Kiipeily­joukkueita

Kiipeily on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kiipeily. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kiipeily­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kiipeily­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kiipeilyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 6 ja niissä on yhteensä yli 120 pelaajaa.

Jo 6 kiipeilyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Wärtsilä Campus Sports Nimenhuuto.com

Community for Wärtsilä Helsinki Campus sport arrangements. “Please note that Nimenhuuto.com is an external service. Each Wärtsilä employee should register oneself to the service and read the privacy police and other instructions provided by the external service provider.” Welcome and play floorball every Tuesday at 17:00-18:00 in Hakaniemi together with Teboil and Nordea (Arena Center)!

Lassi kirjoitti: Please notice that there is no beach volley this week (7th of May) due to some happening in the arena. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jooga, Kiipeily, Rantalentopallo, Kuntosali ja Juoksu
Helsinki
Sekajoukkue
213

Kiila Nimenhuuto.com

Pikkukiilan innokkaat juniorit ohjaajineen

Oona kirjoitti: Nyt vihdoin rupeaa olemaan hallussa nimenhuuto, Onko treenit kesätauolla? Oltaisi vihdoin kerätty Oonan kanssa kiipeilemään. Terveisin Pentti Yli-Kaitala (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kiipeily
Kouvola
Ei asetettu
23

HAHY-kiipeilyjaos Nimenhuuto.com

Hangon Hyrskyjen kiipeilyjaoksen virallinen tiedotuskanava syksystä 2013 alkaen...kannattaa tarkastaa tilanne aina täältä, sillä yllättävät valmentajien poissaolot ilmaistaan nopeimmin täällä.

Lilli kirjoitti: Hei! Missä on tänään kiipeilyn päättäjäiset? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kiipeily
Hanko
Ei asetettu
16

Kiipeilyjaosto Nimenhuuto.com

Tapanilan Erä r.y:n kiipeilyjaosto Vakiovuorojen kalenteri Lisätietoja: http://www.kiipeilyjaosto.fi/Sivu/vakiovuorot

Pauli kirjoitti: Kalenterissa on tällä hetkellä vain kevätkauden vuorot. Syksyn vuorot lisätään kalenteriin myöhemmin ja niistä tiedotetaan erikseen FB:ssä ja sähköpostilla. Ne tulevat pyörimään samalla tavalla kuin keväällä, eli ma/to/la ja muutamia poikkeuspäiviä. Syyskaudella tulee olemaan suunnilleen sama mää... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kiipeily
Ei asetettu
Sekajoukkue
3

Riihimäen Rocklands Nimenhuuto.com

Riihimäen Kiipeilykeskus Rocklands

Maria kirjoitti: HUOM! Vain 16.45-20.00 (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kiipeily
Riihimäki
Ei asetettu
18

Event Extreme Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Moro, Pääsen la keikoille, jos tarvetta. Ainoa asia on vaan, että olen ainoastaan soutukuntoinen. (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Kiipeily
Turku
Ei asetettu
12