Kolopallo­joukkueita

Kolopallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kolopallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kolopallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kolopallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kolopallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 kolopallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

TaRGS Nimenhuuto.com

Erittäin kovan vaatimustason omaava ratagolffin huippuseura, jonka ainoana tavoitteena on tinkimättömän harjoittelun ja ylivoimaisen kilpailumenestyksen avulla saavuttaa lajin suvereeni ykkösasema!

Kalle kirjoitti: Moi. Huoneet on varattu meille nyt Kasnäsistä. 3kpl 2hengen huoneita. Huoneet varattu pe 5.6- su 7.6 Mennään täydellä joukkueella eli 4+2: Kalle, Jan, Tommi, Nina, Jouni ja Mikko Itse lähden porvoosta perjantaina aamulla joskus 9 aikaan niin 2 mahtuu ainakin mun kyytiin. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kolopallo, Ratagolf ja Minigolf
Taivallahden Minigolf, Hesa
Sekajoukkue
13