Kuntoliikunta­joukkueita

Kuntoliikunta on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kuntoliikunta. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kuntoliikunta­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kuntoliikunta­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kuntoliikuntajoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Jo 3 kuntoliikuntajoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

FCVsportti Nimenhuuto.com

Hei! FCVsportti on FC Vaajakosken junioreiden vanhemmille ja heidän ystävilleen suunnattu pilottiprojekti, jossa tarkoitus on aktivoida aikuisia liikkumaan itselleen mielekkääseen tapaan ja sopivaan aikaan. Jokainen FCVsportti -nimenhuutopalveluun liittyvä on samalla myös sivuston manageri, ja omaa oikeudet itse ilmoittaa sivulle liikuntatapahtumaa. FCVsportti -nimenhuutopalvelu on maksuton. Jos liikuntatapahtumaan liittyy välittömiä kustannuksia (salivuokra, ohjauspalkkio, ilmoittautumismaksu), veloitetaan nämä kustannukset osallistujilta. Lähdethän mukaan liikkumaan yhdessä!

Joukkue etsii pelaajia: Hei! FCVsportti on FC Vaajakosken junioreiden vanhemmille ja heidän ystäville...

Riku kirjoitti: Maaliin pystyn tulee (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuntoliikunta
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

Monttu Nimenhuuto.com

Monttu on Insinöörit-Ekonomit -talon kuntosali, jossa on viikoittain myös ohjattua liikuntaa. Kun varaat osallistumisia ohjatuille tunneille, varaa enintään kolme tuntia kerrallaan. Tervetuloa liikkumaan!

Jussi kirjoitti: Moi! Olemme Rinan kanssa tänään TEKin henkilöstön suunnittelupäivässä, eli kahvakuulaa ei ole 24.5. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Kuntoliikunta
Helsinki
Ei asetettu
294

Sparraamo10 Nimenhuuto.com

Sparraamo10:n ryhmäliikkujat Metsätapiolassa!

Kati kirjoitti: Ihanat Metsätapiolan kuntoilijat! Kevätkauden 2016 ryhmäliikuntatunnit ovat nyt päättyneet. Sparraamo10:n muut liikuntasopimukset päättyvät 31.5. Kiitokset kaikille aktiivisesta osanotosta ja kivaa tsemppiä jatkoon. KOy Metsätapiola, Metsä Group ja Mela informoivat liikunnan jatkosuunnitelmista. ... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Kuntoliikunta
Espoo
Sekajoukkue
121