Kujakuryu- goshinjutsu­joukkueita

Kujakuryu- goshinjutsu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kujakuryu- goshinjutsu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kujakuryu- goshinjutsu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kujakuryu- goshinjutsu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kujakuryu- goshinjutsujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 1 ja niissä on yhteensä yli 20 pelaajaa.

Jo 1 kujakuryu- goshinjutsujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

kamppailuseuraviäntäjät Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Treenimaksut maksuun! Maksutiedot löytyvät täältä: http://www.iisalmenkamppailuseura.com/hinnasto.htm Reenimaksu korona-alennuksilla on 140 € vuodelle 2020. Tuomas on maksanut jo 200 €. Siitä siirtyy loput ensi vuodelle. Joltakin on tullut 15.31 + 61.22 € tälle vuodelle. Muilla on vielä kokonaan ... (12 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kujakuryu- goshinjutsu
Iisalmi
33