Kyykkä­joukkueita

Kyykkä on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kyykkä. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kyykkä­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kyykkä­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kyykkäjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 2 ja niissä on yhteensä yli 40 pelaajaa.

Jo 2 kyykkäjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

VAKAUS Nimenhuuto.com

Jo yli 10 vuotta homokyykkää, mänttikuulaa ja hyvää meininkiä

Arttu kirjoitti: Lopetin vuoron, koska ei saatu kertaakaan pelejä. Katsotaan koronan kehittymistä ja yritetään mahdollisesti kevätkaudella saada joko aikaisempi vuoro sunnuntaille tai eri päivälle. Löysin yhden kaverin, joka kävisi pelaamassa joka toinen kerta. Yrittäkää myös kaikki kysellä kiinnostuneita kevääksi. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Kyykkä
Vantaa
Sekajoukkue
25

OAMKRY Nimenhuuto.com

Suppis kirjoitti: Voin tulla tekemään kenttäartikkelin. Selkä aika väsy pelaamisesta. (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Kyykkä
Oulu
Sekajoukkue
5