Kulttuuri­joukkueita

Kulttuuri on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kulttuuri. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kulttuuri­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kulttuuri­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kulttuurijoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 kulttuurijoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Forum Marinum Nimenhuuto.com

Vapaaehtoistoimintaa Forum Marinumissa. Valitse kiinnostavat vuorot ja klikkaa "in", niin olet mukana! Peruuta painamalla "out".

Mika kirjoitti: Hei kaikille! Tykitin Nimenhuutoon hieman kesäkuun keskustelukaverivuoroja. Lepo vaan. Mukavaa viikonloppua! -Mika (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kulttuuri
Turku
Sekajoukkue
50

KYRY Nimenhuuto.com

Kohtuus kaikessa.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Sulkapallo ja Kulttuuri
Iso Kirkko + Sen Maakunta Alueet
Ei asetettu
5

PKS ry Nimenhuuto.com

Yhdistys, kokoontuminen 4-6x vuodessa

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kulttuuri
Oulu
Sekajoukkue
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja