Kestävyysjuoksu­joukkueita

Kestävyysjuoksu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kestävyysjuoksu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kestävyysjuoksu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kestävyysjuoksu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kestävyysjuoksujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Kestävyysjuoksu: joukkueet kartalla
Kartta - kestävyysjuoksu

Jo 6 kestävyysjuoksujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Pohjolan Juoksijat Oulu Nimenhuuto.com

Pohjoisen juoksija koti. Juoksijoiden perustama virallinen yhdistys, joka kokoaa Oulun ja pohjoisen juoksijat saman katon alle. Satojen yhteislenkkien kokemuksella PoJu liikuttaa vasemman ja oikean jalan vuorottaisella tahdilla pojulaisia kuntoliikkujista aina maamme parhaisiin kestotykkeihin. Tervetuloa mukaan treeneihin!

Rebekka kirjoitti: Oon sitkeässä flunssassa, joten on mahdollista, että vielä sunnuntaina ei minusta ole pitkälle lenkille, mutta seuraavissa sitten toivottavasti jo löytyy sopivia. (18 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kestävyysjuoksu, Juoksu, Oulu ja Pohjoinen
Oulu
Ei asetettu
25

Team RAJU Nimenhuuto.com

Iloinen juoksuporukka jonka tavoitteena on iloisen ja reippaan mielen lisäksi oman kunnon ylläpito. Team RAJU koostuu kaikenikäisistä aikuisista ja sen liikunnalliset tavoitteet ovat moninaiset alkaen painonhallinnasta aina kilpaurheiluun asti. FI14 4355 0010 0568 21

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko mukavaa juoksuseuraa. Ilmoittaudu uudeksi RAJUksi. Vuosimaksumme on ...

Petri kirjoitti: Moikka ! Sunnuntaina klo.09.00 starttaan rantapihalta perinteiselle 30 km polkujuoksu lenkille. Rauhallista pk vauhtia tiedossa. Hyvää keliä luvattu joten kaikki innokkaat mukaan. T: Petri (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Kestävyysjuoksu hölkät maraton
Raisio
Ei asetettu
79

Hippoksen maratonkerho Nimenhuuto.com

Hippoksen maratonkerhon kutsusivu. Uudet jäsenet voivat liittyä sivuille vaihtamaan kutsuja

Joukkue etsii pelaajia

Pertti kirjoitti: Huomenna 29.1.2017 Kotirataultra, huiveja, pipoja Hippokselta: Kello 9.30-10 välillä porukkaa paikalla, sillä 1. Valokuvaus: Talvikuvia vähän, otetaan edustuskuvia ryhmästä, yksittäiskuvia,.... Katsotaan hyvät tausta reitin mukaan. Esim. Alban rannassa startin jälkeen. 2. Myydään uusia Hippoksen ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Maraton, Hiihto, Pyöräily, Maratonmatkat ja Kestävyysjuoksu
Jyväskylä
Ei asetettu
35

Marathonkoulu Pori Nimenhuuto.com

Annika kirjoitti: http://www.is.fi/ulkomaat/art-2000005374983.html Ylläpito poistpoistakoon jos haluaa (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Kestävyysjuoksu
Pori
Ei asetettu
32

MalibuBasket Nimenhuuto.com

opa kirjoitti: 75%... Polvi turvoksissa yhä (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Koris, Kestävyysjuoksu, Keilaus ja Neppailu
Espoo
Ei asetettu
36

Pohjolan Juoksijat Rovaniemi Nimenhuuto.com

Ossi kirjoitti: Pakko lähteä aikaisemmin. Tuli menoa päivälle. Lähden joskus 10-10.30. Laita Jani aamulla viestiä jos lähet mukaan! (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Kestävyysjuoksu
Rovaniemi
Sekajoukkue
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja