Kyykkä­joukkueita

Kyykkä on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kyykkä. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kyykkä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kyykkä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kyykkäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 kyykkäjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VAKAUS Nimenhuuto.com

Jo yli 10 vuotta homokyykkää, mänttikuulaa ja hyvää meininkiä

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Kyykkä
Vantaa
Sekajoukkue
24

Kaiffarit Nimenhuuto.com

Kaiffarit on Skinnarilan kovin kyykkäjengi. Kyykkää on pelattu korkealla tasolla jo vuodesta 2020. Ainoa tavoite on voittaa NKL, PoWi-cup, sekä HA(n)DU.

Veeti kirjoitti: wouwouwou (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kyykkä
Skinnarilan Vapaavaltio
Sekajoukkue
7

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja