Koirankoulutus­joukkueita

Koirankoulutus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on koirankoulutus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne koirankoulutus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan koirankoulutus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin koirankoulutusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 koirankoulutusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Koirakoulu Fokus Nimenhuuto.com

KOIRAKOULUPALVELUJA PORISSA Etsitpä sitten pentukurssia, opastusta eri lajitreeneihin (TOKO, Rally-TOKO, haku, jälki, agility jne.) , apua koirasi käytösongelmiin, tai haluat vain mukavaa puuhaa yhdessä koirasi kanssa, kurkkaa tarjontamme. Kaikessa koulutuksessa käytetään positiiviseen vahvistamiseen pohjautuvia, nykyaikaisia keinoja- tavoitteena iloinen koira ja tyytyväinen omistaja.

Päivitetty vuosi sitten

Koirankoulutus
Pori
Sekajoukkue
110

LPKY Arjen Sankarit Nimenhuuto.com

Koirien arkihallinnan harjoittelua - arkitottista, ohitustreenejä ja kimppalenkkejä. Vain Lappeenrannan Palveluskoirayhdistyksen jäsenille.

Päivitetty 2 päivää sitten

Koirankoulutus
Lappeenranta
Ei asetettu
188

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja