Kolon varaukset­joukkueita

Kolon varaukset on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kolon varaukset. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kolon varaukset­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kolon varaukset­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kolon varauksetjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 kolon varauksetjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

SprTikkurila Nimenhuuto.com

HUOM!!!!!!!!! Maksuttomassa versiossa varaus aina 2h mittainen. SPRTikkurilan kolon varauslista. Tähän vain tilavaraukset. Ei Ilmoittautumisia. Varsinaisiin toimintaryhmäharjoituksiin kannattaa luoda omat nimenhuudot. HUOM!!!!!!!!!

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kolon varaukset
Tikkurilan Kolo
Sekajoukkue
13