Kiipeily­joukkueita

Kiipeily on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kiipeily. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kiipeily­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kiipeily­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kiipeilyjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Kiipeily: joukkueet kartalla
Kartta - kiipeily

Jo 3 kiipeilyjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

HAHY-kiipeilyjaos Nimenhuuto.com

Hangon Hyrskyjen kiipeilyjaoksen virallinen tiedotuskanava syksystä 2013 alkaen...kannattaa tarkastaa tilanne aina täältä, sillä yllättävät valmentajien poissaolot ilmaistaan nopeimmin täällä.

Essi kirjoitti: Hei, Ehdottaisin viime keväisten 1 ja 2 ryhmien vuorojen vaihtamista päittäin. Aikaisempi 17:30-18:30 kellonaika menisi täysin päällekkäin toisen Essille rakkaan harrastuksen kanssa jolloin Essikin joutuisi jättämään kiipeilyn väliin. Jos koko ryhmien vuoron alkanmisajan vaihto ei onnistu niin si... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Kiipeily
Hanko
Ei asetettu
15

Riihimäen Rocklands Nimenhuuto.com

Riihimäen Kiipeilykeskus Rocklands

Maria kirjoitti: HUOM! Vain 16.45-20.00 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kiipeily
Riihimäki
Ei asetettu
16

Event Extreme Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Moro, Pääsen la keikoille, jos tarvetta. Ainoa asia on vaan, että olen ainoastaan soutukuntoinen. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kiipeily
Turku
Ei asetettu
12