Kestävyysjuoksu­joukkueita

Kestävyysjuoksu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kestävyysjuoksu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kestävyysjuoksu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kestävyysjuoksu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kestävyysjuoksujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Kestävyysjuoksu: joukkueet kartalla
Kartta - kestävyysjuoksu

Jo 6 kestävyysjuoksujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pohjolan Juoksijat Oulu Nimenhuuto.com

Pohjoisen juoksija koti. Juoksijoiden perustama virallinen yhdistys, joka kokoaa Oulun ja pohjoisen juoksijat saman katon alle. Satojen yhteislenkkien kokemuksella PoJu liikuttaa vasemman ja oikean jalan vuorottaisella tahdilla pojulaisia kuntoliikkujista aina maamme parhaisiin kestotykkeihin. Tervetuloa mukaan treeneihin!

Rebekka kirjoitti: Oon sitkeässä flunssassa, joten on mahdollista, että vielä sunnuntaina ei minusta ole pitkälle lenkille, mutta seuraavissa sitten toivottavasti jo löytyy sopivia. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 24 tuntia sitten

Kestävyysjuoksu, Juoksu, Oulu ja Pohjoinen
Oulu
Ei asetettu
25

Team RAJU Nimenhuuto.com

Iloinen juoksuporukka jonka tavoitteena on iloisen ja reippaan mielen lisäksi oman kunnon ylläpito. Team RAJU koostuu kaikenikäisistä aikuisista ja sen liikunnalliset tavoitteet ovat moninaiset alkaen painonhallinnasta aina kilpaurheiluun asti. FI14 4355 0010 0568 21

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko mukavaa juoksuseuraa. Ilmoittaudu uudeksi RAJUksi. Vuosimaksumme on ...

Juha kirjoitti: Heippa kaikki! Nopea kysely johon tarvitaan nopeaa reagointia. Hanna S organisoi inventaariotalkoot Turun Länsikeskuksen Prismaan ensi launataiksi alkaen klo18:30 kesto n.3h tai viim. Klo23asti. Kuitatkaa tähän viestiin OK kaikki ne juoksijat, joilla on mahdollisuus osallistua. Mikäli voit olla a... (3 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Kestävyysjuoksu hölkät maraton
Raisio
Ei asetettu
79

Hippoksen maratonkerho Nimenhuuto.com

Hippoksen maratonkerhon kutsusivu. Uudet jäsenet voivat liittyä sivuille vaihtamaan kutsuja

Joukkue etsii pelaajia

Pertti kirjoitti: Huomenna 29.1.2017 Kotirataultra, huiveja, pipoja Hippokselta: Kello 9.30-10 välillä porukkaa paikalla, sillä 1. Valokuvaus: Talvikuvia vähän, otetaan edustuskuvia ryhmästä, yksittäiskuvia,.... Katsotaan hyvät tausta reitin mukaan. Esim. Alban rannassa startin jälkeen. 2. Myydään uusia Hippoksen ... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Maraton, Hiihto, Pyöräily, Maratonmatkat ja Kestävyysjuoksu
Jyväskylä
Ei asetettu
35

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Hanna kirjoitti: Heissan, onko tukholmaan menijöitä? Ilmoitin itteni. (11 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
32

MalibuBasket Nimenhuuto.com

Lauri kirjoitti: Kunto 50%. Kylki edelleen rikki (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Koris, Kestävyysjuoksu, Keilaus ja Neppailu
Espoo
Ei asetettu
37

Pohjolan Juoksijat Rovaniemi Nimenhuuto.com

Ossi kirjoitti: Pakko lähteä aikaisemmin. Tuli menoa päivälle. Lähden joskus 10-10.30. Laita Jani aamulla viestiä jos lähet mukaan! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kestävyysjuoksu
Rovaniemi
Sekajoukkue
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja