HUOM HUOM! Pelaajien ei tarvitse olla mitenkään TBT-läisiä eikä edes lisenssinhaltijoita.... (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Keilaus
Helsinki
Sekajoukkue
32

Juvel-Team Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Heippa kaikille! Sunnuntaina 12.11 olis vielä vapaana 3 paikkaa Valiosarjaan. Paikkoja ei ole "jyvitetty" kenellekään, joten kuka tahansa voi ilmoittautua. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Keilaus
Hämeenlinna
Sekajoukkue
30

Korson Palloilijat Nimenhuuto.com

Epe kirjoitti: Matti pääsee ehkä. Saan tarvittaessa kaverin mukaan, jos alkaa näyttää nuppiluku ohkaiselta (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Lentopallo, Sähly, Futsal, Keilaus, Kaukalopallo, Jalkapallo ja Kuntolentopallo
Vantaa
Miehet
145

HSY Keila Nimenhuuto.com

Keilailu tapahtuu Fun Bowling tiloissa Helsingin Urheilutalossa, Helsinginkatu 25. Käytössä on yksi rata. Radalla max. 3 pelaajaa tiistaisin klo 16-17.00 Syyskausi 5.9 - 19.12.2023

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Keilaus
Helsinki
Sekajoukkue
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Keilausjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on keilaus on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.