Kestävyysjuoksu­joukkueita

Kestävyysjuoksu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kestävyysjuoksu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kestävyysjuoksu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kestävyysjuoksu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kestävyysjuoksujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 5 ja niissä on yhteensä yli 100 pelaajaa.

Kestävyysjuoksu: joukkueet kartalla
Kartta - kestävyysjuoksu

Jo 5 kestävyysjuoksujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pohjolan Juoksijat Oulu Nimenhuuto.com

Pohjoisen juoksija koti. Juoksijoiden perustama virallinen yhdistys, joka kokoaa Oulun ja pohjoisen juoksijat saman katon alle. Satojen yhteislenkkien kokemuksella PoJu liikuttaa vasemman ja oikean jalan vuorottaisella tahdilla pojulaisia kuntoliikkujista aina maamme parhaisiin kestotykkeihin. Tervetuloa mukaan treeneihin!

Rebekka kirjoitti: Oon sitkeässä flunssassa, joten on mahdollista, että vielä sunnuntaina ei minusta ole pitkälle lenkille, mutta seuraavissa sitten toivottavasti jo löytyy sopivia. (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kestävyysjuoksu, Juoksu, Oulu ja Pohjoinen
Oulu
Sekajoukkue
26

Team RAJU Nimenhuuto.com

Iloinen juoksuporukka jonka tavoitteena on iloisen ja reippaan mielen lisäksi oman kunnon ylläpito. Team RAJU koostuu kaikenikäisistä aikuisista ja sen liikunnalliset tavoitteet ovat moninaiset alkaen painonhallinnasta aina kilpaurheiluun asti. FI14 4355 0010 0568 21

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko mukavaa juoksuseuraa. Ilmoittaudu uudeksi RAJUksi. Vuosimaksumme on ...

Juha kirjoitti: Team RAJUn pikkujoulut on varattu Raision kaupungintalon saunalle 8.12 alkaen klo18:00 lisää tästä tiedotetaan myöhemmin. Aloitamme myös perinteisen mallin mukaisen kuntopiiri-painotteisen talviharjoittelun Joulukuussa. Kuntopiiriä pidetään maanantaisin klo18-19 Leijapuiston päiväkodin jumppasali... (3 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kestävyysjuoksu hölkät maraton
Raisio
Ei asetettu
79

Hippoksen maratonkerho Nimenhuuto.com

Hippoksen maratonkerhon kutsusivu. Uudet jäsenet voivat liittyä sivuille vaihtamaan kutsuja

Joukkue etsii pelaajia

Pertti kirjoitti: Huomenna 29.1.2017 Kotirataultra, huiveja, pipoja Hippokselta: Kello 9.30-10 välillä porukkaa paikalla, sillä 1. Valokuvaus: Talvikuvia vähän, otetaan edustuskuvia ryhmästä, yksittäiskuvia,.... Katsotaan hyvät tausta reitin mukaan. Esim. Alban rannassa startin jälkeen. 2. Myydään uusia Hippoksen ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Maraton, Hiihto, Pyöräily, Maratonmatkat ja Kestävyysjuoksu
Jyväskylä
Ei asetettu
35

MalibuBasket Nimenhuuto.com

Sami kirjoitti: Toimitsijana (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Koris, Kestävyysjuoksu, Keilaus ja Neppailu
Espoo
Ei asetettu
38

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Piia kirjoitti: Kiitos kaikille aattoaamun juoksijoille ja rauhaisaa Joulua kaikille! (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
33