Koiraharrastus­joukkueita

Koiraharrastus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on koiraharrastus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne koiraharrastus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan koiraharrastus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin koiraharrastusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Koiraharrastus: joukkueet kartalla
Kartta - koiraharrastus

Jo 2 koiraharrastusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Etelän vesileijonat Nimenhuuto.com

Hei, Merkkaa omaan ryhmääsi in/out muihin ryhmiin älä merkkaa mitään!

Teija kirjoitti: VEPE -KOETOIMITSIJOIDEN JA -KOULUTUSOHJAAJIEN JATKOKURSSI !! VEPE:n eli vesipelastuksen säännöt muuttuivat 1.1.2017!!! Tähän liittyen Etelän Vesileijonat järjestää kaksi saman sisältöistä ”VEPE -koetoimitsijoiden ja koulutusohjaajien jatkokurssi” koulutuspäivää, jotka on tarkoitettu ensisijaisest... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Koiraharrastus
Ei asetettu
Ei asetettu
51

Järviskk Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Koiraharrastus
Järviseutu
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja