Kyykkä­joukkueita

Kyykkä on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kyykkä. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kyykkä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kyykkä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kyykkäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 3 ja niissä on yhteensä yli 60 pelaajaa.

Kyykkä: joukkueet kartalla
Kartta - kyykkä

Jo 3 kyykkäjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VAKAUS Nimenhuuto.com

Jo yli 10 vuotta homokyykkää, mänttikuulaa ja hyvää meininkiä

Arttu kirjoitti: Moro. Vasta viisi aktiivia on maksanut syksyn pelit. Voisitteko myös passiivit maksaa ENSI VIIKON aikana, niin mun ei aina tarvitsisi tutkia tiliotteita kuukausia taaksepäin samojen henkilöiden takia. Siinä on jo tarpeeksi harmia, että en pääse polven takia itse pelaamaan koko talvena. Juhana: ki... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kyykkä
Vantaa
Sekajoukkue
30

ylämummolaan Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Homokyykkä
Helsinki
Miehet
22

V-S Kyykkä Nimenhuuto.com

V-S Kyykkä (= Varsinais-Suomen Kyykkäseura) on kyykän erikoisseura. Seuran pelaajat ovat pääosin Turusta ja Liedosta, mutta mielellään otetaan lisää pelaajia Turun lähikunnistakin. Kyykkä on vuosisatoja vanha karjalainen ulkona pelattava peli. Kyykässä pyritään kyykkämailoja, eli karttuja, heittämällä poistamaan puiset sylinterit, eli kyykät, pelineliöstä mahdollisimman vähin heitoin. Kyykkää voi pelata henkilökohtaisena pelinä, paripelinä tai nelihenkisenä joukkuepelinä. V-S Kyykkä järjestää harjoituksia Turussa ja Liedossa. Tervetuloa kokeilemaan.

Joukkue etsii pelaajia: Tule kokeilemaan kyykkää. Seuraltamme löytyy välineet. Rohkeasti mukaan

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Kyykkä
Lieto & Turku
Sekajoukkue
20